Menu
Your Cart

Despre noi

Pe site-ul nostru gasiti o gama larga de trolii off-road, echipamente si accesorii de recuperare, pentru îmbunatatirea performantelor pe patru roti: jeep-uri, ATV-uri, autoutilitare si vehicule profesionale de recuperare.

 
Toate produsele sunt de cea mai inalta calitate, testate riguros si în conformitate cu toate standardele relevante ale UE de lucru.
 
Cu o mare experienta în afaceri, trolii off-road si piese de schimb, cu mândrie www.trolii-auto.ro comercializeaza pentru a satisface cererile în continua crestere a industriei 4x4. Folosind o abordare simplificata, care se concentreaza exclusiv pe trolii, piese si accesorii, acest lucru ne permite nu numai sa oferim cel mai bun pret posibil pentru clientii nostri, dar ofera de asemenea o experienta de cumparaturi, care este rapida si simpla, vom continua sa depunem eforturi pentru clienti in fiecare zi.
 
Toate produsele pe care le comercializam au garantie, tot la noi puteti beneficia si de service .
 
Daca doriti doar un troliu cu plastic si crom pentru spectacol, atunci ai ajuns la site-ul gresit. 
 
Toate preturile afisate includ tva
 
Va multumim pentru rabdarea de a parcurge aceasta introducere si va dorim o zi cat mai linistita!
 
 
 
 
 
 
 
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.