Menu
Your Cart

Cuplaje manuale AVM Opel

MRL este prescurtarea de la mecanism de rulare libera. MRL-ul realizeaza cuplarea/decuplarea planetarelor la rotile fata. AVM este cel mai cunoscut brand producator de MRL-uri multumita calitatii exceptionale si finisajului produselor lor.
 
 Acopera o mare varietate de marci 4x4. Este aprobat ca si echipament de prim montaj pentru multe marci de masini cu tractiune integrala nepermanenta si este lider mondial pentru echiparile aftermarket.
 
Exista pentru unele modele si variante AVM HP de inalta performanta destinate competitiilor 4x4 sau conditiilor extreme de exploatare.
 
Pentru aproape orice masina 4x4 exista un produs AVM !
 
AVM se livreaza numai la set de 2 bucati; preturile sunt pentru set.
Model: AVM 449
Descriere și Specificații Cuplaje Manuale MRL AVM HP OPEL FRONTERA (AVM 449):Cuplajele manuale MRL AVM HP (High Performance) sunt concepute pentru a oferi o performanță superioară în condiții off-road și teren dificil, fiind o alegere excelentă pentru vehiculul Opel Frontera. Produsul specific pentr..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Model: 8-97113446-PT
Cuplaje manuale MRL pentru ISUZU D-Max, ISUZU Trooper, Holden Colorado și Opel Frontera cod produs 8-97113446-PTDescoperă cuplajele manuale MRL potrivite pentru modelele ISUZU D-Max, ISUZU Trooper, Holden Colorado și Opel Frontera. Aceste cuplaje manuale sunt compatibile cu o gamă largă de mode..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Se afişează de la 1 până la 2 din 2 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.