Menu
Your Cart

Diferential blocabil HF (Blocant) Airlocker pe aer punte fata RD208 Suzuki Vitara

Diferential blocabil HF (Blocant) Airlocker pe aer punte fata RD208 Suzuki Vitara
Diferential blocabil HF (Blocant) Airlocker pe aer punte fata RD208 Suzuki Vitara
2.600 Lei
Fără TVA: 2.600 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: RD208
  • Greutate: 10.00kg

Diferențial Blocabil HF (Blocant) Airlocker pe Aer Punte Față RD208 Suzuki Vitara


Diferențialul Blocabil HF (Blocant) Airlocker pe Aer RD208 pentru Puntea Față a modelului Suzuki Vitara este un accesoriu esențial pentru cei pasionați de aventurile off-road și care doresc să-și îmbunătățească performanța vehiculului în teren accidentat. Acest diferențial blocabil este proiectat pentru a oferi tracțiune superioară și control în situații dificile, permițându-vă să înfruntați obstacolele cu încredere și să explorați terenuri accidentate în siguranță.

Caracteristici principale:

1. Tracțiune puternică și sigură: Diferențialul blocabil HF (Blocant) Airlocker pe Aer RD208 utilizează sistemul Airlocker pe aer pentru a oferi o tracțiune la cerere de 100%. Acest lucru vă permite să distribuiți puterea în mod egal între cele două roți din față, asigurând aderență maximă și control în teren accidentat. Puteți accesa tracțiunea blocată atunci când este necesară și să reveniți la tracțiunea normală pentru condusul pe drumurile asfaltate.

2. Operare simplă și convenabilă: Diferențialul blocabil HF RD208 este proiectat pentru a fi ușor de utilizat. Funcționarea sa simplă vă permite să vă concentrați asupra terenului și să vă bucurați de experiența off-road, fără a compromite confortul și siguranța șoferului.

3. Durabilitate și rezistență: Acest diferențial blocabil este fabricat din materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și rezistență în fața condițiilor extreme de off-road. Designul robust și materialele de calitate superioară garantează o funcționare fiabilă și de lungă durată.

4. Compatibilitate: Diferențialul blocabil HF (Blocant) Airlocker pe Aer RD208 este compatibil cu modelele Suzuki Vitara, asigurând o potrivire perfectă și integrare eficientă cu puntea față a vehiculului.

5. Montaj recomandat: Pentru instalarea corectă și sigură a diferențialului blocabil, se recomandă montarea acestuia într-un service specializat, unde tehnicienii cu experiență vor asigura montajul corespunzător.

Îmbunătățiți performanța și tracțiunea vehiculului Suzuki Vitara în off-road cu Diferențialul Blocabil HF (Blocant) Airlocker pe Aer RD208 pentru Puntea Față. Supravindeți obstacolele, navigați terenurile dificile și bucurați-vă de aventurile off-road cu încredere și control total.

Pentru a putea acționa diferențialul blocabil, este necesară utilizarea unui Compresor Aer HF 12V. Acest compresor furnizează aer comprimat necesar pentru activarea diferențialului blocabil pe aer.

Compatibilitate:


  • Suzuki Jimny - puntea spate
  • Suzuki Samurai SJ413 - puntea spate
  • Suzuki Vitara 1988-1998 - puntea față

Este important să utilizați compresorul aerului adecvat pentru a asigura o funcționare corectă și eficientă a diferențialului blocabil pe aer.

Date tehnice:

  • Diametrul arborelui: 27,4 mm
  • Numărul de dinți: 26

Cu ajutorul compresorului aerului HF 12V și diferențialului blocabil, puteți îmbunătăți tracțiunea și performanța vehiculului în teren accidentat, permițându-vă să explorați noi aventuri off-road cu încredere și control. Asigurați-vă că instalați produsele într-un service specializat pentru a obține rezultate optime și pentru a evita deteriorarea acestora.Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.