Menu
Your Cart

Lanterna off-road cu led

Lanterna off-road cu led
Lanterna off-road cu led
Lanterna off-road cu led
Indisponibil
Lanterna off-road cu led
Lanterna off-road cu led
Lanterna off-road cu led
Lanterna off-road cu led
100 Lei
Fără TVA: 100 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: Lanterna off-road cu led
  • Greutate: 1.00kg

Vă prezentăm lanterna off-road cu led, un accesoriu esențial pentru aventurile dumneavoastră în teren accidentat. Această lanternă oferă o lumină puternică și clară, datorită surselor de lumină LED de înaltă calitate. Culoarea LED este albă, asigurând o vizibilitate excelentă în diverse condiții de lumină.

Această lanternă dispune de trei tipare flash diferite, permițându-vă să alegeți modul de iluminare potrivit nevoilor dumneavoastră. Indiferent dacă aveți nevoie de o lumină constantă sau de un efect de blink rapid, această lanternă vă oferă versatilitatea de care aveți nevoie.

Montarea lanternii este ușoară și convenabilă datorită magnetului integrat. Puteți fixa lanterna pe orice suprafață metalică, astfel încât să aveți mâinile libere pentru a vă desfășura activitățile off-road.

Designul lanternei este atractiv, cu o combinație de culori negru și portocaliu. Aceasta adaugă un aspect sportiv și robust, fiind potrivită pentru vehiculele off-road și aventurile în aer liber.

Indiferent dacă mergeți în off-road, camping sau orice altă activitate în natură, lanterna off-road cu led vă oferă lumina și funcționalitatea de care aveți nevoie pentru a face față provocărilor și a vă bucura în deplină siguranță a aventurilor dumneavoastră.

Iată specificațiile lanternei off-road cu led:

  • Surse de lumină: LED
  • Culoare LED: Alb
  • Tipare flash: 3 (lanterna oferă trei moduri de iluminare flash)
  • Montare: Magnet (lanterna poate fi montată ușor și rapid datorită magnetului integrat)
  • Culoare: Negru cu portocaliu

Această lanternă este echipată cu LED-uri de înaltă calitate, care oferă o lumină puternică și clară. Culoarea LED-ului este albă, asigurând o vizibilitate excelentă în diverse condiții de lumină.

Puteți alege dintre cele trei tipare flash disponibile, fie că aveți nevoie de o lumină constantă sau de un efect de blink rapid, în funcție de preferințele și nevoile dumneavoastră.

Montarea este foarte ușoară datorită magnetului integrat, care permite fixarea lanternei pe orice suprafață metalică. Această caracteristică vă oferă flexibilitate și libertate de mișcare în timpul activităților off-road.

Designul lanternei este atractiv, cu o combinație de culori negru și portocaliu, adăugând un aspect sportiv și robust. Aceasta este potrivită pentru vehiculele off-road și se integrează perfect în aventurile în aer liber.

Cu această lanternă off-road cu led, veți beneficia de lumină puternică, durabilă și versatilă pentru a face față provocărilor și pentru a vă bucura de aventurile în off-road în deplină siguranță.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: lanterna , off-road , led
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.