Menu
Your Cart

Suporti troliu

Categoria suporturilor pentru troliu auto oferă o gamă variată de soluții pentru montarea și fixarea troliului pe autovehiculul dumneavoastră. Aceste suporturi sunt concepute pentru a asigura stabilitatea, siguranța și accesibilitatea troliului în timpul utilizării.

Suporturile pentru troliu auto sunt fabricate din materiale rezistente, precum oțelul sau aluminiul, pentru a rezista la greutatea și tensiunea generate de troliu în timpul operațiunilor de tractare și ridicare. Acestea sunt concepute pentru a se potrivi diferitelor modele și mărci de autovehicule și pentru a oferi o instalare ușoară și sigură.


Având un suport adecvat pentru troliul auto, beneficiați de următoarele avantaje:

1. Stabilitate și siguranță: Suporturile sunt proiectate pentru a asigura o fixare solidă și stabilă a troliului pe autovehicul, prevenind mișcările nedorite în timpul utilizării. Acest lucru oferă un nivel crescut de siguranță atât pentru autovehicul, cât și pentru utilizator.

2. Accesibilitate: Suporturile pentru troliu sunt concepute astfel încât troliul să fie amplasat într-o poziție ușor accesibilă, astfel încât să puteți conecta și utiliza troliul cu ușurință. Acest lucru vă permite să efectuați operațiuni de tractare și ridicare într-un mod eficient și fără dificultăți.

3. Durabilitate: Materialele rezistente și construcția solidă a suporturilor pentru troliu le conferă o durabilitate excelentă. Acestea pot rezista la condiții de lucru dificile și la impactul generat în timpul utilizării troliului.

4. Compatibilitate: Există suporturi disponibile pentru diferite dimensiuni și configurații de troliu, asigurându-vă că puteți găsi un suport compatibil cu troliul dumneavoastră specific. Acest lucru vă oferă flexibilitate în alegerea suportului potrivit pentru autovehiculul dumneavoastră.


Indiferent dacă utilizați un troliu pentru activități de off-road, în industria construcțiilor sau în alte aplicații, suporturile pentru troliu auto reprezintă o investiție valoroasă pentru a vă asigura că troliul este montat în mod sigur și eficient pe autovehiculul dumneavoastră. Alegeți un suport de calitate și adecvat pentru nevoile dumneavoastră pentru a beneficia de toate avantajele utilizării unui troliu auto în condiții de siguranță și eficiență.

Model: Suport placa troliu dedicat Toyota Land Cruiser Fj
Suportul dedicat pentru prinderea troliului auto pe Toyota Land Cruiser FJ este un accesoriu special conceput pentru a oferi o soluție precisă și eficientă pentru montarea troliului pe vehiculul Toyota Land Cruiser FJ. Acest suport de plăcuță pentru troliu este proiectat pentru a se monta pe bara or..
1.000 Lei 1.100 Lei
Fără TVA:1.000 Lei
Model: Suport placa troliu Toyota LC 76/79
Suportul dedicat pentru Toyota LC 76/79 cu prindere pentru troliu auto este un accesoriu special conceput pentru a oferi o soluție eficientă și fiabilă pentru montarea troliului auto pe vehiculul Toyota LC 76/79. Acest suport este proiectat pentru a se potrivi perfect cu modelul specific de vehicul,..
835 Lei
Fără TVA:835 Lei
Model: Suport dedicat prindere placa troliu Toyota-Hilux Revo
Suportul dedicat pentru Toyota Hilux Revo pentru montajul troliului auto este un accesoriu special conceput pentru a oferi o soluție eficientă și precisă pentru montarea troliului pe vehiculul Toyota Hilux Revo. Acest suport de plăcuță pentru troliu este proiectat să se prindă în bara originală a ve..
1.100 Lei
Fără TVA:1.100 Lei
Suport placa de prindere troliu auto Mitsubishi Pajero Sport
Indisponibil
Model: Suport placa de prindere troliu auto Mitsubishi Pajero Sport
Suportul plăcuței de prindere pentru troliu auto dedicat pentru Mitsubishi Pajero Sport este un accesoriu special conceput pentru a oferi o soluție precisă și fiabilă pentru montarea troliului pe vehiculul Mitsubishi Pajero Sport. Acest suport de plăcuță pentru troliu este proiectat pentru a se fixa..
835 Lei
Fără TVA:835 Lei
Suport placa dedicata  prindere troliu Nissan Patrol Y62
Indisponibil
Model: Suport placa troliu Nissan Patrol Y62
Suportul plăcuței pentru prinderea troliului Nissan Patrol Y62 este un accesoriu special proiectat pentru a oferi o soluție eficientă și precisă pentru montarea troliului pe vehiculul Nissan Patrol Y62. Acest suport de plăcuță pentru troliu este conceput pentru a se prinde în bara originală a vehicu..
1.100 Lei
Fără TVA:1.100 Lei
Model: 92CM
Suportul universal de prindere pentru troliu auto cu o capacitate de tracțiune între 8000 lbs și 13500 lbs este un accesoriu robust și fiabil, conceput pentru a asigura o montare solidă a troliului pe vehiculul dvs.Specificațiile tehnice ale acestui suport de prindere sunt următoarele:Dimensiuni: Lu..
250 Lei
Fără TVA:250 Lei
Suport placa universala de prindere troliu auto electric 12-24v 13500lbs  20000lbs
-17 % Indisponibil
Model: 13500-20000lbs
Cu dimensiunile de lungime de 600mm și lățime de 236mm, suportul universal este conceput pentru a se potrivi cu majoritatea troliilor auto electrice cu o capacitate de încărcare cuprinsă între 13,500 lbs și 20,000 lbs.Specificații:Compatibilitate: Universal pentru trolii auto electrice 13,500 lbs - ..
250 Lei 300 Lei
Fără TVA:250 Lei
Suport troliu auto jeep WRANGLER YJ/TJ 87-2006
Indisponibil
Model: Suport troliu Suport troliu auto jeep WRANGLER YJ/TJ 87-2006
Suport troliu auto jeep WRANGLER YJ/TJ 87-2006 Lungime 88 cm Lungime intre gauri 80 cm Latime 17 cm Inaltime 12cm..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Model: H-R-3
Suportul de prindere detasabil pentru troliu auto este un accesoriu esențial pentru utilizatorii de trolii cu o capacitate de tractare între 8000 și 15000 de livre sterline (LBS). Cu o prindere standard în stil american pe carlig, acest suport asigură o fixare sigură și fiabilă a troliului auto, ofe..
350 Lei
Fără TVA:350 Lei
Se afişează de la 1 până la 9 din 9 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.