Menu
Your Cart

Suporti troliu

Categoria suporturilor pentru troliu auto oferă o gamă variată de soluții pentru montarea și fixarea troliului pe autovehiculul dumneavoastră. Aceste suporturi sunt concepute pentru a asigura stabilitatea, siguranța și accesibilitatea troliului în timpul utilizării.

Suporturile pentru troliu auto sunt fabricate din materiale rezistente, precum oțelul sau aluminiul, pentru a rezista la greutatea și tensiunea generate de troliu în timpul operațiunilor de tractare și ridicare. Acestea sunt concepute pentru a se potrivi diferitelor modele și mărci de autovehicule și pentru a oferi o instalare ușoară și sigură.


Având un suport adecvat pentru troliul auto, beneficiați de următoarele avantaje:

1. Stabilitate și siguranță: Suporturile sunt proiectate pentru a asigura o fixare solidă și stabilă a troliului pe autovehicul, prevenind mișcările nedorite în timpul utilizării. Acest lucru oferă un nivel crescut de siguranță atât pentru autovehicul, cât și pentru utilizator.

2. Accesibilitate: Suporturile pentru troliu sunt concepute astfel încât troliul să fie amplasat într-o poziție ușor accesibilă, astfel încât să puteți conecta și utiliza troliul cu ușurință. Acest lucru vă permite să efectuați operațiuni de tractare și ridicare într-un mod eficient și fără dificultăți.

3. Durabilitate: Materialele rezistente și construcția solidă a suporturilor pentru troliu le conferă o durabilitate excelentă. Acestea pot rezista la condiții de lucru dificile și la impactul generat în timpul utilizării troliului.

4. Compatibilitate: Există suporturi disponibile pentru diferite dimensiuni și configurații de troliu, asigurându-vă că puteți găsi un suport compatibil cu troliul dumneavoastră specific. Acest lucru vă oferă flexibilitate în alegerea suportului potrivit pentru autovehiculul dumneavoastră.


Indiferent dacă utilizați un troliu pentru activități de off-road, în industria construcțiilor sau în alte aplicații, suporturile pentru troliu auto reprezintă o investiție valoroasă pentru a vă asigura că troliul este montat în mod sigur și eficient pe autovehiculul dumneavoastră. Alegeți un suport de calitate și adecvat pentru nevoile dumneavoastră pentru a beneficia de toate avantajele utilizării unui troliu auto în condiții de siguranță și eficiență.

Model: Suport placa troliu Toyota LC 76/79
Suport placa troliu dedicat Toyota LC 76/79Culoare negru Material otel Vopsit electrostatic Lungime 80cm Latime 20Grosime tabla 5mmKitul contine  placa si suruburi de prindere ..
835 Lei
Fără TVA:835 Lei
Model: Suport dedicat prindere placa troliu Toyota-Hilux Revo
Suport placa troliu dedicat (se prinde troliu in bara originala ) Toyota-Hilux RevoVopsit electrostaticMaterial metal Culoare negru Grosime material 6mmKitul contine:Placa de prindere Suruburi de prindere Suporti prindere Video cu titlu de prezentare ..
1.100 Lei
Fără TVA:1.100 Lei
Model: Suport placa troliu Nissan Patrol Y62
Suport placa troliu dedicat  Nissan Patrol Y62 se foloseste la bara originala Culoare negru Material metal Vopsit electrostatic Grosime material 6mm..
1.100 Lei
Fără TVA:1.100 Lei
Model: Suport placa troliu dedicat Toyota Land Cruiser Fj
Suport placa troliu dedicat Toyota Land Cruiser FjSuportul se monteaza pe bara originala Material otel Culoare negru Vopsit electrostaticGrosime material 6mmVideo cu titlu de prezentare..
1.100 Lei
Fără TVA:1.100 Lei
Model: Suport placa troliu Mitsubishi Pajero Sport
Suport placa troliu dedicat Mitsubishi Pajero Sport Vopsit electrostaticCuloare negru Material otel ..
835 Lei
Fără TVA:835 Lei
Suport placa universal prindere troliu auto 8000-13000lbs
Indisponibil
Model: 92CM
Suport placa universal prindere troliu auto 8000-13000lbs  Dimensiuni placa  lungime 92cm /latime 18 cm Grosime 6mmCuloare negru ..
250 Lei
Fără TVA:250 Lei
Model: 13500-20000lbs
Suport universal troliu auto 13500-20000lbs  se potriveste la trolii auto electrice 13500-20000lbs ..
300 Lei
Fără TVA:300 Lei
Suport troliu auto jeep WRANGLER YJ/TJ 87-2006
Indisponibil
Model: Suport troliu Suport troliu auto jeep WRANGLER YJ/TJ 87-2006
Suport troliu auto jeep WRANGLER YJ/TJ 87-2006 Lungime 88 cm Lungime intre gauri 80 cm Latime 17 cm Inaltime 12cm..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Model: H-R-3
Suport Prindere detasabil pentru troliu auto 8000-13000LBSPrinderea – american standart pe carligVideo cu titlu de prezentare ..
350 Lei
Fără TVA:350 Lei
Se afişează de la 1 până la 9 din 9 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.