Menu
Your Cart

MRL-uri AVM

MRL-urile AVM, cunoscute și sub denumirea de cuplaje manuale, sunt accesorii esențiale pentru autoturismele 4x4 și off-road. Acestea sunt proiectate pentru a oferi conducătorilor auto posibilitatea de a comuta între tracțiunea 4x2 și 4x4 în mod manual, pentru a face față condițiilor dificile de teren. Iată câteva informații despre categoria de MRL-uri AVM:


1. Funcționare manuală: MRL-urile AVM permit conducătorilor auto să activeze sau dezactiveze tracțiunea pe toate cele patru roți în mod manual. Aceasta înseamnă că puteți trece rapid de la tracțiunea 4x2 (doar două roți trase) la tracțiunea 4x4 (toate cele patru roți trase) și invers, în funcție de necesități și condiții de teren.

2. Beneficii în off-road: Utilizarea MRL-urilor AVM oferă mai multă putere și aderență atunci când conduceți în teren accidentat sau pe suprafețe alunecoase. Acestea vă permit să depășiți obstacolele și să vă îmbunătățiți manevrabilitatea în condiții dificile de teren. Cu un cuplaj manual, aveți controlul total asupra modului de tracțiune al autovehiculului dumneavoastră.

3. Durabilitate și fiabilitate: MRL-urile AVM sunt fabricate din materiale rezistente și durabile, pentru a face față solicitărilor off-road. Acestea sunt proiectate să reziste la condiții extreme, cum ar fi noroi, apă, praf și zgârieturi. Aceasta asigură o funcționare fiabilă și de lungă durată.

4. Instalare și întreținere: Instalarea MRL-urilor AVM trebuie realizată în conformitate cu instrucțiunile producătorului și poate necesita cunoștințe tehnice și abilități. Este important să efectuați întreținerea regulată și să verificați starea MRL-urilor pentru a asigura o funcționare optimă și sigură.

5. Consultanță specializată: Pentru a alege MRL-urile AVM potrivite pentru autoturismul dumneavoastră, este recomandat să solicitați consultanță specializată sau să vă consultați cu un mecanic sau un specialist în domeniul off-road. Aceștia vă pot oferi sfaturi și informații relevante pentru a vă asigura că alegeți MRL-urile AVM potrivite pentru nevoile și cerințele dumneavoastră.

MRL-urile AVM (cuplaje manuale) sunt accesorii esențiale pentru conducătorii auto care apreciază aventura off-road și doresc să-și maximizeze performanța


MRL este prescurtarea de la mecanism de rulare libera. MRL-ul realizeaza cuplarea/decuplarea planetarelor la rotile fata. AVM este cel mai cunoscut brand producator de MRL-uri multumita calitatii exceptionale si finisajului produselor lor.


Acopera o mare varietate de marci 4x4. Este aprobat ca si echipament de prim montaj pentru multe marci de masini cu tractiune integrala nepermanenta si este lider mondial pentru echiparile aftermarket.

Exista pentru unele modele si variante AVM HP de inalta performanta destinate competitiilor 4x4 sau conditiilor extreme de exploatare.

Pentru aproape orice masina 4x4 exista un produs AVM !

AVM se livreaza numai la set de 2 bucati; preturile sunt pentru set.

Model: AVM 413
Cuplaje manuale MRL AVM HP Toyota Hilux - LC70 (AVM413)Cuplajele manuale MRL AVM HP sunt un accesoriu de înaltă performanță potrivit pentru Toyota Hilux și LC70. Aceste cuplaje manuale sunt proiectate pentru a oferi o funcționare fiabilă și durabilitate în condiții off-road exigente.Cu un design rob..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Cuplaje manuale automate  Nissan Patrol Y61
Indisponibil
Model: 40250-VB200
Cuplajele manuale și automate pentru Nissan Patrol Y61 sunt piese esențiale care asigură transferul puterii de la motor către sistemul de transmisie și roți. Acestea oferă controlul și angrenajul necesar pentru a schimba vitezele și a se adapta la diverse condiții de conducere. Indiferent dacă prefe..
850 Lei
Fără TVA:850 Lei
Model: AVM 418
Cuplajele manuale AVM HP (High Performance) pentru Chevrolet, GMC și GEO sunt produse de înaltă calitate și fiabilitate, asigurându-vă o performanță excelentă în condiții off-road sau de exploatare extremă. Modelul specific este AVM418HP.Caracteristici:Construcție robustă: Aceste cuplaje manuale sun..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Cuplaje manuale AVM HP DAIHATSU FEROZA F310 (AVM440)
Indisponibil
Model: AVM HP DAIHATSU FEROZA F310 (AVM440)
Cuplajele manuale AVM HP sunt proiectate pentru a oferi o performanță superioară și o fiabilitate excelentă. Acestea sunt concepute special pentru modelul DAIHATSU FEROZA F310 (AVM440) și oferă o opțiune de control manual al sistemului de tracțiune integrală.Cuplajele manuale AVM HP permit șoferului..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Model: AVM 418
MRL este prescurtarea de la mecanism de rulare libera. MRL-ul realizeaza cuplarea/decuplarea planetarelor la rotile fata. AVM este cel mai cunoscut brand producator de MRL-uri multumita calitatii exceptionale si finisajului produselor lor.  Acopera o mare varietate de marci 4x4. Este aprob..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Model: AVM 401
Produsele AVM din gama High Perfomance (HP) au o constructie mai solida, fiind realizate dintr-o singura bucata de otel tratat cu solutie anti-coroziva. Componentele interne sunt decupate CNC si primesc tratament la caldura.      MRL este prescurtarea de la mecanism de rular..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Cuplaje manuale AVM HP MITSUBISHI L200 MK 1996-2006 (AVM443HP)
Indisponibil
Model: AVM 443
Mecanism Roata Libera High Performance pentru Mitsubishi L200 MK fabricat intre 1996-2006 disponibil pentru orice motorizare.Set MRL-uri Mitsubishi. 2 cuplaje/set. 28 caneluri. Imaginea este cu titlu de prezentare. Produsele AVM din gama High Perfomance (HP) au o constructie mai..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Cuplaje manuale AVM HP OPEL FRONTERA (AVM 449)
Indisponibil
Model: AVM HP OPEL FRONTERA (AVM 449)
Cuplajele manuale AVM HP (High Performance) pentru Opel Frontera (AVM 449) sunt componente de înaltă calitate și performanță, utilizate în sistemele de tracțiune integrală ale vehiculelor. Aceste cuplaje manuale sunt proiectate pentru a oferi o cuplare și decuplare precisă și fiabilă a sistemului de..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Model: AVM 428
MRL este prescurtarea de la mecanism de rulare libera. MRL-ul realizeaza cuplarea/decuplarea planetarelor la rotile fata. AVM este cel mai cunoscut brand producator de MRL-uri multumita calitatii exceptionale si finisajului produselor lor.  Acopera o mare varietate de marci 4x4. Este aprob..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Cuplaje manuale AVM HP Suzuki Jimny  1998-PREZENT (AVM457)
Indisponibil
Model: 438HP
AVM Suzuki Jimny 1998-prezent (AVM457).  MRL este prescurtarea de la mecanism de rulare libera. MRL-ul realizeaza cuplarea/decuplarea planetarelor la rotile fata. La masinile care au 4×4 nepermanent, cuplarea 4×4 la mersul pe sosea duce la solicitari mari ale transmisiei. Decupla..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Cuplaje manuale AVM KIA SPORTAGE (AVM460)
Indisponibil
Model: AVM KIA SPORTAGE (AVM460)
Cuplajele manuale AVM pentru Kia Sportage (AVM460) sunt componente esențiale pentru sistemul de tracțiune integrală al vehiculului dumneavoastră. Aceste cuplaje manuale sunt produse de AVM, un brand recunoscut pentru calitatea și fiabilitatea produselor lor.Cuplajele manuale AVM asigură cuplarea și ..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Model: AVM 433
MRL este prescurtarea de la mecanism de rulare libera. MRL-ul realizeaza cuplarea/decuplarea planetarelor la rotile fata. La masinile care au 4x4 nepermanent, cuplarea 4x4 la mersul pe sosea duce la solicitari mari ale transmisiei. Decuplarea din 4x4 in 4x2 din maneta cutiei de transf..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Se afişează de la 1 până la 12 din 32 (3 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.