Menu
Your Cart

Ochete pentru offroad din aluminiu pentru sufa sintetica si otelita

Ochete pentru offroad din aluminiu pentru sufa sintetica si otelita
-40 %
Ochete pentru offroad din aluminiu pentru sufa sintetica si otelita
150 Lei
250 Lei
Fără TVA: 150 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: Ochete aluminiu /1
  • Greutate: 1.00kg

Ochetele pentru offroad din aluminiu sunt accesorii esențiale pentru montarea sigură a sufei sintetice sau a cablului otelit în aplicațiile offroad. Aceste ochete sunt fabricate din aluminiu de înaltă calitate, oferind o combinație optimă de rezistență și ușurință. Cu o capacitate de încărcare adecvată și un design robust, aceste ochete asigură o tractare sigură și fiabilă în condiții offroad solicitante.

Principalele caracteristici ale ochetelor pentru offroad din aluminiu pentru sufa sintetica și otelita includ:

1. Material de înaltă calitate: Ochetele sunt fabricate din aluminiu rezistent și durabil, asigurând o rezistență excelentă în fața solicitărilor offroad. Această construcție solidă le permite să facă față cu succes tensiunii și tracțiunii intense.

2. Versatilitate în utilizare: Ochetele sunt concepute pentru a fi compatibile atât cu sufele sintetice, cât și cu cablurile otelite, oferind flexibilitate în utilizarea lor. Aceasta le face potrivite pentru o varietate de aplicații offroad.

3. Montare sigură și rapidă: Designul ochetelor oferă o montare ușoară și sigură a sufei sau cablului. Astfel, puteți asigura o conexiune solidă și fiabilă, evitând riscul de slăbire sau desprindere în timpul tractării.

4. Culoare distinctivă: Ochetele sunt disponibile într-o culoare roșie atrăgătoare, care nu numai că adaugă un aspect estetic plăcut, ci și permite o identificare ușoară și rapidă a ochetelor în timpul utilizării.

Ochetele pentru offroad din aluminiu pentru sufa sintetica și otelita în culoare roșie reprezintă o alegere excelentă pentru cei pasionați de aventurile offroad. Cu un design rezistent, o montare sigură și o construcție durabilă, aceste ochete oferă o soluție fiabilă pentru tractarea în medii dificile. Asigură-vă că sunteți pregătit pentru orice provocare offroad cu ochetele noastre de înaltă calitate.


Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.