Menu
Your Cart

Trusa accesorii off-road

Trusa accesorii off-road  special conceputa pentru off-road

Model: Geanta off-road
Geanta off-road este un accesoriu esențial pentru pasionații de aventuri în aer liber și off-road. Această geantă este special concepută pentru a vă ajuta să vă transportați echipamentul și accesoriile în timpul excursiilor și călătoriilor off-road. Caracteristicile principale ale geantei off-r..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Kit trusa recuperare off-road 7 piese
-13 %
Model: Kit-A
Kit trusa recuperare off-road 7 piese - Indispensabil pentru aventurile off-roadPregateste-te pentru aventurile off-road cu Kitul trusa recuperare off-road 7 piese. Acest kit complet iti ofera tot ce ai nevoie pentru a face fata situatiilor de recuperare si tractare in teren accidentat. Indiferent d..
350 Lei 400 Lei
Fără TVA:350 Lei
Model: Kit-B
Iată specificațiile Kitului trusa recuperare off-road 8 piese pentru sufa sintetică:1. Geantă:O geantă spațioasă și rezistentă pentru stocarea și transportul comod al accesoriilor.2. Ochete sintetice: Cantitate: 1 bucățăMaterial: Sintetic (rezistent și durabil)Utilizate pentru fixarea sufei sin..
450 Lei
Fără TVA:450 Lei
Model: Manusi off-road
Manusile profesionale din piele sintetică pentru off-road sunt accesorii esențiale pentru cei care practică activități off-road sau conduc vehicule pe teren accidentat. Aceste mănuși sunt concepute pentru a oferi protecție, confort și aderență în timpul activităților off-road intense. Material:..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Model: Ochete sintetic 10mm X 40cm
Descriere produs:Ochetele sintetice de 10mm x 40cm sunt accesorii esențiale pentru operațiunile de tractare și recuperare în aplicațiile offroad. Fabricate din material sintetic de înaltă calitate, aceste ochete oferă o rezistență și durabilitate superioare în comparație cu ochetele tradiționale din..
110 Lei
Fără TVA:110 Lei
Model: Ochete sintetic + genta
Scripete sintetic 10T pentru sufa sintetică + ochete sintetică și geantă de transportDescriere:Scripetele sintetic 10T pentru sufa sintetică + ochete sintetică și geantă de transport este un kit complet conceput pentru a oferi o soluție de ridicare și tracțiune eficientă și ușor de utilizat. Kitul c..
200 Lei
Fără TVA:200 Lei
Trusa accesorii off-road 8piese
Indisponibil
Model: Trusa accesorii off-road 8piese
Trusa accesorii off-road 8piese  1x Geanta 1x Scripete 10 t 2 x Ochete 3/41 x Manusi 1x Sufa copac 55mmx20m1 x Sufa copac 80mmx3m1 xSufa copac 75mmx 7m ..
550 Lei
Fără TVA:550 Lei
Trusa off-road 7 piese
In stoc
Model: Trusa off-road 8 piese
Kitul contine 7 piese 2xocheti 2xsufa copac 3m /12500kg  1xpereche de manusi  1xscripete 10t 1x geanta   ..
350 Lei
Fără TVA:350 Lei
Se afişează de la 1 până la 8 din 8 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.