Menu
Your Cart

Panou semnalizare si dirijare trafic

Panou semnalizare si dirijare trafic
Panou semnalizare si dirijare trafic
Panou semnalizare si dirijare trafic
Panou semnalizare si dirijare trafic
Panou semnalizare si dirijare trafic
Panou semnalizare si dirijare trafic
Panou semnalizare si dirijare trafic
700 Lei
Fără TVA: 700 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: Panou semnalizare si dirijare trafic
  • Greutate: 3.00kg

Descoperă ledul de avertizare și semnalizare rutieră, un instrument eficient și vizibil pentru a asigura siguranța și avertizarea în situații de trafic. Acest led de avertizare rutieră este proiectat să ofere o lumină puternică și vizibilă, fiind ideal pentru dirijarea și semnalizarea rutieră.

Cu o tensiune de funcționare între 12-24V, acest led de avertizare poate fi utilizat în diferite vehicule și sisteme de iluminat. Dimensiunile compacte de 28cm lungime și 19cm lățime îl fac ușor de integrat și montat pe diverse suprafețe.

Cu un consum curent redus de sub 1.6A, acest led de avertizare este eficient din punct de vedere energetic și asigură o durată de funcționare îndelungată. Culoarea luminoasă galbenă oferă o vizibilitate ridicată și indică avertizări și semnalizări importante în trafic.

Acest led de avertizare rutieră este rezistent la apă și este conceput cu o pală pentru a proteja împotriva ploii și intemperiilor. Astfel, poate fi utilizat în diverse condiții meteorologice fără probleme.

Kitul include 2 module de led, fiecare având 6 subansamble de led, oferind o lumină puternică și uniformă. Este ideal pentru dirijarea și semnalizarea rutieră în diverse situații.

Descoperă eficiența și vizibilitatea oferite de ledul de avertizare și semnalizare rutieră. Cu tensiune de funcționare adaptabilă, dimensiuni compacte și rezistență la apă, acest led este ideal pentru avertizarea și semnalizarea în trafic. Kitul conține module de led puternice și uniforme, oferind o lumină vizibilă și clară. Utilizarea acestui led asigură siguranța și direcționarea adecvată în diferite situații rutiere. Kitul este exact ca în imaginile prezentate, garantând compatibilitatea și funcționarea corespunzătoare.

Specificatiile tehnice ale panoului de semnalizare și dirijare trafic sunt următoarele:

  • - Alimentare: 12V
  • - Culoare leduri: Galben
  • - Lungime: 60 cm
  • - Grosime: 4 cm
  • - Înălțime: 40 cm
  • - Tablou de comandă: Da
  • - Diferite jocuri de lumini: Da

Acest panou este conceput pentru a oferi semnalizare și dirijare eficientă în diverse situații de trafic. Alimentat de la o sursă de 12V, panoul utilizează leduri galbene pentru a oferi o vizibilitate ridicată și avertizare corespunzătoare. Dimensiunile sale de 60 cm în lungime, 4 cm în grosime și 40 cm în înălțime îl fac ușor de observat de către șoferi și pietoni.

Panoul este echipat cu un tablou de comandă care permite selectarea diferitelor jocuri de lumini. Aceasta oferă posibilitatea de a personaliza modul de semnalizare în funcție de nevoile specifice ale situației de trafic.

Panoul de semnalizare și dirijare trafic este un instrument util și eficient pentru a asigura o direcționare corespunzătoare și o avertizare eficientă în diverse scenarii rutiere.


Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.