Menu
Your Cart

Sirena auto wireless 200w 12v

Sirena auto wireless 200w 12v
Sirena auto wireless 200w 12v
-13 %
Sirena auto wireless 200w 12v
Sirena auto wireless 200w 12v
Sirena auto wireless 200w 12v
350 Lei
400 Lei
Fără TVA: 350 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: LB271B/Wireless
  • Greutate: 1.00kg

Sirena auto wireless 200W 12V | Telecomandă fără fir pentru control ușor și putere impresionantă

Experimentați o soluție convenabilă și puternică pentru avertizarea vehiculului dumneavoastră cu Sirena auto wireless 200W 12V. Această sirena oferă o putere impresionantă de 200W și este echipată cu o telecomandă fără fir, ceea ce vă permite să controlați avertizarea cu ușurință și să adaptați sunetul în funcție de nevoile dumneavoastră.

Date tehnice:

  • Tensiune: 12V - Sirena este alimentată la tensiunea standard de 12V, fiind compatibilă cu majoritatea autovehiculelor și sistemele de alimentare existente.
  • Putere: Cu o putere de 200W, această sirena oferă un sunet puternic și clar, asigurându-vă că veți fi auzit în orice situație.
  • Telecomandă fără fir: Sirena vine cu o telecomandă fără fir, ceea ce vă permite să controlați avertizarea de la distanță. Acest lucru vă oferă flexibilitate și ușurință în utilizare, având posibilitatea de a ajusta sunetul și de a activa/dezactiva sirena fără a fi necesară o conexiune prin fir.

Sirena auto wireless 200W 12V este alegerea perfectă pentru a vă asigura că sunteți auzit și pentru a beneficia de o putere impresionantă de avertizare. Cu alimentare la tensiunea de 12V și telecomandă fără fir, veți putea controla avertizarea în mod convenabil și personalizat. Indiferent dacă doriți să adăugați o sirena nouă sau să înlocuiți una existentă, Sirena auto wireless 200W 12V vă oferă putere și versatilitate pentru a face față situațiilor de avertizare cu succes.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.