Menu
Your Cart

Snorkel Kia Sportage Gen 1 partea stanga

Snorkel Kia Sportage Gen 1 partea stanga
Snorkel Kia Sportage Gen 1 partea stanga
Indisponibil
Snorkel Kia Sportage Gen 1 partea stanga
Snorkel Kia Sportage Gen 1 partea stanga
Snorkel Kia Sportage Gen 1 partea stanga
450 Lei
Fără TVA: 450 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: UNI-SJXJ
  • Greutate: 5.00kg

Snorkel-ul pentru Kia Sportage Gen 1 este un accesoriu esențial pentru pasionații de aventuri off-road. Proiectat special pentru modelul Kia Sportage Gen 1, acest snorkel asigură o aducțiune optimă a aerului și protecție împotriva prafului și apei în timpul traversării terenurilor dificile.

Fabricat din material LLDPE de înaltă calitate, snorkel-ul oferă o rezistență ridicată la deteriorare și o durabilitate pe termen lung. Kitul conține snorkel-ul în culoarea negru, un sablon și suruburi de montaj, facilitând astfel instalarea rapidă și ușoară.

Specificații:

  • Potrivit pentru modelul Kia Sportage Gen 1
  • Montaj pe partea stângă a vehiculului
  • Material LLDPE de înaltă calitate pentru rezistență și durabilitate
  • Protecție eficientă împotriva prafului și apei în timpul aventurilor off-road
  • Set complet cu snorkel, sablon și suruburi de montaj pentru instalare ușoară
  • Gata pentru instalare imediată

Cu acest snorkel pentru Kia Sportage Gen 1, vei putea explora terenurile accidentate în siguranță și cu încredere. Asigură-te că motorul tău beneficiază de o aducțiune optimă a aerului și protecție împotriva particulelor nedorite cu acest snorkel de înaltă calitate.

Instalarea este simplă și rapidă, iar rezultatele vor fi vizibile imediat. Bucură-te de aventurile off-road cu Kia Sportage Gen 1 echipat cu snorkel-ul potrivit și fii pregătit pentru orice provocare.

Urmărește și video-ul cu titlu de prezentare pentru a vedea cum snorkel-ul se integrează perfect pe Kia Sportage Gen 1 și îi oferă un aspect sportiv și robust.

Gata să îți duci Kia Sportage Gen 1 la noi înălțimi? Alege snorkel-ul potrivit și pregătește-te pentru aventurile off-road pe care le vei trăi!


Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: snorkel , kia , sportage , gen , partea , stanga
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.