Menu
Your Cart

Portbagaj Off-road Jeep Cherokee XJ

Portbagaj Off-road Jeep Cherokee XJ
Portbagaj Off-road Jeep Cherokee XJ
Indisponibil
Portbagaj Off-road Jeep Cherokee XJ
Portbagaj Off-road Jeep Cherokee XJ
Portbagaj Off-road Jeep Cherokee XJ
1.500 Lei
Fără TVA: 1.500 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: RRS-8


Portbagaj Off-Road Jeep Cherokee XJ


Portbagaj Off-Road Jeep Cherokee XJ este un accesoriu robust și practic, conceput pentru a-ți extinde spațiul de depozitare și pentru a face față provocărilor aventurilor off-road. Cu dimensiunile sale generoase de 180x125 cm, acest portbagaj este pregătit pentru a transporta echipamentul tău cu ușurință și în siguranță, indiferent de destinație. Iată de ce ar trebui să optezi pentru acest portbagaj off-road pentru Jeep Cherokee XJ:

  • Construcție Robustă:Portbagajul este fabricat pentru a fi rezistent și durabil, capabil să suporte sarcini grele și să facă față condițiilor dificile off-road. Indiferent de terenul pe care îl explorezi, portbagajul va rămâne stabil și sigur.
  • Dimensiuni Generoase:Cu dimensiunile sale de 180x125 cm, portbagajul oferă suficient spațiu pentru a transporta bagaje, echipamente sportive sau alte obiecte voluminoase. Poți călători în voie, știind că ai suficient loc pentru toate necesitățile tale.
  • Culoare Neagră Elegantă:Portbagajul este vopsit electrostatic într-o culoare neagră elegantă, adăugând un plus de stil și aspect off-road Jeep-ului tău Cherokee XJ. Se integrează perfect cu designul general al vehiculului tău.
  • Suporti de Prindere Siguri Portbagajul: vine cu 6 bucăți de suporti de prindere, asigurându-se că portbagajul este ferm și sigur fixat pe vehiculul tău. Acești suporti de prindere oferă stabilitate și securitate în timpul transportului.
  • Ușor de Montat:Portbagajul este conceput pentru a fi ușor de montat, eliminând stresul instalării. Cu instrucțiuni clare și suporti de prindere inclusi, vei putea să-l montezi rapid și fără probleme.

Optează pentru portbagajul off-road pentru Jeep Cherokee XJ pentru a-ți face aventurile off-road mai confortabile și mai organizate. Cu acest portbagaj, vei avea spațiul necesar pentru a transporta tot ce ai nevoie în explorările tale. Fii pregătit pentru orice aventură cu acest accesoriu practic și fiabil pentru vehiculul tău off-road.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.