Menu
Your Cart

Scripete off-road

Va oferim toata gama de Scripete off-road  ajuta la dublarea fortei de tractiune 

Model: scripete 10 T
Inelul din aluminiu scripete 10T de multiplicare forță este un accesoriu esențial pentru utilizatorii de sufe sintetice la troliu. Acesta are următoarele caracteristici și specificații:Material: Confecționat din aluminiu de înaltă calitate, asigurând rezistență și durabilitate în utilizare.Capacitat..
130 Lei
Fără TVA:130 Lei
Model: aluminiu/ scripete 4 T
Inel din aluminiu scripete 5T de multiplicare forță pentru sufa sintetică troliuDescoperă inelul din aluminiu scripete de 5 tone, un dispozitiv esențial pentru multiplicarea forței în operațiunile de tracțiune cu sufa sintetică. Fabricat din aluminiu durabil, acest inel îți oferă o soluție eficientă..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Model: Ochete sintetic 10mm X 40cm
Descriere produs:Ochetele sintetice de 10mm x 40cm sunt accesorii esențiale pentru operațiunile de tractare și recuperare în aplicațiile offroad. Fabricate din material sintetic de înaltă calitate, aceste ochete oferă o rezistență și durabilitate superioare în comparație cu ochetele tradiționale din..
110 Lei
Fără TVA:110 Lei
Scripete 10T multiplicare forta troliu auto
-17 %
Model: 10T/B
Scripetele de 10 tone pentru multiplicarea forței troliului auto este un dispozitiv special conceput pentru a spori puterea de tracțiune a troliului. Acesta poate fi utilizat în situații în care este nevoie de o forță suplimentară pentru a trage sau ridica sarcini grele. Iată o descriere a produsulu..
100 Lei 120 Lei
Fără TVA:100 Lei
Scripete atv 2T
Indisponibil
Model: Scripete ATV
Scripetele de multiplicare 2 tone este un dispozitiv conceput pentru a spori forța de tragere a troliului. Acesta este ideal pentru situațiile în care este necesară o putere suplimentară pentru a trage sau ridica sarcini grele. Iată o descriere a produsului și a caracteristicilor sale:1. Capacitate ..
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
Model: Ochete sintetic + genta
Scripete sintetic 10T pentru sufa sintetică + ochete sintetică și geantă de transportDescriere:Scripetele sintetic 10T pentru sufa sintetică + ochete sintetică și geantă de transport este un kit complet conceput pentru a oferi o soluție de ridicare și tracțiune eficientă și ușor de utilizat. Kitul c..
200 Lei
Fără TVA:200 Lei
Scripete multiplicare forta troliu auto 4T
-20 %
Model: Scripete multiplicare 4T
Scripete de multiplicare forță troliere 4 toneDescriere:Scripetele de multiplicare forță troliere 4 tone este un dispozitiv conceput pentru a crește puterea de tracțiune a cablului utilizat în procesul de troliere. Acesta este ideal pentru utilizarea în diverse aplicații, cum ar fi lucrări de tracți..
80 Lei 100 Lei
Fără TVA:80 Lei
Model: 10T/C
 Scripete de multiplicare 10T pentru cablu sinteticDescriere:Scripetele de multiplicare 10T pentru cablu sintetic este un echipament puternic și rezistent, conceput pentru a crește forța de tracțiune a unui cablu sintetic în aplicații grele. Acest scripete este ideal pentru utilizarea în off-ro..
150 Lei
Fără TVA:150 Lei
Scripete dublare forta off road 10T
-17 %
Model: 10T/A
Numele produsului: Scripete de dublare a forței off-road 10TDescriere:Scripetele de dublare a forței off-road 10T este un echipament robust și fiabil, conceput pentru a oferi o putere suplimentară de tracțiune în condiții off-road dificile. Cu o capacitate de ridicare de 10 tone, acest scripete este..
100 Lei 120 Lei
Fără TVA:100 Lei
Se afişează de la 1 până la 9 din 9 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.