Menu
Your Cart

Trolii /palane electrice 220 V

Categoria palanelor electrice de 220V oferă soluții eficiente și fiabile pentru ridicarea și manipularea sarcinilor grele în diverse aplicații industriale și comerciale. Aceste palane sunt echipate cu motoare electrice puternice și sistem de ridicare cu cablu sau lanț, asigurând o funcționare lină și precisă.

Palanele electrice de 220V sunt proiectate pentru a face procesul de ridicare și coborâre al sarcinilor mai ușor și mai sigur. Ele oferă următoarele avantaje:

1. Capacitate de ridicare: Palanele electrice sunt disponibile într-o gamă variată de capacități de ridicare, astfel încât să puteți alege cea potrivită pentru sarcinile dumneavoastră specifice. Acestea pot manipula greutăți variate, de la câteva sute de kilograme până la mai multe tone.

2. Control precis: Palanele electrice sunt echipate cu sisteme de control avansate, care vă permit să ajustați în mod precis viteza de ridicare și coborâre a sarcinii. Aceasta vă oferă un control mai bun asupra operațiunilor de ridicare și vă permite să lucrați în condiții de siguranță și eficiență.

3. Instalare ușoară: Palanele electrice de 220V sunt proiectate pentru a fi ușor de instalat și utilizat. Majoritatea modelelor sunt echipate cu sistem de montare pe tavan sau perete, care ocupă puțin spațiu și permite utilizarea optimă a spațiului disponibil.

4. Siguranță: Palanele electrice sunt construite pentru a respecta standardele de siguranță și sunt echipate cu dispozitive de protecție împotriva suprasarcinii, protecție termică și alte caracteristici de siguranță. Aceste caracteristici asigură o utilizare sigură și protejează atât operatorul, cât și încărcătura.

5. Versatilitate: Palanele electrice pot fi utilizate într-o varietate de aplicații, inclusiv în depozite, ateliere, fabrici și șantiere de construcții. Ele sunt potrivite pentru ridicarea și coborârea diverselor tipuri de încărcături, cum ar fi paleți, containere, materiale de construcție și altele.


Atunci când alegeți o palană electrică de 220V, asigurați-vă că luați în considerare capacitatea de ridicare, caracteristicile de siguranță, calitatea construcției și cerințele specifice ale aplicației dumneavoastră. O palană electrică de înaltă calitate vă poate ajuta să efectuați operațiuni de ridicare eficiente, sigure și cu efort minim.

Palan electric 500/1000kg
Indisponibil
Model: Palan electric 500/1000kg
Descoperă palanul electric 500/1000kg, un echipament robust și eficient pentru ridicarea și manipularea sarcinilor grele. Acest palan electric oferă o soluție practică și sigură pentru activitățile industriale și de construcții.Palanul electric are o tensiune de alimentare de 220V, fiind potrivit pe..
1.300 Lei
Fără TVA:1.300 Lei
Se afişează de la 1 până la 1 din 1 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.