Menu
Your Cart

Snorkel Suzuki Sierra/Samurai/Gypsy

 Snorkel Suzuki Sierra/Samurai/Gypsy
 Snorkel Suzuki Sierra/Samurai/Gypsy
 Snorkel Suzuki Sierra/Samurai/Gypsy
-11 % Indisponibil
 Snorkel Suzuki Sierra/Samurai/Gypsy
 Snorkel Suzuki Sierra/Samurai/Gypsy
 Snorkel Suzuki Sierra/Samurai/Gypsy
Snorkel Suzuki Sierra/Samurai/Gypsy
400 Lei
450 Lei
Fără TVA: 400 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: UNI-SS810
  • Greutate: 5.00kg


Snorkel-ul pentru Suzuki Sierra/Samurai/Gypsy este un accesoriu de înaltă calitate, proiectat special pentru a îmbunătăți performanțele vehiculului dvs. în teren accidentat și în condiții dificile de off-road. Acesta este conceput pentru a monta pe modelul specific al vehiculului dumneavoastră și oferă o serie de beneficii și caracteristici.

Principalele caracteristici ale snorkel-ului Suzuki Sierra/Samurai/Gypsy includ:

1. Protecție împotriva apei și a prafului: Snorkel-ul înlocuiește conducta de admisie a aerului originală a vehiculului, ridicând intrarea de admisie în afara zonelor periculoase, cum ar fi nivelul apei și praful din drum. Acest lucru previne patrunderea apei și particulelor de praf în motor, asigurând o funcționare mai sigură și mai fiabilă.

2. Admisie de aer curat: Snorkel-ul montat într-o poziție mai înaltă și mai sigură permite vehiculului să aspire aer curat și proaspăt de la nivelul mai înalt al mașinii. Acest lucru este deosebit de util în condiții de praf sau atunci când conduceți pe drumuri murdare sau noroioase.

3. Îmbunătățirea performanțelor off-road: Snorkel-ul asigură o sursă constantă de aer pentru motor, chiar și în timpul traversărilor adânci de apă sau în condiții de noroi intens. Aceasta poate spori performanța vehiculului în teren accidentat și îmbunătăți capacitatea de a trece peste obstacole dificile.

4. Design rezistent și durabil: Snorkel-ul este fabricat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi plastic rezistent la UV și la impact, care poate rezista la condițiile grele de off-road și la expunerea la soare. Este proiectat să fie rezistent la coroziune și să ofere o durabilitate pe termen lung.

5. Montaj personalizat: Snorkel-ul este proiectat pentru a se potrivi perfect pe modelul specific al vehiculului Suzuki Sierra/Samurai/Gypsy. Aceasta înseamnă că montajul se face în mod precis și se potriveste estetic cu designul vehiculului.

Snorkel-ul Suzuki Sierra/Samurai/Gypsy este un accesoriu popular și util pentru proprietarii de vehicule off-road care doresc să-și îmbunătățească performanțele și să ofere o protecție suplimentară motorului lor. Acesta adaugă un aspect robust și sportiv vehiculului dumneavoastră, îmbunătățind, în același timp, funcționalitatea și capacitatea acestuia de a face față provocărilor off-road.


Iată specificațiile detaliate pentru snorkelul Suzuki Sierra/Samurai/Gypsy, compatibil cu modelele Suzuki Samurai și Gypsy produse între anii 1984 și 1997, echipate cu motorul G13A de 1.3 litri:

  •  Material: Snorkelul este fabricat din LLDPE (polietilenă cu densitate joasă), un material de înaltă calitate cunoscut pentru rezistența sa la deteriorare, impact și coroziune. Acest material este durabil și poate rezista la condiții aspre de off-road.
  • Compatibilitate: Snorkelul este conceput special pentru modelele Suzuki Samurai și Gypsy produse în perioada 1984-1997, echipate cu motorul G13A de 1.3 litri. Este proiectat să se potrivească perfect pe aceste vehicule, asigurând o instalare ușoară și sigură.
  • Set complet: Snorkelul vine complet, inclusiv cu un șablon de montaj. Acest șablon facilitează procesul de instalare, asigurând o potrivire precisă pe vehiculul dumneavoastră.
  • Instalare simplă: Snorkelul este gata pentru instalare imediată și include toate componentele necesare și instrucțiunile de montaj. Cu acest snorkel, veți putea să-l montați rapid și ușor pe vehiculul dumneavoastră, fără a necesita modificări sau echipamente suplimentare.
  • Rezistență ridicată: Datorită materialului LLDPE de înaltă calitate, snorkelul are o rezistență ridicată la deteriorare, impact și coroziune. Acesta poate rezista la abraziune, lovituri și expunerea la elementele exterioare, oferind o protecție durabilă și fiabilă pentru motorul vehiculului dumneavoastră.

Video de prezentare: Un video de prezentare este disponibil pentru a vă oferi o imagine mai detaliată despre aspectul și funcționarea snorkelului. Acesta vă va permite să vedeți cum se montează snorkelul și cum funcționează în acțiune pe vehiculul dumneavoastră.

  

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.