Menu
Your Cart

Telecomanda troliu auto

V a oferim toata gama de telecomenzi pentru troliu auto cu fir sau fara fir 

Model: Conector din cupru de legatura solenoid cu troliu
Conector din cupru de legătură solenoid cu troliuConectorul din cupru de legătură solenoid cu troliu este un component esențial pentru instalarea și conexiunea solenoidului unui troliu. Fabricat din cupru de înaltă calitate, acest conector asigură o conductivitate excelentă și rezistență la coroziun..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Telecomanda  troliu auto Wireless 12v cu doua telecomenzi
-20 %
Model: 2 Modul B
Telecomandă Troliu Auto Wireless 12V cu Două Telecomenzi - Performanță și Conveniență la DistanțăSpecificații Tehnice:Tensiune:12VDistanță de Funcționare:15-30 metriDimensiuni Telecomandă:45 x 105 mmAlimentare Telecomandă:BaterieDescriere:Experimentează libertatea și comoditatea controlului la dista..
120 Lei 150 Lei
Fără TVA:120 Lei
Model: EJWA-008
Telecomandă cu Fir pentru Troliu Auto Electric - Control Fiabil și ConvenabilSpecificații Tehnice:Tensiune:12V/24VLungime Cablu:2,8 metriCarcasă:PlasticMufă:3 PiniDescriere:Această telecomandă cu fir pentru troliu auto electric este partenerul tău de încredere pentru controlul precis și eficient al ..
130 Lei
Fără TVA:130 Lei
Model: 2mod 24v
Telecomandă Troliu Auto Fără Fir / Wireless 24V - Control Avansat și ConveniențăDescriere:O telecomandă fără fir pentru troliu auto este soluția modernă pentru controlul eficient și convenabil al troliului tău. Cu acest model 24V, echipat cu două telecomenzi, poți controla troliul de la distanță, fă..
150 Lei
Fără TVA:150 Lei
Telecomanda troliu auto fara fir Wireless cu o telecomanda 12v
-17 %
Model: 1 Modul B
Telecomandă Wireless Fără Fir pentru Troliu Auto - Control Fără Efort și FlexibilDescriere:Această telecomandă wireless fără fir pentru troliu auto îți oferă libertatea de a controla troliul tău cu ușurință și fără a fi legat de cabluri. Cu o telecomandă intuitivă și un modul de comunicare fiabil, a..
100 Lei 120 Lei
Fără TVA:100 Lei
Telecomandă troliu auto fara fir/ Wireless 12v
Hot -33 %
Model: 1 Modul A
Telecomandă Troliu Auto Fără Fir / Wireless 12V - Control Eficient și Fără BariereDescriere:Revoluționează modul în care controlezi troliul auto cu ajutorul Telecomenzii Fără Fir / Wireless 12V. Indiferent de tipul de teren sau de condițiile în care te afli, această telecomandă îți oferă libertatea ..
100 Lei 150 Lei
Fără TVA:100 Lei
Wireless troliu auto cu 2 telecomenzi 12v
Hot -20 %
Model: 2 Modul A
Troliu Auto Wireless 12V cu 2 Telecomenzi - Control Fără Cabluri, Flexibilitate MaximăDescriere:Experimentează libertatea de a controla troliul auto fără a fi legat de cabluri cu acest troliu wireless 12V. Echipat cu două telecomenzi și un modul de comunicare avansat, acest kit îți oferă controlul c..
120 Lei 150 Lei
Fără TVA:120 Lei
Telecomanda cu fir + mufa de pe carcasa  pentru troliu auto electric 12-24v
-33 %
Model: Telecomanda cu fir visoli
Telecomanda cu fir pentru troliu auto electric 12-24V este un dispozitiv util și practic, conceput pentru a controla troliul auto electric în mod convenabil și sigur. Acest kit universal este compatibil cu orice model de troliu auto electric sau ATV și vine cu toate componentele necesare pentru inst..
100 Lei 150 Lei
Fără TVA:100 Lei
Model: Telecomanda troliu atv
Telecomandă cu Fir pentru Troliu ATV - Control Convenabil și UniversalDescriere:Această telecomandă cu fir pentru troliu ATV îți oferă controlul esențial pentru manevrarea eficientă a troliului tău. Cu o construcție simplă și funcțională, această telecomandă este proiectată pentru a facilita operați..
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
Model: Kit reparatie telecomanda troliu cu fir
Kitul de reparație pentru telecomanda troliu cu fir este soluția ideală pentru a-ți repara telecomanda defectă și a-ți recâștiga controlul asupra troliului tău. Indiferent de marca sau modelul troliului cu fir, acest kit îți oferă tot ce ai nevoie pentru a reface funcționalitatea telecomenzii.Kitul ..
50 Lei
Fără TVA:50 Lei
Model: Kit telecomanda cu fir si cutie comanda
Kitul de telecomandă cu fir și carcasa de comandă este un set complet pentru a vă permite să controlați dispozitivele electrice sau electronice în mod convenabil și eficient.Kitul include următoarele componente:1. Telecomandă cu fir: Telecomanda cu fir este un dispozitiv compact și ușor de utilizat,..
150 Lei
Fără TVA:150 Lei
Se afişează de la 1 până la 11 din 11 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.