Menu
Your Cart

Diferentiale blocabile punti

Diferențialele blocabile pentru autoturismele 4x4 sunt componente esențiale pentru a obține performanțe superioare în condiții off-road și terenuri dificile. Acestea permit distribuirea puterii între roțile din aceeași punte într-un mod controlat, asigurând astfel tracțiunea optimă și capacitatea de a depăși obstacolele în mod eficient. 


Există două tipuri principale de diferențiale blocabile pentru autoturisme 4x4:

1. Diferențiale blocabile mecanice: Acestea sunt diferențiale care pot fi deblocate sau blocate manual, în funcție de necesități. Atunci când diferențialul este blocat, puterea este distribuită egal între cele două roți din aceeași punte, asigurând astfel o tracțiune maximă în situații de aderență redusă. În mod normal, diferențialele blocabile mecanice pot fi acționate prin intermediul unui buton sau al unei manete din habitaclu.

2. Diferențiale blocabile electronice: Acestea sunt diferențiale care pot fi controlate electronic. Sistemul electronic monitorizează și detectează pierderile de tracțiune și poate bloca diferențialul în mod automat, fără intervenția șoferului. Acest tip de diferențial blocabil oferă un nivel ridicat de confort și ușurință în utilizare, deoarece nu necesită acțiuni manuale din partea șoferului.


Diferențialele blocabile sunt deosebit de utile în situații în care unul dintre roțile din aceeași punte pierde aderența sau în terenuri cu suprafețe alunecoase, cum ar fi noroiul, zăpada sau terenul accidentat. Prin blocarea diferențialului, puterea este distribuită în mod egal între cele două roți, ceea ce permite depășirea obstacolelor și menținerea unei tracțiuni optime.

Este important de menționat că diferențialele blocabile sunt destinate utilizării off-road și nu sunt recomandate în timpul condusului pe drumurile normale sau cu aderență bună. Utilizarea diferențialelor blocabile în mod neadecvat pe drumurile obișnuite poate duce la instabilitate și potențială deteriorare a sistemului de transmisie.

Înainte de instalarea unui diferențial blocabil pe autoturismul dumneavoastră, asigurați-vă că ați înțeles complet instrucțiunile de utilizare și că ați obținut consultanța unui specialist sau unui mecanic autorizat pentru a vă asigura că sistemul este compatibil cu autovehiculul și că a fost instalat corect.

Model: RD206
Diferențial blocabil HF dezvoltat în principal pentru condiții grele de conducere în afara drumului si pentru competiția off-road.Caracteristici blocanti HFOferă o tracțiune la cerere de 100%Cuplarea se face cu un Compresor HFViteza de tracțiune îmbunătățităOperarea simplă și convenabilă permite uti..
2.600 Lei
Fără TVA:2.600 Lei
Model: HF-022
Pistolul HF citeste presiunea rotii cu un manometruUșor să umflați sau să dezumflați anvelopele și să măsurați presiuneaCitește cu precizie de 1%, o rezoluție 0,1 PSI..
170 Lei
Fără TVA:170 Lei
Model: HF-031
Set Amortizor HF hidraulic reglabil Bumpstop 2"Tamponul hidraulic permite amortizarea mai eficienta a balansului masinii la rularea cu viteze mari aducand o imbunatatire remarcabila a stabilitatii, mai ales in conditii de off-road. Lungime întinsă : 10″Lungimea comprimată : 8″Pas filet 2.0Cursa..
1.200 Lei
Fără TVA:1.200 Lei
Model: RD208
Diferențial blocabil HF dezvoltat în principal pentru condiții grele de conducere în afara drumului si pentru competiția off-road.Caracteristici blocanti HFOferă o tracțiune la cerere de 100%Cuplarea se face cu un Compresor HFViteza de tracțiune îmbunătățităOperarea simplă și convenabilă permite uti..
2.600 Lei
Fără TVA:2.600 Lei
Model: RD132
Diferential blocabil HF (Blocant) Airlocker pe aer RD132 Toyota Land Cruiser, 4Runner, HiluxDiferențial blocabil HF dezvoltat în principal pentru condiții grele de conducere în afara drumului si pentru competiția off-road.Caracteristici blocanti HFOferă o tracțiune la cerere de 100%Cuplarea se face ..
2.600 Lei
Fără TVA:2.600 Lei
Model: RD90
Diferential blocabil HF (Blocant) Airlocker pe aer RD90 Toyota J90, J120, J150, Hilux, Tundra, TacomaDiferențial blocabil HF dezvoltat în principal pentru condiții grele de conducere în afara drumului si pentru competiția off-road.Caracteristici blocanti HFOferă o tracțiune la cerere de 100%Cuplarea..
2.600 Lei
Fără TVA:2.600 Lei
Model: RD135
Diferențial blocabil HF dezvltat în principal pentru condiții grele de conducere în afara drumului si pentru competiția off-road.Caracteristici blocanti HFOferă o tracțiune la cerere de 100%Cuplarea se face cu un Compresor HFViteza de tracțiune îmbunătățităOperarea simplă și convenabilă permite util..
2.600 Lei
Fără TVA:2.600 Lei
Model: RD136
Diferențialul blocabil HF este un produs dezvoltat special pentru condiții grele de conducere în afara drumului și pentru competiții off-road. Acesta oferă o tracțiune de 100% atunci când este activat, asigurându-vă că puterea este distribuită în mod egal către ambele roți ale vehiculului. Cuplarea ..
2.600 Lei
Fără TVA:2.600 Lei
Model: ET136
Dirential blocabil electric HF (Blocant)  punte fata ET136 Nissan Patrol Y60/Y61Diferențial blocabil  electric HF dezvoltat în principal pentru condiții grele de conducere în afara drumului si pentru competiția off-road.Caracteristici blocant electric HFOferă o tracțiune la cerere de 100%N..
3.000 Lei
Fără TVA:3.000 Lei
Model: ET135
Diferențial blocabil  electric HF dezvoltat în principal pentru condiții grele de conducere în afara drumului si pentru competiția off-road.Caracteristici blocant electric HFOferă o tracțiune la cerere de 100%Nu mai este necesara utilizarea impreuna cu un compresorViteza de tracțiune îmbunătăți..
3.000 Lei
Fără TVA:3.000 Lei
Model: ET209
Diferential blocabil electric HF (Blocant) punte spate ET209 Suzuki Vitara/Grand Vitara Diferențial blocabil  electric HF dezvoltat în principal pentru condiții grele de conducere în afara drumului si pentru competiția off-road.Caracteristici blocant electric HFOferă o tracțiune la cerere ..
3.000 Lei
Fără TVA:3.000 Lei
Model: ET205
Diferential blocabil electric HF Suzuki (Blocant) punte fata ET205 Diferențial blocabil  electric HF dezvoltat în principal pentru condiții grele de conducere în afara drumului si pentru competiția off-road.Caracteristici blocant electric HFOferă o tracțiune la cerere de 100%Nu mai este ne..
3.000 Lei
Fără TVA:3.000 Lei
Se afişează de la 1 până la 12 din 15 (2 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.