Menu
Your Cart

Flanse distantiere Nissan X-Trail 5x114 cu inel de centare culoarea negru

Flanse distantiere Nissan X-Trail 5x114 cu inel de centare culoarea negru
Indisponibil
Flanse distantiere Nissan X-Trail 5x114 cu inel de centare culoarea negru
550 Lei
Fără TVA: 550 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: Flanse distantiere Nissan X-Trail 5x114
  • Greutate: 5.00kg

Opţiuni disponibile

Obțineți flanse distantiere de înaltă calitate pentru Nissan X-Trail cu următoarele specificații:

  • Număr de prezoane: 5 - aceasta indică faptul că aceste flanse distantiere sunt potrivite pentru vehiculele care au 5 prezoane pentru fixarea roților.
  • PCD (Pattern Circle Diameter): 5x114 - aceasta reprezintă diametrul cercului imaginar format de cele 5 prezoane, măsurat în milimetri.
  • Inel de centare: Flansele distantiere sunt echipate cu inel de centare pentru a se potrivi perfect cu gaura centrală a jantelor vehiculului dumneavoastră.
  • Culoare: Negru - aceste flanse distantiere au o finisare negru mat, care se potrivește cu aspectul modern al vehiculului dumneavoastră.

Aceste flanse distantiere sunt concepute special pentru Nissan X-Trail și asigură o potrivire precisă și o instalare sigură. Ele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, asigurând rezistență, durabilitate și performanță pe termen lung.

Montarea acestor flanse distantiere pe Nissan X-Trail aduce multiple beneficii, inclusiv îmbunătățirea stabilității vehiculului în timpul conducerii, sporirea manevrabilității și oferirea unui aspect estetic mai atrăgător. Este recomandat să consultați un specialist sau să apelați la un centru auto specializat pentru instalarea corectă și sigură a acestor flanse distantiere pe vehiculul dumneavoastră.

Alegeți calitatea și performanța cu flanse distantiere Nissan X-Trail 5x114 cu inel de centare și finisare de culoare negru pentru a îmbunătăți experiența de conducere și aspectul vehiculului dumneavoastră!

Pentru a verifica dimensiunile corecte ale prezoanelor, diametrului și găurii centrale, poți accesa website-ul www.wheel-size.com
Important! Montajul flanselor se face numai cu cheia dinamometrica cu strangerea la forta indicata de catre producatorul autovehiculului. Acest produs este dedicat uzului OFF-ROAD!

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.