Menu
Your Cart

Praguri laterale offroad din metal pentru Ford Ranger T7

Praguri laterale offroad din metal pentru Ford Ranger T7
Praguri laterale offroad din metal pentru Ford Ranger T7
1.200 Lei
Fără TVA: 1.200 Lei
 • Stoc: In stoc
 • Model: UNI-SST7
 • Greutate: 1.00kg

Pragurile laterale off-road din metal pentru Ford Ranger T7 reprezintă o adiție excelentă pentru vehiculul tău, oferind o combinație perfectă între funcționalitate și stil. Aceste praguri laterale sunt concepute pentru a rezista la condițiile dificile off-road și pentru a oferi protecție suplimentară caroseriei.

Caracteristici:

 • Construcție solidă: Pragurile laterale sunt fabricate din metal durabil, asigurând o rezistență ridicată la impact și o durată de viață îndelungată. Aceasta garantează protecția caroseriei împotriva zgârieturilor, lovirilor și altor daune în timpul condusului off-road.
 • Design off-road: Pragurile laterale au un design robust și agresiv, care completează aspectul robust al camionetei tale Ford Ranger T7. Acestea adaugă o notă de stil off-road și conferă vehiculului tău un aspect distinct.
 • Suprafață antiderapantă: Pragurile laterale sunt echipate cu o suprafață antiderapantă, asigurând o aderență sigură și o stabilitate optimă în timpul urcării și coborârii din vehicul. Acest aspect este esențial pentru a-ți oferi confort și siguranță atunci când urci sau cobori din mașină.
 • Montaj ușor: Pragurile laterale sunt proiectate pentru un montaj simplu și rapid, fără a necesita modificări sau echipamente suplimentare. Kitul de montaj este inclus, oferindu-ți tot ceea ce ai nevoie pentru instalare.
 • Compatibilitate perfectă: Pragurile laterale sunt special concepute pentru a se potrivi perfect pe modelul Ford Ranger T7, asigurând o integrare perfectă cu caroseria vehiculului.

Pragurile laterale off-road din metal pentru Ford Ranger T7 sunt accesoriul ideal pentru a-ți îmbunătăți aspectul și funcționalitatea vehiculului tău off-road. Cu aceste praguri laterale durabile și stilizate, vei putea aborda terenurile dificile cu încredere și vei adăuga un element de personalitate mașinii tale.

Pragurile laterale din metal pentru Ford Ranger T7 sunt caracterizate de o construcție robustă și durabilă, oferind protecție și funcționalitate suplimentară mașinii tale off-road. Iată specificațiile și detalii tehnice ale acestui produs:

 • Grosime teava rotunda: Pragurile laterale sunt fabricate utilizând o teavă rotundă cu grosimea de 48mm, asigurând o rezistență și stabilitate superioare în timpul utilizării off-road.
 • Culoare negru: Pragurile laterale au o finisare negru mat, conferindu-le un aspect elegant și sportiv, care se potrivește perfect cu designul Ford Ranger T7.

Kitul de montare include următoarele elemente:

 • 2 praguri laterale: Kitul conține două praguri laterale, unul pentru fiecare parte a mașinii, asigurând acoperire completă.
 • 6 suporti prindere: Suportii de prindere sunt incluși în kit și sunt proiectați pentru o instalare ușoară și sigură. Aceștia asigură o fixare solidă a pragurilor laterale pe caroseria mașinii.
 • Suruburi de prindere și dopuri caroserie: Kitul include suruburi și dopuri de prindere necesare pentru montarea pragurilor laterale pe mașină. Acestea asigură o fixare sigură și estetică.
 • Garanție 24 de luni: Produsul beneficiază de o garanție de 24 de luni, oferindu-ți liniștea că ești acoperit în cazul unor eventuale defecte de fabricație sau probleme legate de calitate.
 • Video cu titlu de prezentare: În kitul de produs este inclus și un video cu titlu de prezentare, care te poate ajuta să înțelegi mai bine procesul de instalare și aspectul final al pragurilor laterale pe Ford Ranger T7.

Pragurile laterale din metal pentru Ford Ranger T7 sunt soluția perfectă pentru a adăuga protecție și stil vehiculului tău off-road. Cu aceste praguri laterale durabile și ușor de montat, vei putea aborda aventurile off-road cu încredere și vei conferi mașinii tale un aspect sportiv și robust.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: praguri , laterale , offroad , din , metal , pentru , ford , ranger
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.