Menu
Your Cart

Difuzor cu microfon 50w 3 tonuri

Difuzor cu microfon 50w 3 tonuri
Difuzor cu microfon 50w 3 tonuri
Difuzor cu microfon 50w 3 tonuri
-50 %
Difuzor cu microfon 50w 3 tonuri
Difuzor cu microfon 50w 3 tonuri
Difuzor cu microfon 50w 3 tonuri
Difuzor cu microfon 50w 3 tonuri
75 Lei
150 Lei
Fără TVA: 75 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: LB221-3
  • Greutate: 1.00kg

Difuzorul cu microfon de 50W și 3 tonuri este un dispozitiv audio utilizat în diferite aplicații, cum ar fi vehicule de urgență, mașini de poliție, camioane de pompieri, vehicule de securitate și alte vehicule care necesită un sistem de avertizare sonoră puternic și eficient.

Caracteristici principale:

1. Putere de ieșire de 50W: Difuzorul este capabil să genereze un sunet puternic și clar pentru a atrage atenția și a transmite mesaje de avertizare în diverse situații.

2. 3 tonuri selectabile: Dispune de 3 tonuri diferite pentru a se potrivi cu necesitățile specifice ale utilizatorului. Acestea pot include sirene, semnale de avertizare sau alte sunete de avertizare standard.

3. Microfon încorporat: Difuzorul este echipat cu un microfon încorporat pentru a permite utilizatorului să transmită mesaje sau să comunice în mod clar și direct prin sistemul audio al vehiculului.

4. Construcție robustă: Este proiectat pentru a fi durabil și rezistent la condițiile de utilizare dificile, cum ar fi vibrațiile și șocurile, astfel încât să funcționeze în mod fiabil în orice situație.

5. Montare ușoară: Difuzorul este conceput pentru o instalare ușoară pe vehicule, fiind dotat cu suporturi și accesorii necesare pentru montajul adecvat.

Difuzorul cu microfon de 50W și 3 tonuri este un instrument esențial pentru vehiculele care necesită un sistem de avertizare sonoră puternic și versatil. Asigură o comunicare eficientă și poate fi folosit în diverse aplicații în care se impune transmiterea de mesaje de avertizare sau de urgență.

Specificatiile difuzorului cu microfon de 50W și 3 tonuri sunt următoarele:

  • Tensiune de alimentare: 12V
  • Putere de ieșire: 50W
  • Număr de tonuri: 3
  • Opțiuni de tonuri: Tonuri selectabile (sirene, semnale de avertizare sau alte sunete de avertizare standard)
  • Material: Carcasă durabilă și rezistentă la intemperii
  • Conexiune: Cablu de alimentare cu mufă pentru conectarea la sursa de alimentare de 12V
  • Dimensiuni: Variază în funcție de model și design specific, în general, compact și ușor de montat pe diverse vehicule sau suprafețe

Este important de menționat că specificațiile exacte pot varia în funcție de marca și modelul difuzorului cu microfon specific pe care îl alegeți. Este recomandat să consultați specificațiile și instrucțiunile producătorului pentru a obține informații precise despre produsul dorit.


Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.