Menu
Your Cart

Snorkel Auto 4x4

Categoria snorkel offroad oferă pasionaților de aventură și offroading accesorii esențiale pentru îmbunătățirea performanței și protecției vehiculelor în condiții dificile de teren. Snorkelul este un sistem de admisie de aer montat în partea laterală sau în partea superioară a vehiculului, care permite alimentarea cu aer curat în motor, chiar și în situațiile în care vehiculul traversează apă adâncă sau condiții de praf și murdărie intensă.

Snorkelul offroad are mai multe beneficii. În primul rând, permite motorului să aspire aer curat deasupra nivelului de praf și murdărie, prevenind astfel deteriorarea motorului și obstrucționarea filtrului de aer. Acest lucru este deosebit de important în condiții de offroading, unde vehiculele se pot confrunta cu noroi, praf, apă și alte obstacole.

În al doilea rând, snorkelul oferă o creștere a capacității de traversare a apei. Prin plasarea orificiului de admisie într-o poziție mai înaltă pe vehicul, snorkelul permite vehiculului să traverseze apă adâncă fără a permite pătrunderea apei în sistemul de admisie sau motor. Acest lucru asigură un nivel ridicat de protecție și evită posibilele daune cauzate de aspirarea apei în motor.

De asemenea, snorkelul offroad poate oferi un aspect estetic și agresiv vehiculului, adăugând o notă de aventură și pregătire offroad.

În categoria snorkel offroad veți găsi o gamă variată de modele și opțiuni potrivite pentru diferite mărci și modele de vehicule. Acestea sunt fabricate din materiale rezistente și durabile, cum ar fi plasticul ABS sau fibra de sticlă, asigurând rezistență la impact și condiții dificile de teren.

Indiferent dacă sunteți un pasionat de offroading sau căutați o îmbunătățire practică și estetică pentru vehiculul dumneavoastră, snorkelul offroad este un accesoriu esențial. Alegeți dintr-o gamă largă de opțiuni disponibile și asigurați-vă că vehiculul dumneavoastră este pregătit pentru aventura offroad, oferindu-i o alimentare adecvată cu aer curat și o protecție sporită în condiții dificile de teren.Model: UNI-SCLR12
Chevrolet COLORADO    05/12 Onwards  2.8Litre-I4 Disel  Material :LLDPE       Snorkel cap Snorkel set complet de accesorii pentru montaj sablon..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Snorkel Daihatsu Feroza motor 1.6
Indisponibil
Model: UNI-SJXJ
Snorkel Daihatsu Feroza motor 1.6Snorkel daihatsu feroza montaj partea stangaSetul contine:SnorkelCap SnorkelSet complet de accesorii pentru montajSablon..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Model: UNI-SF150A
Snorkel Ford F150 ani 2015-2017Setul contine:Snorkelcap Snorkelset complet de accesorii pentru montajsablon..
450 Lei
Fără TVA:450 Lei
Model: UNI-SFR16A
Snorkel Ford Ranger T6 T7 T83.2 L Duratorq TDCi ("PUMA" P5AT) I5 diesel engine2.2 L Duratorq TDCi ("PUMA" ZSD-422) I4 diesel enginEFord Ranger T6 Xlt Xl 2Wd 4Wd WildtrakProdusul este ca in imagini Setul contine:Snorkelcap Snorkelset complet de accesorii pentru montajsablonNu necesita gaurire ar..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Snorkel Grand Vitara 1998-2004 partea dreapta motorizare 2.0 L,2.5 L
Indisponibil
Model: UNI-STH125
Snorkel Grand Vitara 1998-2004 partea dreapta motorizare 2.0 L,2.5 LMaterial:LLDPESetul contine:SnorkelCap SnorkelSet complet de accesorii pentru montajSablon..
450 Lei
Fără TVA:450 Lei
Model: UNI-SGMH3A
Snorkel   Hummer GM/ H3 Material abs Snorkel Cap Snorkel Set complet de accesorii pentru montaj Sablon..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Snorkel Hyundai Terracan 2001-2008
Indisponibil
Model: UNI-SHTRC
Snorkel  Hyundai Terracan 2001-2008  "Hyundai  Terracan Snorkel Turbo Diesel Only Material :LLDPE Setul contine: Snorkel Cap Snorkel Set complet de accesorii pentru montaj Sablon  ..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Model: UNI-SIDM12A
Snorkel ISUZU D-MAX Snorkel (TJM disign) "ISUZU D-MAX 06/ 2012 OnwardsMaterial :LLDPESetul contine:Snorkelcap Snorkelset complet de accesorii pentru montajsablon..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Snorkel Jeep Cherokee XJ partea dreapta an fabricatie 1985-2001
Indisponibil
Model: UNI-STH167R
Snorkel Jeep Cherokee XJ partea dreapta JEEP Cherokee XJ 2.5DMaterial :LLDPESetul contine:Snorkelcap Snorkelset complet de accesorii pentru montajsablon..
450 Lei
Fără TVA:450 Lei
Snorkel Jeep Cherokee XJ partea stanga
Indisponibil
Model: UNI-SJXJ
JEEP Cherokee XJ 4.0L E.F.IPRE JAN 1995 Material :LLDPEAvem si cu prindere pe partea dreapta Complet cu șablon,Gata pentru instalare imediată ,Material LLDPE de înaltă calitate Rezistență ridicată la deteriorare..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Model: UNI-STH125
Snorkel Jeep Grand Cherokee WH/WK, WJ/WG 2005+ montaj partea dreapta Setul contine:Snorkelcap Snorkelset complet de accesorii pentru montajsablonVideo cu titlu de prezentare ..
500 Lei
Fără TVA:500 Lei
Snorkel Kia Sportage Gen 1 partea stanga
Indisponibil
Model: UNI-SJXJ
Snorkel Kia Sportage Gen 1 partea stanga Gata pentru instalare imediată ,Material LLDPE de înaltă calitate Rezistență ridicată la deteriorareVideo cu titlu de prezentare ..
500 Lei
Fără TVA:500 Lei
Se afişează de la 1 până la 12 din 106 (9 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.