Menu
Your Cart

Lumini dirijare trafic rutier

Va oferim o gama larga de lumini avertizare si dirijare trafic 

Lumini avertizare rutiera cu telecomanda fara fir
Indisponibil
Model: Lumini avertizare rutiera cu telecomanda fara fir
Stroboscoapele auto galbene de 12V profesionale sunt dispozitive speciale concepute pentru a oferi semnalizare vizuală puternică și atractivă în vehiculele cu prioritate de trecere sau în alte situații în care este necesară o atenționare vizuală clară și vizibilă. Iată o descriere detaliată a acesto..
130 Lei
Fără TVA:130 Lei
Panou dirijare trafic tip sageti
Indisponibil
Model: Panou dirijare trafic tip sageti
Descoperă panoul de dirijare a traficului tip săgeți, un instrument eficient și vizibil pentru a asigura siguranța și direcționarea corectă în zonele de lucru sau în situații de trafic intens. Acest panou semnalizare rutieră tip săgeți cu lumini de avertizare oferă o soluție luminată și ușor de obse..
850 Lei
Fără TVA:850 Lei
Panou led dirijare trafic
Indisponibil
Model: Panou led dirijare trafic
Descoperă ledul de avertizare și semnalizare rutieră, un instrument eficient și vizibil pentru a asigura siguranța și avertizarea în situații de trafic. Acest led de avertizare rutieră este proiectat să ofere o lumină puternică și vizibilă, fiind ideal pentru dirijarea și semnalizarea rutieră.Cu o t..
1.000 Lei
Fără TVA:1.000 Lei
Panou semnalizare si dirijare trafic
Indisponibil
Model: Panou semnalizare si dirijare trafic
Descoperă ledul de avertizare și semnalizare rutieră, un instrument eficient și vizibil pentru a asigura siguranța și avertizarea în situații de trafic. Acest led de avertizare rutieră este proiectat să ofere o lumină puternică și vizibilă, fiind ideal pentru dirijarea și semnalizarea rutieră.Cu o t..
700 Lei
Fără TVA:700 Lei
Reflectorizant trafic rutier
In stoc
Model: Reflectorizant trafic rutier
  Reflectorizant rutier special conceput pentru avertizare rutiera cu prindere pe sosea   Celule solare : siliciu cu un singur cristalin ( 2,5V , 105mA )   Baterie de stocare : Ni - MH ( 700mAh ) / Super Condensator ( 50F )   Sursa de lumină : LED-uri ..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Rampa girofar auto culoare lumina galbena cu led 72 led-uri
-11 %
Model: LB906-72W
Rampa girofar auto cu 72 LED-uri culoare lumina galbenă:Această rampă girofar auto oferă o semnalizare puternică și vizibilă în situații de urgență pe drumurile publice. Girofarul dispune de 72 LED-uri galbene, care asigură o lumină strălucitoare și clară, atrăgând atenția celor din jur.Specificatii..
760 Lei 850 Lei
Fără TVA:760 Lei
Panou dirijare trafic rutier
Indisponibil
Model: Panou dirijare trafic rutier
Descoperă panoul de dirijare a traficului rutier cu LED, un instrument eficient și vizibil pentru a asigura siguranța în zonele de lucru sau în situații de trafic intens. Acest panou semnalizare rutieră cu LED-uri oferă o soluție luminată și ușor de observat, asigurând o direcționare clară și vizibi..
2.280 Lei
Fără TVA:2.280 Lei
Paleta dirijare trafic cu led
Indisponibil
Model: Paleta dirijare trafic cu led
Descoperă paleta de dirijare a traficului cu led, un instrument eficient și sigur pentru a ghida circulația rutieră în diferite situații. Această paletă este echipată cu leduri luminoase și dispune de multiple funcții, asigurând vizibilitate și atenție maximă din partea șoferilor.Paleta de dirijare ..
250 Lei
Fără TVA:250 Lei
Girofar auto lumina galbena  tib bara cu 32 led-uri
Indisponibil
Model: Girofar auto tib bara cu 32 led-uri
Iată specificațiile tehnice ale Girofarului auto tip bara cu 28 de led-uri:Tensiune: 12VLungime: 85cmLatime: 9cmGrosime: 4,5cmCuloare: GalbenăPutere led: 1WNumăr de led-uri: 28Jocuri de lumini: 15 jocuri diferite disponibileTablou de comandă: DaGreutate: 4kgSuporti de prindere: InclusiAcest girofar ..
1.000 Lei
Fără TVA:1.000 Lei
Girofar auto tib bara cu 28 led-uri
Indisponibil
Model: Girofar auto tib bara cu 28 led-uri
Descoperă puterea și eficiența Girofarului auto tip bara cu 28 de led-uri!Cu un design compact și performanțe excelente, acest girofar este alegerea ideală pentru vehiculele de urgență și de intervenție. Fiind ușor de instalat și de utilizat, acesta îți oferă o soluție practică și fiabilă pentru sem..
950 Lei
Fără TVA:950 Lei
Kit semnalizare avertizare rutiera
Indisponibil
Model: Kit semnalizare avertizare rutiera
Kitul de semnalizare și avertizare rutieră este un instrument esențial pentru siguranța pe drumurile publice. Acesta vine echipat cu următoarele specificații:Surse de lumină: LED-uri, care oferă o lumină puternică și vizibilă în timpul zilei și în condiții de vizibilitate redusă.Culoarea shell-ului:..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Girofar auto avertizare rutiera tip bagheta
-9 % Indisponibil
Model: Girofar auto tip bagheta
Girofarul auto de tip baghetă este un dispozitiv de avertizare rutieră compact și eficient, ideal pentru a semnaliza prezența ta în trafic în situații de urgență sau atunci când efectuezi lucrări în zone periculoase. Acesta oferă o lumină puternică și vizibilă, atrăgând atenția celor din jur și asig..
1.000 Lei 1.100 Lei
Fără TVA:1.000 Lei
Se afişează de la 1 până la 12 din 15 (2 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.