Menu
Your Cart

Antene off road


Antenele offroad reprezintă accesorii esențiale pentru vehiculele 4x4 și offroad, oferind o comunicare eficientă și fiabilă în timpul aventurilor în teren accidentat. Aceste antene sunt proiectate pentru a rezista la condiții dure și oferă o gamă excelentă de semnal pentru radio, CB sau alte dispozitive de comunicare.

În categoria antenelor offroad, veți găsi o varietate de opțiuni, adaptate pentru diferite nevoi și preferințe. Acestea pot include:


1. Antene radio offroad: Acestea sunt antene proiectate special pentru a amplifica semnalul radio și a asigura o comunicare clară și puternică în terenuri îndepărtate. Aceste antene pot fi montate pe plafonul vehiculului sau pe suporturi speciale pentru a maximiza acoperirea și recepția semnalului.

2. Antene CB offroad: Antenele CB (Citizens Band) sunt populare în comunitatea offroad, oferind posibilitatea de a comunica cu alți conducători auto în timpul aventurilor offroad. Aceste antene sunt concepute pentru a asigura o calitate bună a semnalului și o rază de acțiune extinsă.

3. Antene flexibile offroad: Aceste antene sunt flexibile și rezistente, putând face față loviturilor și trecerilor prin vegetație densă. Ele sunt perfecte pentru aventurile offroad care implică expunerea la ramuri, copaci sau alte obstacole.

4. Antene montate pe suport de prindere: Aceste antene sunt concepute pentru a fi montate pe suporturi speciale, care pot fi amplasate în diverse locații pe vehicul, cum ar fi suporturile de roată de rezervă sau barele de protecție. Aceasta permite o montare sigură și o poziționare optimă pentru a obține cea mai bună recepție a semnalului.


Asigurați-vă că alegeți antena potrivită pentru nevoile dumneavoastră specifice și pentru tipul de comunicare pe care doriți să-l realizați în timpul aventurilor offroad. O antenă offroad de înaltă calitate va asigura o comunicare eficientă și vă va permite să rămâneți conectat și în siguranță în timpul explorărilor în terenurile dificile.

Antenă universală pentru vehicule 4x4 offroad lungime 1000mm
Indisponibil
Model: UNI-ANT-3
Antena universală pentru vehicule 4x4 offroad cu o lungime de 1000 mm este un accesoriu indispensabil pentru pasionații de aventură în offroad. Această antenă este proiectată să ofere o recepție excelentă a semnalului radio, permițând comunicarea eficientă în timpul călătoriilor în zonele mai puțin ..
130 Lei
Fără TVA:130 Lei
Antenă universală pentru vehicule 4x4 offroad lungime 1060mm
Indisponibil
Model: DX6806A
Antena universală pentru vehicule 4x4 offroad cu o lungime de 1060 mm este concepută pentru a oferi o recepție și transmisie eficientă a semnalului radio în timpul aventurilor offroad. Aceasta este o antenă robustă și durabilă, ideală pentru utilizarea în condiții dificile și teren accidentat.Caract..
150 Lei
Fără TVA:150 Lei
Antenă universală pentru vehicule 4x4 offroad lungime 1150mm
Indisponibil
Model: DX6810
Antena universală pentru vehicule 4x4 offroad cu o lungime de 1150mm este un accesoriu indispensabil pentru iubitorii de aventuri offroad. Această antenă este proiectată pentru a oferi o recepție și transmisie de semnal radio excelentă în timpul călătoriilor în zonele sălbatice și offroad.Construită..
130 Lei
Fără TVA:130 Lei
Antenă universală pentru vehicule 4x4 offroad lungime 1200mm
Indisponibil
Model: UNI-ANT-9
Antena universală pentru vehicule 4x4 offroad cu o lungime de 1200mm este un accesoriu esențial pentru pasionații de offroad și aventuri în natură. Această antenă oferă o recepție puternică a semnalului radio și asigură o comunicare eficientă în zonele în care semnalul poate fi slăbit.Cu o lungime d..
130 Lei
Fără TVA:130 Lei
Antenă universală pentru vehicule 4x4 offroad lungime 1500mm
Indisponibil
Model: DX6802B
Antena universală pentru vehicule 4x4 offroad cu o lungime de 1500mm este un accesoriu esențial pentru pasionații de aventură și offroading. Această antenă oferă o acoperire excelentă a semnalului radio în timpul călătoriilor în zone izolate sau terenuri dificile.Construită din materiale durabile, p..
150 Lei
Fără TVA:150 Lei
Se afişează de la 1 până la 5 din 5 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.