Menu
Your Cart

Sirena auto pentru girofar auto 200w

Sirena auto pentru girofar auto 200w
Sirena auto pentru girofar auto 200w
-13 %
Sirena auto pentru girofar auto 200w
Sirena auto pentru girofar auto 200w
Sirena auto pentru girofar auto 200w
350 Lei
400 Lei
Fără TVA: 350 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: LB251B
  • Greutate: 2.00kg

Sirena auto pentru girofar auto 200W | Putere mare | Tensiune 12V | Avertizare sonoră puternică

Dăți-vă autovehiculului un plus de putere și avertizare cu Sirena auto pentru girofar auto de 200W. Această sirena puternică oferă o putere impresionantă de 200W, asigurându-vă că sunetul emis este puternic și poate fi auzit la distanță. Indiferent dacă sunteți în serviciul de urgență sau doriți să fiți auzit în trafic, această sirena este alegerea perfectă pentru a vă asigura că avertizările dvs. sunt clare și vizibile.

Specificații:

  • Putere: 200W - Această sirena oferă o putere mare de 200W, ceea ce înseamnă că sunetul emis este puternic și eficient pentru a atrage atenția celor din jur în situații de urgență sau în trafic intens.
  • Tensiune: 12V - Compatibilă cu majoritatea autovehiculelor, sirena funcționează la tensiunea standard de 12V, asigurând o instalare ușoară și integrare în sistemul dvs. existent.

Cu Sirena auto pentru girofar auto de 200W, aveți posibilitatea de a oferi autovehiculului dvs. o avertizare sonoră puternică și eficientă. Puterea sa de 200W vă asigură că sunetul emis este puternic și poate fi auzit clar la distanță. Indiferent dacă doriți să fiți auzit în situații de urgență sau să atrageți atenția în trafic, această sirena este soluția ideală. Instalarea simplă și compatibilitatea cu tensiunea de 12V o fac potrivită pentru majoritatea autovehiculelor. Asigurați-vă că sunteți auzit și vizibil cu Sirena auto pentru girofar auto de 200W.


Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.