Menu
Your Cart

Suport numar inmatriculare

Suporti numar inmatriculare  cu prindere pe troliu auto pe role de ghidare sau pe fanta de la sufa sintetica 
Model: L-P-F5
Suportul Heavy Duty pliabil pentru prinderea numărului de înmatriculare pe troliul auto este un dispozitiv robust și practic, conceput pentru a oferi o soluție de montare sigură și convenabilă pentru numărul de înmatriculare pe troliul unui vehicul.Descriere:Acest suport este construit din oțel de c..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Suport prindere numar inmatriculare cu prindere pe role troliu
-20 %
Model: L-P-F2
Suport Prindere Număr Înmatriculare cu Prindere pe Role TroliuSuportul de prindere numărul de înmatriculare, o soluție inovatoare și practică pentru posesorii de trolii auto. Acest suport este proiectat pentru a facilita montarea numărului de înmatriculare pe vehiculele echipate cu trolii auto, ofer..
200 Lei 250 Lei
Fără TVA:200 Lei
Suport numar de inmatriculare  cu prindere pe rolele de ghidare de la troliu
-25 %
Model: L-P-F1
Suportul pentru numărul de înmatriculare cu prindere pe rolele de ghidare ale troliului este un accesoriu practic și util pentru a fixa plăcuța de înmatriculare pe troliul vehiculului într-un mod simplu și eficient. Acest suport este proiectat pentru a se monta pe rolele de ghidare ale troliului și ..
150 Lei 200 Lei
Fără TVA:150 Lei
Suport prindere  numar de inmatriculare cu prindere pe fanta de aluminiu
-17 %
Model: L-P-F3
Suport Prindere Număr de Înmatriculare cu Prindere pe Fanta de Aluminiu de la Troliu AutoAcest suport de prindere pentru numărul de înmatriculare este proiectat pentru a vă ajuta să montați în mod sigur și estetic numărul de înmatriculare pe fanta de aluminiu a troliului auto. Cu o construcție solid..
150 Lei 180 Lei
Fără TVA:150 Lei
Se afişează de la 1 până la 4 din 4 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.