Menu
Your Cart

Sirena auto cu telecomanda wireless 200w

Sirena auto cu telecomanda wireless 200w
Sirena auto cu telecomanda wireless 200w
-11 %
Sirena auto cu telecomanda wireless 200w
Sirena auto cu telecomanda wireless 200w
Sirena auto cu telecomanda wireless 200w
400 Lei
450 Lei
Fără TVA: 400 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: LB272A/Wireless
  • Greutate: 1.00kg

Sirena auto cu telecomandă wireless 200W | Tensiune 12V | Putere mare | Control convenabil

 Descoperiți puterea și conveniența Sirenei auto cu telecomandă wireless de 200W. Această sirena avansată oferă o putere impresionantă de 200W, asigurându-vă că sunetul poate fi auzit clar și la distanță. Cu un design compact și o telecomandă wireless, această sirena vă permite să controlați funcțiile fără a fi nevoie să vă deplasați la panoul de control. Indiferent dacă sunteți în serviciul de urgență sau aveți nevoie de avertizări puternice pentru vehiculele dvs. comerciale, această sirena este alegerea perfectă.

Specificații:

  • Tensiune: 12V - Compatibilă cu majoritatea autovehiculelor, această sirena funcționează la tensiunea standard de 12V.
  • Putere: 200W - Oferind o putere mare, această sirena garantează că sunetul emis este suficient de puternic pentru a atrage atenția în situații de urgență sau pentru a emite avertizări sonore puternice în diverse aplicații.
  • Telecomandă wireless: Sirena este echipată cu o telecomandă wireless, ceea ce înseamnă că puteți controla funcțiile și tonurile de la distanță, fără a fi nevoie să vă deplasați la panoul de control. Acest aspect adaugă un nivel suplimentar de comoditate și flexibilitate în utilizare.

Cu Sirena auto cu telecomandă wireless de 200W, aveți posibilitatea de a avea control complet asupra avertizărilor sonore ale vehiculului dumneavoastră. Cu puterea sa impresionantă și telecomanda wireless, puteți emite avertizări puternice și direcționate în situații de urgență. Indiferent dacă sunteți în misiune sau doriți să vă asigurați că vehiculele dvs. comerciale sunt auzite și văzute, această sirena vă oferă performanță și flexibilitate superioare.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.