Menu
Your Cart

Cric HI-Lift 48"

Cric HI-Lift 48"
Cric HI-Lift 48"
Cric HI-Lift 48"
Cric HI-Lift 48"
Hot Indisponibil
Cric HI-Lift 48"
Cric HI-Lift 48"
Cric HI-Lift 48"
Cric HI-Lift 48"
Cric HI-Lift 48"
300 Lei
Fără TVA: 300 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: hi-lift 48''
  • Greutate: 14.00kg

Farm Jack-ul este un cric de tip Hi-Lift conceput pentru a oferi un suport puternic și fiabil pentru vehiculele 4x4 în timpul operațiunilor de ridicare. Cu o construcție robustă și caracteristici de performanță remarcabile, acesta este un instrument indispensabil pentru pasionații de off-road și pentru cei care au nevoie de un cric puternic și sigur.

Specificații:

  • Înălțimea de ridicare: 48 inch (aproximativ 122 cm
  • Capacitate maximă de încărcare: 3000 kg (6600 lbs)Mecanism de acționare: Clicket cu siguranță pentru o funcționare sigură și controlată
  • Greutate: 14 kg (31 lbs)
  • Talpă metalică pentru sprijin pe sol, asigurând stabilitatea în timpul utilizării

Farm Jack-ul vă permite să ridicați mașinile 4x4 care sunt echipate cu puncte solide de ridicare, cum ar fi barele metalice din față și spate, pragurile laterale metalice și altele. Cu o înălțime de ridicare de 48 de inch, acest cric vă oferă accesul necesar pentru a efectua reparații, schimburi de anvelope sau alte lucrări de întreținere.

Cu mecanismul său tip clicket și siguranța integrată, Farm Jack-ul vă asigură o operațiune de ridicare sigură și controlată. Greutatea sa redusă de 14 kg face ca acest cric să fie ușor de manevrat și transportat în timpul aventurilor off-road.

Talpa metalică de sprijin pe sol oferă o stabilitate maximă în timpul utilizării, asigurând că vehiculul este susținut în mod sigur pe teren accidentat sau neregulat.

Farm Jack-ul este disponibil într-o culoare roșie atrăgătoare, care nu numai că îi conferă un aspect distinctiv, dar îl și face ușor de identificat într-o gamă largă de situații.

Indiferent dacă sunteți pasionat de off-road sau aveți nevoie de un cric solid pentru vehiculul dvs. 4x4, Farm Jack-ul este alegerea ideală. Fiind proiectat pentru a face față sarcinilor grele și pentru a oferi un suport fiabil, acest cric este partenerul de încredere în aventurile off-road.


Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: cric , hi-lift , 48 48 48 48" , off-road
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.