Menu
Your Cart

Praguri laterale offroad Land Rover Discovery 3/4

Praguri laterale offroad Land Rover Discovery 3/4
Indisponibil
Praguri laterale offroad Land Rover Discovery 3/4
1.100 Lei
Fără TVA: 1.100 Lei
 • Stoc: Indisponibil
 • Model: UNI-SSLRDD
 • Greutate: 1.00kg

Descoperă pragurile laterale off-road pentru Land Rover Discovery 3/4!

Dacă ești în căutarea unei protecții suplimentare și a unui aspect robust pentru Land Rover Discovery 3/4, pragurile laterale off-road sunt alegerea perfectă. Aceste praguri laterale sunt proiectate special pentru a se potrivi modelului Land Rover Discovery 3/4 și sunt fabricate pentru a face față condițiilor dificile off-road.

Specificații și caracteristici tehnice:

 • Material durabil: Construite din material de înaltă calitate, aceste praguri laterale oferă o rezistență superioară și durabilitate pe teren accidentat.
 • Design off-road: Pragurile laterale au un design agresiv și robust, care se potrivește perfect cu stilul și aspectul aventurier al vehiculului tău.
 • Protecție suplimentară: Aceste praguri laterale oferă protecție la zgârieturi, ciobituri și alte daune provocate de teren accidentat sau obstacole în timpul aventurilor off-road.
 • Montare ușoară: Kitul de praguri laterale include toate componentele necesare pentru instalare, iar montajul este simplu și rapid.
 • Culoare și finisaj: Pragurile laterale sunt disponibile într-o varietate de culori și finisaje, inclusiv negru, pentru a se potrivi cu aspectul vehiculului tău.

Cu aceste praguri laterale off-road pentru Land Rover Discovery 3/4, poți adăuga un plus de protecție și stil vehiculului tău, pregătindu-l pentru aventurile off-road în siguranță și cu încredere.

Investește acum în pragurile laterale off-road pentru Land Rover Discovery 3/4 și bucură-te de un aspect personalizat și de o protecție sporită în timpul aventurilor tale off-road!

Specificațiile pragurilor laterale off-road pentru Land Rover Discovery 3/4 sunt următoarele:

 • Grosimea tevii rotunde: 48mm
 • Culoare: Negru

Kitul de praguri laterale conține:

 • 2 praguri laterale, care sunt proiectate pentru a se potrivi perfect pe partea laterală a vehiculului tău Land Rover Discovery 3/4.
 • 6 suporti de prindere, care asigură o fixare solidă și sigură a pragurilor laterale pe caroserie.
 • Suruburi de prindere și dopuri de caroserie, necesare pentru instalarea și finisarea adecvată a pragurilor laterale.

În plus, este disponibil și un video cu titlul de prezentare al produsului, care îți oferă o imagine mai detaliată și vizuală a pragurilor laterale off-road pentru Land Rover Discovery 3/4.

Aceste praguri laterale sunt concepute pentru a oferi protecție suplimentară, funcționalitate și un aspect off-road impresionant pentru vehiculul tău Land Rover Discovery 3/4. Instalarea lor este ușoară și rapidă, iar rezultatul final va fi un vehicul pregătit să facă față provocărilor terenului accidentat și aventurilor off-road.

Adaugă pragurile laterale off-road Land Rover Discovery 3/4 la vehiculul tău și bucură-te de aspectul robust și de protecția suplimentară pe care o oferă în timpul aventurilor tale off-road.


Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: praguri , laterale , offroad , land , rover , discovery , 3/4
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.