Menu
Your Cart

Overfendere aparatori de noroi MAZDA BT50 2012

Overfendere aparatori de noroi MAZDA BT50 2012
Overfendere aparatori de noroi MAZDA BT50 2012
Indisponibil
Overfendere aparatori de noroi MAZDA BT50 2012
Overfendere aparatori de noroi MAZDA BT50 2012
Overfendere aparatori de noroi MAZDA BT50 2012
1.200 Lei
Fără TVA: 1.200 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: FF-BT5014
  • Greutate: 5.00kg

Descriere produs:

Overfenderele aparatori de noroi pentru Mazda BT50 2012 sunt accesorii robuste și funcționale, concepute pentru a proteja caroseria camionetei dvs. de noroi, pietre și alte impurități întâlnite pe drum sau în aventurile off-road.

Caracteristici cheie:

1. Potrivire perfectă: Aceste overfendere sunt proiectate specific pentru modelul Mazda BT50 fabricat în anul 2012, asigurându-se că se potrivesc perfect pe caroserie. Astfel, veți avea o instalare ușoară și un aspect impecabil.

2. Material durabil: Realizate dintr-un material de înaltă calitate, aceste overfendere sunt rezistente la coroziune și oferă o protecție solidă împotriva zgârieturilor și impacturilor. Indiferent dacă vă aflați pe teren accidentat sau pe drumurile obișnuite, overfenderele vă vor proteja camioneta de daune.

3. Protecție extinsă: Designul overfenderelor este conceput pentru a oferi o protecție extinsă a caroseriei împotriva mizeriei, pietrelor și altor impurități aruncate de roți. Acest lucru ajută la menținerea aspectului curat și protejat al camionetei dvs.

4. Culoare elegantă: Overfenderele pentru Mazda BT50 2012 sunt disponibile într-o culoare negru elegantă, care se îmbină perfect cu designul robust și modern al camionetei. Acestea vor adăuga un plus de stil și personalitate vehiculului dvs.

5. Kit complet: Setul include suruburi și garnituri pentru montaj, asigurându-vă că aveți tot ce aveți nevoie pentru o instalare sigură și solidă. Aceste accesorii suplimentare vă vor ajuta să fixați overfenderele în mod securizat pe caroserie.

Pentru a vă oferi o imagine mai detaliată și vizuală a overfenderelor pentru Mazda BT50 2012, vă punem la dispoziție un video cu titlu de prezentare. Acesta vă va ajuta să vedeți cum arată overfenderele montate și cum pot îmbunătăți aspectul și funcționalitatea camionetei dvs.

Overfenderele aparatori de noroi pentru Mazda BT50 2012 sunt accesoriile perfecte pentru a proteja și îmbunătăți aspectul camionetei dvs. Acestea oferă o potrivire perfectă, rezistență la coroziune și protecție extinsă împotriva impurităților de pe drum. Nu numai că vor proteja caroseria Mazda BT50, dar vor adăuga și un plus de stil și caracter vehiculului dvs.


Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: overfendere , aparatori , noroi , mazda , bt50 , 2012
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.