Menu
Your Cart

Pompe transfer motorina


Pompele de transfer motorină sunt echipamente esențiale pentru manipularea și transferul eficient al motorinei în diverse aplicații industriale și comerciale. Aceste pompe sunt proiectate pentru a permite alimentarea rapidă și sigură a vehiculelor cu motorină, precum și transferul motorinei între rezervoare sau recipiente.


Caracteristici și beneficii:

- Performanță puternică: Pompele de transfer motorină sunt dotate cu motoare puternice și eficiente, care asigură un debit rapid și constant de motorină în timpul procesului de transfer.

- Construcție robustă: Aceste pompe sunt fabricate din materiale rezistente și durabile, cum ar fi oțelul inoxidabil sau fonta, pentru a rezista uzurii și coroziunii, asigurând o durată lungă de viață.

- Auto-amorsare: Majoritatea pompelor de transfer motorină sunt echipate cu funcția de auto-amorsare, ceea ce înseamnă că pot începe să funcționeze fără a fi necesară o intervenție manuală pentru umplerea cu motorină.

- Ușor de utilizat: Aceste pompe sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat, cu comenzi simple și intuitive. De obicei, sunt prevăzute cu mânere ergonomice și butoane de pornire/oprire pentru a facilita manipularea.

- Siguranță: Pompele de transfer motorină sunt proiectate cu multiple sisteme de siguranță, cum ar fi supapele de protecție împotriva suprasarcinii și suprasarcinii, pentru a preveni accidentele și deteriorarea echipamentului.

- Portabilitate: Multe dintre aceste pompe sunt portabile și ușor de transportat, astfel încât să poată fi utilizate în mai multe locații, inclusiv în medii industriale, agricole și de construcții.


Indiferent dacă aveți nevoie de o pompă de transfer motorină pentru uz personal, comercial sau industrial, gama noastră de pompe vă oferă soluții fiabile și eficiente. Acestea sunt concepute să îndeplinească cerințele de transfer de motorină și să vă faciliteze operațiunile de alimentare sau de transfer în condiții sigure și eficiente. Alegeți pompa de transfer motorină potrivită pentru nevoile dumneavoastră și asigurați-vă că aveți întotdeauna motorina necesară la îndemână.

Model: YY-T100A/100MEC
Obțineți un kit complet pentru transferul motorinei, care include o pompă cu o capacitate de 100 litri pe minut, tensiune de 220V, împreună cu furtun, contor și pistol, pentru a vă asigura un transfer eficient și precis al motorinei. Acest kit este conceput pentru a vă facilita procesul de transfer ..
1.450 Lei 1.500 Lei
Fără TVA:1.450 Lei
Model: TP04046
Descoperiți pistolul cu contor digital pentru pompa transfer motorină, un instrument avansat și precis pentru a vă facilita procesul de transfer al motorinei. Acest pistol este echipat cu un contor digital integrat, oferindu-vă posibilitatea de a măsura și înregistra cantitatea de motorină transfera..
280 Lei 300 Lei
Fără TVA:280 Lei
Model: TP04058
Pistolul pompa transfer Adblue este un dispozitiv esențial pentru manipularea eficientă și curată a lichidului Adblue. Este conceput pentru a fi utilizat în sistemele de alimentare cu Adblue, care sunt necesare pentru vehiculele cu motorizare diesel, în special cele echipate cu tehnologia de reducer..
150 Lei
Fără TVA:150 Lei
Model: TP04021B/60 SIMPLU
"Pompă de transfer motorină 60l/min cu furtun și pistol 220V", iată un exemplu:"Pregătiți-vă să transferați motorina cu ușurință și eficiență cu Pompa de transfer motorină 60l/min. Această pompă puternică și fiabilă este concepută pentru a satisface nevoile dvs. de transfer al motorinei într-un mod ..
650 Lei
Fără TVA:650 Lei
Model: Pompa manuala transfer /HG1009
Pompa manuală de transfer lichide motorină și ulei este un instrument versatil și practic pentru manipularea lichidelor în diferite aplicații. Această pompă manuală este concepută pentru a permite transferul eficient și controlat al motorinei, uleiului și altor lichide similare. Este ideală pentru u..
135 Lei
Fără TVA:135 Lei
Model: Pompa Ablue 40l/min 220 simplu
Pompa transfer Adblue 40l/min 220V - Eficientă și ConvenabilăPompa de transfer Adblue este un dispozitiv esențial pentru manipularea eficientă și sigură a lichidului Adblue. Cu o rată de transfer de 40 de litri pe minut și alimentare la tensiunea de 220V, această pompă este concepută pentru a satisf..
650 Lei 700 Lei
Fără TVA:650 Lei
Model: CDI-016/Kit Adblue
Descoperiți pompa de transfer Adblue 220V/40L/min cu contor digital K24Pompa transfer Adblue cu contor digital K24 este soluția perfectă pentru transferul eficient al lichidului Adblue în diverse aplicații. Cu o tensiune de alimentare de 220V și o capacitate de pompare de 40 de litri pe minut, aceas..
1.350 Lei
Fără TVA:1.350 Lei
Pompa transfer benzina,motorina ,ulei mineral kerosen tensiune 12v
-17 %
Model: YHM-2215D
Descrierea și specificațiile tehnice ale pompei de transfer de combustibil (benzină, motorină, ulei mineral, kerosen) sunt următoarele:1. Tipul pompei: Pompa de transfer de combustibil de 12 volți CC2. Tensiune de alimentare: 12V CC3. Putere motor: 1/10 CP (căluți putere)4. Debit maxim: 2,3/3,7 GPM ..
250 Lei 300 Lei
Fără TVA:250 Lei
Model: CYB150-B /450
Pompa de transfer combustibil 12V cu pistol și furtun este o soluție convenabilă și eficientă pentru transferul rapid și sigur al combustibilului. Cu un debit de 40L/minut, această pompă vă permite să alimentați vehiculele sau să transferați combustibilul în recipientele dorite într-un timp scurt.Ec..
500 Lei 550 Lei
Fără TVA:500 Lei
Pompa transfer motorina 100L/minut tensiune 220v
-12 %
Model: YY-100A /100 simplu 220v
Achiziționați pompa de transfer motorină cu o capacitate impresionantă de 100 litri pe minut și tensiune de 220V pentru a avea un echipament puternic și eficient pentru transferul motorinei. Această pompă vă va permite să efectuați transferuri rapide și fiabile, asigurându-vă că motorina ajunge la d..
750 Lei 850 Lei
Fără TVA:750 Lei
Pompa transfer motorina 180w/12v 40l/min
Indisponibil
Model: Pompa transfer motorina 180w/12v 40l/min
Cu plăcere! Iată o descriere pentru produsul "Pompa transfer motorină 180W/12V, 40L/min":Aveți nevoie de o pompă eficientă și fiabilă pentru transferul motorinei? Pompa noastră de transfer motorină cu o putere de 180W și tensiune de 12V este alegerea perfectă. Cu un debit impresionant de 40L/min, ac..
300 Lei
Fără TVA:300 Lei
Model: Pompa transfer motorina 12-24V 160w
Cumpărați pompa de transfer motorină cu o capacitate de 40 litri pe minut și tensiune de 12V pentru a beneficia de un echipament eficient și convenabil pentru transferul de motorină. Această pompă vă permite să efectuați transferuri rapide și sigure, indiferent de locul în care vă aflați.Cu o capaci..
250 Lei
Fără TVA:250 Lei
Se afişează de la 1 până la 12 din 48 (4 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.