Menu
Your Cart

Stecher mufa electrica remorca cu 7 pini

Stecher mufa electrica remorca cu 7 pini
Stecher mufa electrica remorca cu 7 pini
-20 %
Stecher mufa electrica remorca cu 7 pini
Stecher mufa electrica remorca cu 7 pini
Stecher mufa electrica remorca cu 7 pini
20 Lei
25 Lei
Fără TVA: 20 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: 7 pini (Tata)
  • Greutate: 1.00kg

Stecher mufa electrică remorcă cu 7 pini

Descriere:

Asigurați o conexiune electrică sigură și stabilă între autovehiculul dvs. și remorcă cu ajutorul Stecher-ului mufă electrică cu 7 pini. Acest produs esențial vă permite să conectați rapid și ușor sistemul electric al remorcii la autovehicul, permițându-vă să trageți remorca în siguranță și să beneficiați de iluminare corectă și semnalizare pe drum.

Stecherul mufă electrică are 7 pini, asigurând toate funcțiile necesare pentru conexiunea electrică între autovehicul și remorcă. Pini realizati din cupru oferă o conductivitate excelentă, asigurând o transmisie eficientă a curentului electric, fără pierderi sau coroziune.

Cu o prindere sigură a cablurilor electrice cu ajutorul șuruburilor, conexiunea rămâne fermă și stabilă pe parcursul călătoriilor. Astfel, veți fi asigurați că sistemul electric funcționează corect și că semnalizările, luminiile și alte funcții ale remorcii sunt în perfectă sincronizare cu autovehiculul.

Specificații:

  • Tip produs: Stecher mufa electrică remorcă cu 7 pini
  • Număr de pini: 7
  • Material pini: Cupru
  • Prindere cabluri electrice: Cu surub
  • Culoare: Negru

Cu Stecher-ul mufă electrică remorcă cu 7 pini, veți avea parte de o conexiune electrică fiabilă și sigură între autovehiculul dvs. și remorcă. Indiferent că este vorba de transportul bagajelor, remorcarea unui vehicul sau orice altă activitate, această mufă electrică vă va asigura că totul funcționează corect și în siguranță pe durata călătoriilor. Alegeți acest Stecher mufă electrică cu 7 pini pentru o experiență de remorcare fără griji și probleme!

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: stecher , mufa , electrica , remorca , pini , diverse
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.