Menu
Your Cart

Bare metalice off-road


Barele metalice pentru autoturisme 4x4 off-road reprezintă accesorii esențiale pentru a îmbunătăți funcționalitatea și aspectul vehiculului în timpul aventurilor off-road. Aceste bare sunt concepute pentru a oferi protecție suplimentară la nivelul caroseriei și pentru a permite montarea de alte accesorii, precum proiectoare suplimentare sau trepte laterale.


În categoria barelor metalice autoturisme 4x4 off-road, veți găsi o gamă variată de opțiuni adaptate diferitelor modele de autoturisme și preferințelor individuale. Acestea pot include:

1. Bare frontale: Barele frontale sunt montate în partea frontală a vehiculului și oferă protecție împotriva loviturilor și a daunelor cauzate de obstacolele întâlnite în timpul aventurilor off-road. Ele pot fi realizate din oțel rezistent și pot fi echipate cu grile de protecție pentru radiator sau suporturi pentru montarea de proiectoare suplimentare.

2. Bare laterale: Barele laterale sunt montate pe partea laterală a autoturismului și servesc la protejarea caroseriei împotriva zgârieturilor, loviturilor și la oferirea unui punct de sprijin suplimentar pentru accesul în vehicul sau montarea de trepte laterale. Acestea pot fi, de asemenea, utilizate pentru montarea de accesorii suplimentare, cum ar fi suporturi pentru scări, cutii de depozitare sau sistem de prindere pentru bagaje.

3. Bare spate: Barele spate sunt montate în partea din spate a autoturismului și asigură protecție suplimentară pentru bara de protecție și sistemul de evacuare. Acestea pot fi, de asemenea, utilizate pentru montarea de trepte de acces suplimentare sau pentru montarea de accesorii de transport, precum suporturi pentru roată de rezervă sau cutii de depozitare.


Barele metalice autoturisme 4x4 off-road sunt fabricate din materiale rezistente, cum ar fi oțelul sau aluminiul, pentru a rezista la impacturile și condițiile dure din off-road. Asigurați-vă că alegeți barele potrivite pentru modelul și marca autoturismului dumneavoastră, astfel încât acestea să se potrivească perfect și să ofere protecția și funcționalitatea dorite în timpul aventurilor off-road.

Bara fata din metal pentru off-road cu bull bar Nissan Patrol y60
Indisponibil
Model: UNI-Y60-FC
Descrierea produsului "Bara fata din metal pentru off-road cu bull bar Nissan Patrol Y60" este următoarea:Această bara fata din metal este special concepută pentru vehiculul Nissan Patrol Y60 și este ideală pentru off-road și aventurile în teren accidentat. Ea este fabricată dintr-un material rezist..
3.000 Lei
Fără TVA:3.000 Lei
Bara fata din metal pentru off-road cu bull bar pentru Mitsubishi Triton 2006-2014
Indisponibil
Model: UNI-TRITON-FC
Bara față din metal pentru off-road cu bull bar pentru Mitsubishi Triton 2006-2014 este o piesă robustă și rezistentă, special concepută pentru a proteja vehiculul dumneavoastră în condiții extreme off-road. Această bara față adaugă un aspect agresiv și sportiv vehiculului dumneavoastră, în timp ce ..
3.300 Lei
Fără TVA:3.300 Lei
Bara metalica fata pentru off-road cu bull bar Nissan Patrol y61
Indisponibil
Model: M1-RC-003
Produsul este o bara metalica fata pentru off-road, special conceputa pentru vehiculele Nissan Patrol Y61. Aceasta bara ofera protectie si rezistenta suplimentara in conditii dificile de off-road. Iata specificatiile produsului:1. Material: Bara este fabricata dintr-un material rezistent din metal, ..
3.300 Lei
Fără TVA:3.300 Lei
Bara spate din metal  off-road Nissan Patrol y60 cu suport de roata de rezerva si canistra
-11 % Indisponibil
Model: UNI-Y60-RB
Bara spate din metal off-road Nissan Patrol Y60 cu suport de roată de rezervă și canistră - Durabilitate și funcționalitate excelentă pentru aventurile off-roadBara spate din metal off-road pentru Nissan Patrol Y60 este un accesoriu esențial pentru pasionații de aventuri în afara drumurilor asfaltat..
2.500 Lei 2.800 Lei
Fără TVA:2.500 Lei
Se afişează de la 1 până la 4 din 4 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.