Menu
Your Cart

Accesorii Jeep Wrangler JK

Accesoriile pentru trolii auto sunt componente importante care îmbunătățesc performanța și funcționalitatea troliului dvs. Aceste accesorii sunt proiectate pentru a face față cerințelor specifice ale utilizării troliului în diverse situații off-road și de recuperare a vehiculului. Iată câteva exemple de accesorii populare pentru trolii auto:


1. Cabluri și frânghii de remorcare: Acestea sunt esențiale pentru a putea trage vehiculele blocate sau pentru a le recupera în situații dificile. Cablurile și frânghiile de remorcare trebuie să fie rezistente, durabile și capabile să suporte greutatea și tensiunea necesare.

2. Carlige de remorcare: Aceste accesorii sunt utilizate pentru a conecta cablurile sau frânghiile de remorcare la vehiculele blocate sau pentru a le ridica. Carligele de remorcare trebuie să fie robuste și sigure pentru a asigura o conexiune solidă și fiabilă.

3. Sufe și chingi de remorcare: Aceste accesorii sunt utilizate pentru a fixa și a securiza încărcătura pe troliu sau pe vehiculul recuperat. Sufe și chingi de remorcare de înaltă calitate sunt esențiale pentru a asigura siguranța și stabilitatea încărcăturii.

4. Role de ghidare a cablului: Acestea sunt montate pe troliu și au rolul de a ghida cablul în timpul operării. Rolele de ghidare reduc frecarea și uzura cablului, asigurând o funcționare lină și eficientă a troliului.

5. Telecomenzi și comenzi: Aceste accesorii permit controlul facil și convenabil al troliului auto. Telecomenzile fără fir sau comenzi cu fir oferă opțiuni de control flexibile și facilitează operațiile de tracțiune și ridicare.

6. Protecții și huse de troliu: Aceste accesorii oferă protecție împotriva murdăriei, prafului, zgârieturilor și altor daune pentru troliul dvs. Protecțiile și husele de troliu pot prelungi durata de viață a acestuia și menține aspectul estetic.

7. Accesorii de iluminare: Acestea includ luminile de lucru, lumini suplimentare și alte sisteme de iluminat care asigură vizibilitate crescută în timpul operațiunilor de tracțiune și recuperare.


Acestea sunt doar câteva exemple de accesorii disponibile pentru trolii auto. Indiferent de nevoile și preferințele dvs., există o gamă largă de accesorii care pot fi alese pentru a vă îmbunătăți experiența off-road și pentru a vă asigura că sunteți pregătit pentru orice situație de recuperare.

 Faruri cu led OSRAM 160w 7''pentru Jeep,Suzuki,Nissan Patrol y60 ,Land Rover,Mercedes G ,Lada Niva
Indisponibil
Model: UNI-JKHL07
Farurile cu led OSRAM 160W 7" sunt accesorii de iluminare de înaltă performanță, proiectate special pentru vehicule off-road, cum ar fi Jeep, Suzuki, Nissan Patrol Y60, Land Rover, Mercedes G și Lada Niva. Aceste faruri sunt concepute pentru a oferi o vizibilitate excelentă în condiții de conducere ..
550 Lei
Fără TVA:550 Lei
Faruri cu led 7''pentru Jeep,Suzuki,Nissan Patrol y60 ,Land Rover,Mercedes G ,Lada Niva
Indisponibil
Model: UNI-JKHL05
Faruri cu LED 7" pentru Jeep, Suzuki, Nissan Patrol Y60, Land Rover, Mercedes G, Lada Niva Farurile cu LED de 7 inch sunt proiectate special pentru a se potrivi pe o varietate de vehicule, inclusiv Jeep, Suzuki, Nissan Patrol Y60, Land Rover, Mercedes G și Lada Niva. Aceste faruri oferă o perfo..
500 Lei
Fără TVA:500 Lei
Model: UNI-1440R2
Faruri cu LED CREE 7'' pentru Jeep Wrangler, Nissan Patrol, Suzuki Samurai, Mercedes, Land Rover Descoperă farurile cu LED CREE de 7" care îți vor transforma experiența de conducere pe timp de noapte. Aceste faruri de înaltă performanță sunt proiectate pentru a se potrivi perfect pe modelele Je..
500 Lei
Fără TVA:500 Lei
Kit aparatori aripi noroi pentru Jeep Wrangler JK
-33 %
Model: JWJK1611-43
Kitul de aparatori de noroi pentru Jeep Wrangler JK oferă o soluție practică și estetică pentru protejarea vehiculului tău. Iată detalii tehnice despre acest kit:Setul include 4 bucăți de aparatori de noroi, concepute pentru rotile din față și spate ale Jeep-ului Wrangler JK.Materialele utilizate su..
200 Lei 300 Lei
Fără TVA:200 Lei
Proiectoare ceata cu Angel Eyes led 4'' Jeep Wrangler JK TJ CJ 1997-2017
-11 %
Model: UNI-JF02ARGB
Proiectoarele ceață cu Angel Eyes LED de 4 inch sunt concepute special pentru modelele Jeep Wrangler JK, TJ și CJ fabricate între anii 1997 și 2017. Aceste proiectoare oferă o soluție de iluminare eficientă și stilată pentru utilizarea în condiții de ceață sau vizibilitate scăzută. Specificații..
400 Lei 450 Lei
Fără TVA:400 Lei
Model: UNI-JKFL02
Proiectoarele ceață cu LED de 4 inch pentru Jeep Wrangler JK, TJ și CJ fabricate între anii 1997 și 2017 reprezintă o alegere excelentă pentru îmbunătățirea vizibilității în condiții de ceață și ceață densă. Aceste proiectoare oferă o lumină puternică și clară, asigurându-vă că veți fi în siguranță ..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Model: UNIJK-TL03
Stopuri Full LED Jeep Wrangler JK 2007-2018Descriere:Transformați aspectul și performanța iluminării mașinii dvs. Jeep Wrangler JK cu ajutorul Stopurilor Full LED de înaltă calitate! Aceste stopuri sunt proiectate special pentru modelele Jeep Wrangler JK fabricate între anii 2007 și 2018 și oferă o ..
500 Lei
Fără TVA:500 Lei
Model: UNI-JRLB
Stopuri Full LED fumurii pentru Jeep Wrangler 2007-2017Descriere:Dotați-vă Jeep-ul Wrangler fabricat între anii 2007 și 2017 cu Stopuri Full LED fumurii pentru o combinație perfectă de stil și funcționalitate! Aceste stopuri sunt concepute pentru a oferi o nouă perspectivă asupra designului mașinii ..
550 Lei
Fără TVA:550 Lei
Model: UNI-JRLA
Stopuri spate cu LED pentru Jeep Jeep Wrangler JK JKU 2007-2018":Stopuri cu LED pentru Jeep Wrangler JK JKU 2007-2018 - Instalare simplă și eficientă, design rezistent la intemperii"Descriere:Stopurile spate cu LED pentru Jeep Wrangler JK JKU 2007-2018 sunt o alegere excelentă pentru a îmbunătăți pe..
550 Lei
Fără TVA:550 Lei
Model: UNI-JRLC
Stopuri spate cu LED pentru Jeep Wrangler JK 2007-2018":Stopuri spate cu LED pentru Jeep Wrangler JK 2007-2018 - Iluminare avansată și instalare simplă Plug&Play"Descriere:Îmbunătățiți iluminarea și aspectul mașinii dvs. Jeep Wrangler JK cu aceste stopuri spate cu LED de înaltă calitate. Cu tehn..
550 Lei
Fără TVA:550 Lei
Model: UNI-J10
Stopuri spate full led Jeep Wrangler JK 2007-2018Montaj foarte simpluKitul contine:Doua stopuri si kit de montaj Mufe electrice Suruburi de montaj ..
500 Lei
Fără TVA:500 Lei
Model: UNI-SB03/2''
 Prindere Tubulara Clamp Bracket Led-Bar sau Proiectoare Off-RoadAcești suporti pentru prindere cu diametru de 2'' sunt concepuți pentru a oferi o soluție stabilă și sigură pentru montarea led-bar-urilor sau a proiectoarelor off-road pe tevile tubulare de pe vehiculul tău.Caracteristici:Compati..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Se afişează de la 1 până la 12 din 18 (2 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.