Meniu
Cosul dvs

Gps Tracker

Va oferim Gps Tracker pentru monotorizare localizare auto cu magnet si microfon la cel mai mic pret din Romania 

 Gps tracker TK 905 incarcator gratis
Cele Mai Vandute
Model: TK 905
Acest dispozitiv va ajuta sa monitorizati permanent un autovehicul, sa stiti cand sta si cand se deplaseaza, sa stiti exact in ce punct se afla la un moment dat, sa fiti alarmati la miscare ca si o alarma si anti furt motocicleta. Se poate conecta la platforma gratuita si veti vedea in timp real parcursul masinii sau motocicletei si traseul efectuat in ziua respectiva. Magnetul puternic, dar si acumulatorul, care asigura pana la 90 de zile in stand-by il fac util ptr dedectivi particulari sau patronii ce vor sa stie parcursul masinii sau atunci cand inchiriati sau aduceti o masina pe platforma din strainatate. Este nevoie doar de o cartela telefonica valida, care se introduce in aparat. Pentru a afla locatia, este de ajuns sa trimiteti un sms cartelei sim aferente dispozitivului, acesta va trimite un mesaj ce va contine coordonatele si un link cu care veti putea vedea locatia exacta cu o precizie de 5 m.   Caracteristici: GPS tracker 1. Urmarirea SMS-urilor: acest tracker poate raspunde la numarul de admin cu link-ul de harta google. 2. Pozitionarea tripla GPS, AGPS si LBS 3. Setarea numarului de administrator: dupa setarea numarului de administrator, toate operatiile SMS ale dispozitivului vor putea fi transmise la acest numar. 4. Alarma de miscare: odata ce ati setat aceasta functie, tracker-ul va trimite informatii de alarma catre numarul de administrare atunci cand distanta de miscare este de pana la 500m. 5. Geo-fence 6. Magnet puternic incorporat, usor de ascuns si instalat 7. Verificati istoricul rutei: serverul web pentru acest dispozitiv poate salva date de istorie de o jumatate de an, il puteti descarca sub forma de document format xls. 8. Monitor Vehicle GPS 9. Platforma web de urmarire web gratuita si APP Android si iOS 10. Alarma de depasire limita viteza setata GPS Tracker 11. Shake alarm: dupa setarea acestei functii, daca tracker-ul ramane in stationare timp de 5 minute, aceasta functie va incepe sa functioneze. Apoi, odata ce tracker-ul este socat, va trimite un SMS "alarma senzor!" la numarul de administrator. Acker 12. Alarma cu baterie scazuta: dispozitivul de urmarire va va trimite informatii de alarma atunci cand tensiunea este mai mica de 3,5V. Mini GPS Tracker 13. Modul somn in functie de timp si senzor de soc gps logger       Modul de repaus in functie de timp: de exemplu, puteti seta intervalul de timp la 5 minute, iar tracker-ul va functiona doar 5 minute dupa ce a fost trezit si revenit din nou la modul Sleep. In plus, in acest mod, GPS-ul se va opri si GSM va functiona in modul de consum redus. Comenzile SMS si apelurile primite pot sa trezeasca tracker-ul.       Modul de repaus prin senzor de soc: dupa ce ati setat acest mod, daca dispozitivul nu are socuri timp de 5 minute, acesta va functiona automat in modul "sleep by shock", GPS-ul se va opri si sistemul GSM va functiona in modul co..
300 Lei
Fără TVA:300 Lei
Gps tracker auto tip releu GPS Tracker Auto LK720 cu functie on/off
Indisponibil
Model: Gps auto tip releu
Prezentare generală:Acest produs LK720 este cel mai recent design ascuns GPS Tracker Auto cu releu, conceput special pentru vehicule, cum ar fi mașina, motocicleta, motocicleta și camionul! Are tensiune de funcționare largă de 10-40V DC, compatibilă cu majoritatea vehiculelor de pe piață În plus, adoptă cea mai avansată tehnologie de poziționare GPS și LBS Triple, poate localiza foarte rapid și vă poate trimite informații despre poziția foarte exactă. În modul de localizare GPS, precizia poate fi mai mică de 5 metri Mai mult, poate fi conectat direct cu bateria vehiculului, poate obține energie continuă fără acțiune de reîncărcare! Suporta GSM Quad Band Frequency (850/900/1800 / 1900Mhz), poate funcționa perfect în întreaga lume! În cele din urmă, software-ul de urmărire pentru acest dispozitiv este gratuit pentru utilizarea LIFETIME, nu trebuie să plătiți nicio taxă lunară sau anuală pentru serviciul de urmărire!Aplicații: Folosit pe scară largă pentru urmărirea vehiculelor și a altor obiecte mobile.Functii principale:1. Design ascuns și instalare ușoară: designul perspectivei releului face ca dispozitivul să fie foarte convenabil pentru ascundere și instalare2. Tensiune largă de funcționare 10-40V CC, compatibilă cu vehiculele de pe piață3. Opriți de la distanță, reluați combustibilul: odată ce vehiculul a fost furat sau întâmpinați orice urgență, veți putea opri combustibilul de la distanță prin SMS sau APP pentru a opri vehiculul, desigur puteți relua combustibilul de la distanță.4. Moduri de poziționare dublă GPS + LBS: Dacă semnalul GPS este bun, dispozitivul se va localiza prin satelit gps, dacă nu, dispozitivul se va localiza prin intermediul LBS! În modul de localizare GPS, precizia este de 5-10 metri, în modul de localizare LBS, precizia este de 100-1000 metri!5. Urmărirea în timp real: Puteți urmări în timp real dispozitivul pe Google Maps prin telefonul mobil, tableta și computerul, iar intervalul minim de încărcare a datelor este de 10 secunde6. Redarea istoricului traseului: APP-ul și serverul web pot înregistra datele de încărcare ale dispozitivului până la 6 luni, puteți reda traseul istoric în orice moment. 7. Mod de economisire a energiei: dispozitivul va intra în modul standby automat atunci când nu există vibrații timp de 3 minute, va trece în modul de lucru atunci când detectează din nou vibrațiile8. Alarmă cu viteză excesivă: Această alarmă funcționează numai în modul de poziționare continuă. Când viteza unității depășește viteza prestabilită, va trimite mesaj de alarmă de viteză! la numărul de administrator la fiecare 5 minute. 9. Alarma de agitare: După ce ați efectuat setarea alarmei de agitare, mențineți trackerul staționat timp de 5 minute, apoi această funcție va începe să funcționeze. Va trimite alarmă senzor SMS! la numărul de administrator atunci când unitatea este șocată.10. Alarmă de mișcare: Când unitățile rămân nemișcate într-un loc timp de 10 minute, utilizatorul poate configura alarma ..
350 Lei
Fără TVA:350 Lei
Model: YS 128
Incarcator auto Gps tracker TK905 TK915 TK909 TK109 LK109/ 12-24v Incarcatorul gps tk 905 este exact ca in imagini Tensiune 12-24vOutput DC 5v -1,5AMdel YS128..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Se afişează de la 1 până la 3 din 3 (1 Pagini)