Menu
Your Cart

Panou led dirijare trafic

Panou led dirijare trafic
Panou led dirijare trafic
Panou led dirijare trafic
Panou led dirijare trafic
Indisponibil
Panou led dirijare trafic
Panou led dirijare trafic
Panou led dirijare trafic
Panou led dirijare trafic
Panou led dirijare trafic
1.000 Lei
Fără TVA: 1.000 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: Panou led dirijare trafic
  • Descoperă ledul de avertizare și semnalizare rutieră, un instrument eficient și vizibil pentru a asigura siguranța și avertizarea în situații de trafic. Acest led de avertizare rutieră este proiectat să ofere o lumină puternică și vizibilă, fiind ideal pentru dirijarea și semnalizarea rutieră.
  • Cu o tensiune de funcționare între 12-24V, acest led de avertizare poate fi utilizat în diferite vehicule și sisteme de iluminat. Dimensiunile compacte de 28cm lungime și 19cm lățime îl fac ușor de integrat și montat pe diverse suprafețe.
  • Cu un consum curent redus de sub 1.6A, acest led de avertizare este eficient din punct de vedere energetic și asigură o durată de funcționare îndelungată. Culoarea luminoasă galbenă oferă o vizibilitate ridicată și indică avertizări și semnalizări importante în trafic.
  • Acest led de avertizare rutieră este rezistent la apă și este conceput cu o pală pentru a proteja împotriva ploii și intemperiilor. Astfel, poate fi utilizat în diverse condiții meteorologice fără probleme.
  • Kitul include 2 module de led, fiecare având 6 subansamble de led, oferind o lumină puternică și uniformă. Este ideal pentru dirijarea și semnalizarea rutieră în diverse situații.
  • Descoperă eficiența și vizibilitatea oferite de ledul de avertizare și semnalizare rutieră. Cu tensiune de funcționare adaptabilă, dimensiuni compacte și rezistență la apă, acest led este ideal pentru avertizarea și semnalizarea în trafic. Kitul conține module de led puternice și uniforme, oferind o lumină vizibilă și clară. Utilizarea acestui led asigură siguranța și direcționarea adecvată în diferite situații rutiere. Kitul este exact ca în imaginile prezentate, garantând compatibilitatea și funcționarea corespunzătoare.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: panou , led , dirijare , trafic , lumini , rutier
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.