Menu
Your Cart

Compresor auto

Compresor auto
Compresor auto
Compresor auto
Indisponibil
Compresor auto
Compresor auto
Compresor auto
Compresor auto
250 Lei
Fără TVA: 250 Lei
 • Stoc: Indisponibil
 • Model: Compresor auto
 • Greutate: 3.00kg

Îți prezint compresorul auto, un echipament esențial pentru autovehiculele tale:

Fiind compact și ușor de utilizat, compresorul auto este perfect pentru a-ți asigura presiunea corectă în pneuri în timpul călătoriilor. Indiferent că ești într-o excursie off-road, într-o călătorie lungă sau într-o simplă plimbare, acest compresor îți va fi de mare ajutor.

Având o sursă de alimentare la 12V, compresorul auto poate fi conectat la priza de brichetă a mașinii tale. Acesta vine cu un cordon de lungime generoasă și cleme de baterii pentru a-ți oferi flexibilitate în utilizare.

Cu o construcție robustă din metal, acest compresor este durabil și rezistent la uzură. Indiferent de condițiile în care te afli, acesta își va păstra performanța și fiabilitatea.

Compresorul auto are o presiune maximă de X PSI, permițându-ți să inflați rapid și eficient pneurile mașinii tale. Cu o operare simplă și intuitivă, poți seta presiunea dorită și compresorul va face restul.

Pentru o transportare ușoară și sigură, compresorul auto vine însoțit de o gentuță specială. Astfel, îl poți depozita și transporta cu ușurință în portbagajul mașinii tale sau în orice alt loc dorit.

Alege compresorul auto și asigură-te că ai întotdeauna presiunea corectă în pneurile mașinii tale, pentru o călătorie sigură și confortabilă!

Specificatii Compresor de aer portabil și consumul de energie scazut:

 • Material: metal
 • Sursa de alimentare: 12V
 • Curent nominal: 14A
 • Cilindru: 30mm
 • Presiune maximă: 100PSI
 • Cordon: 3M cu o brichetă
 • Furtun de aer inclus
 • Dimensiuni: 17.3 x 8.5 x 16.8 cm

Acest compresor de aer portabil este conceput pentru a fi ușor de utilizat și eficient din punct de vedere energetic. Fabricat din metal durabil, acesta oferă rezistență și durabilitate în utilizare.

Cu o sursă de alimentare la 12V, compresorul poate fi conectat la priza de brichetă a mașinii tale, făcându-l extrem de convenabil și portabil. Curentul nominal de 14A asigură un consum redus de energie.

Echipat cu un cilindru de 30mm, acest compresor poate atinge o presiune maximă de 100PSI, permițându-ți să inflați rapid și eficient pneurile mașinii tale sau alte obiecte care necesită aer comprimat.

Cordonul de 3 metri cu o brichetă îți oferă o flexibilitate mare în utilizare, permițându-ți să atingi ușor toate pneurile mașinii. De asemenea, compresorul vine cu un furtun de aer inclus, astfel încât să poți începe utilizarea imediat.

Cu dimensiunile compacte de 17.3 x 8.5 x 16.8 cm, acest compresor de aer portabil este ușor de depozitat și transportat în portbagajul mașinii tale sau în orice alt spațiu restrâns.

Alege compresorul de aer portabil și eficient din punct de vedere energetic pentru a avea întotdeauna la îndemână un echipament fiabil și practic pentru inflarea pneurilor și alte aplicații care necesită aer comprimat.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.