Menu
Your Cart

Compresoare aer auto off-road profesionale

Va oferim o gama larga de compresoare aer auto off-road profesionale  diferite modele si dimensiuni cu un cilindru sau doua la cele mai mici preturi de pe piata .

 
Compresor auto
Indisponibil
Model: Compresor auto
Îți prezint compresorul auto, un echipament esențial pentru autovehiculele tale:Fiind compact și ușor de utilizat, compresorul auto este perfect pentru a-ți asigura presiunea corectă în pneuri în timpul călătoriilor. Indiferent că ești într-o excursie off-road, într-o călătorie lungă sau într-o simp..
250 Lei
Fără TVA:250 Lei
Compresor auto off-road 12v
Indisponibil
Model: UNI-102-6G
Compresorul auto off-road 12V este un echipament esențial pentru aventurile off-road și pentru a-ți menține pneurile la presiunea potrivită în timpul călătoriilor. Acest compresor robust și compact funcționează pe sursa de alimentare a mașinii tale, astfel încât să poți utiliza oricând și oriunde ai..
750 Lei
Fără TVA:750 Lei
Model: UNI-102-15BR
"Descoperă puterea și performanța compresorului auto Heavy Duty cu butelie de 8 litri, perfect pentru aventurile tale off-road. Acest compresor robust și fiabil este conceput pentru a face față celor mai dificile situații și pentru a-ți oferi un control complet asupra presiunii aerului.Cu o capacita..
1.100 Lei
Fără TVA:1.100 Lei
Model: HF-022
Pistolul HF de unflare-dezumflare roti cu manometru analogic este un instrument esențial pentru întreținerea și gestionarea presiunii aerului în pneuri. Acest pistol durabil și ușor de utilizat este proiectat pentru a asigura o umflare și dezumflare precisă a roților autovehiculelor.Cu un manometru ..
170 Lei
Fără TVA:170 Lei
Compresor aer 85L/minut
-7 % Indisponibil
Model: CW-01
Descrierea produsului:Compresorul de aer oferă o soluție eficientă și convenabilă pentru a umfla pneurile vehiculelor, jucăriilor gonflabile, mingilor și multe altele. Cu un debit de aer de 85L/minut, acest compresor este capabil să livreze un flux puternic și constant de aer pentru umflare rapidă ș..
250 Lei 270 Lei
Fără TVA:250 Lei
Compresor auto aer  off-road 120L /minut
Indisponibil
Model: Compresor aer 120L /minut
Descoperă compresorul auto de aer off-road cu o capacitate de 120L/minut, un echipament esențial pentru aventurile tale în afara drumurilor asfaltate. Acest compresor este proiectat special pentru a face față condițiilor dificile și cerințelor specifice ale condusului off-road.Cu o capacitate de 120..
380 Lei
Fără TVA:380 Lei
Compresor auto 150L/minut
-10 %
Model: CW-02
Descoperă compresorul auto de înaltă performanță cu o capacitate impresionantă de 150L/minut. Acest compresor auto este proiectat pentru a-ți oferi puterea și eficiența necesare pentru a-ți umfla rapid pneurile mașinii sau alte obiecte care necesită aer comprimat.Cu o viteză de 150L/minut, acest com..
450 Lei 500 Lei
Fără TVA:450 Lei
Model: CW-03
Experimentează puterea și eficiența unui compresor de aer offroad cu o capacitate impresionantă de 160L/minut. Acest compresor este un partener ideal pentru aventurile tale offroad, asigurându-te că ai mereu presiunea de aer necesară pentru a-ți umfla pneurile sau pentru a alimenta diverse echipamen..
550 Lei
Fără TVA:550 Lei
Model: HF-022A
Descoperă compresorul de aer HF High Output 12V pentru diferential blocabil!Acest compresor de aer este conceput special pentru a oferi putere și performanță în umflarea diferentialului blocabil al vehiculului tău. Cu o gamă impresionantă de caracteristici și specificații tehnice, acesta este aleger..
700 Lei
Fără TVA:700 Lei
Se afişează de la 1 până la 9 din 9 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.