Menu
Your Cart

Girofar auto cu led

V a oferim o gama larga de girofare auto cu led 

Bara girofar auto cu led COB
-40 % Indisponibil
Model: LB1219-5
Bara girofar auto cu LED COB este un dispozitiv de iluminare special conceput pentru vehiculele de serviciu, de intervenție sau de securitate, cum ar fi mașinile de poliție, pompieri, ambulanțe sau vehicule de escortă. Iată o descriere a produsului:1. Iluminare puternică: Bara girofar este echipată ..
150 Lei 250 Lei
Fără TVA:150 Lei
Bara girofar auto cu led COB 12v
-39 % Indisponibil
Model: LB1219-6
Bara girofar auto cu LED COB 12V - Iluminare puternică și versatilitate excelentăCu bara girofar auto cu LED COB 12V, puteți obține o iluminare puternică și vizibilă, însoțită de multiple opțiuni de jocuri de lumini. Această bară este proiectată pentru a vă oferi o soluție eficientă și fiabilă în si..
170 Lei 280 Lei
Fără TVA:170 Lei
Bara girofara avertizare rutiera cu led Cob 8 module
-29 %
Model: LB1219-8
Bara girofară de avertizare rutieră cu LED COB și 8 module - Luminozitate și performanță superioarăBara girofară de avertizare rutieră cu LED COB și 8 module este un dispozitiv puternic și eficient, conceput pentru a vă oferi o iluminare intensă și vizibilă în situații de urgență sau în utilizarea o..
220 Lei 310 Lei
Fără TVA:220 Lei
Bara led avertizare rutiera cu led Cob tensiune 12v
-43 %
Model: LB1210-5
Bara led avertizare rutieră cu led Cob 12V - Pentru siguranță maximă și vizibilitate excelentăBara led avertizare rutieră cu led Cob 12V este soluția perfectă pentru a vă asigura siguranța pe drumurile publice. Cu un design modern și o putere impresionantă, această bara led vă oferă vizibilitate spo..
130 Lei 230 Lei
Fără TVA:130 Lei
Girofar auto 88-leduri rosu/albastru pentru politie
Indisponibil
Model: Girofar auto 88-leduri rosu/albastru pentru politie
Girofarul auto cu 88 leduri, în culorile roșu și albastru, este un echipament special conceput pentru utilizarea de către forțele de poliție în scopul semnalizării și avertizării în misiuni rutiere. Caracteristici cheie:Putere și intensitate luminoasă: Girofarul este echipat cu 88 de leduri de ..
1.400 Lei
Fără TVA:1.400 Lei
Girofar auto cu led SMD 30w si prindere magnetica
Indisponibil
Model: Girofar auto cu led SMD 30w si prindere magnetica
Girofarul auto cu LED-uri SMD de 30W și prindere magnetică este un accesoriu versatil și convenabil pentru vehiculele de urgență și intervenție. Acesta oferă o iluminare puternică și vizibilă pentru a atrage atenția celor din jur în situații critice. Iată câteva detalii despre produs:Putere: Girofar..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Girofar auto cu magnet si led SMD
Indisponibil
Model: Girofar auto cu magnet si led SMD
Girofarul auto cu magnet și LED SMD este un dispozitiv de avertizare eficient și versatil, perfect potrivit pentru a fi utilizat pe diferite tipuri de vehicule. Cu un design compact și funcțional, acest girofar oferă o lumină puternică și vizibilă, fiind ideal pentru situații de urgență sau pentru s..
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
Girofar auto culoare rosu tip rampa
Indisponibil
Model: Girofar auto culoare rosu tip rampa
Girofarul auto culoare roșu tip rampă este un dispozitiv de avertizare vizuală destinat vehiculelor de urgență, de intervenție sau de lucru în zone periculoase. Această descriere SEO vă furnizează informații despre produsul menționat:Culoare: Roșu intens, o culoare recunoscută universal ca semnal de..
1.400 Lei
Fără TVA:1.400 Lei
Girofar auto galben cu 24 led-uri si magnet
Indisponibil
Model: Girofar auto galben cu 24 led-uri
Girofarul auto galben cu 24 de LED-uri și prindere magnetică este un accesoriu esențial pentru vehiculele de intervenție și avertizare rutieră. Acest girofar oferă o lumină puternică și vizibilă, asigurând o avertizare eficientă în situații de urgență sau în cazul necesității semnalizării speciale.P..
300 Lei
Fără TVA:300 Lei
Girofar auto galben cu magnet
Indisponibil
Model: Girofar auto galben cu magnet
Girofarul auto galben cu magnet este un echipament esențial pentru avertizarea rutieră în situații de urgență sau în condiții de vizibilitate redusă. Acesta este dotat cu un puternic magnet care permite fixarea sa rapidă și sigură pe orice suprafață metalică a autovehiculului. Cu o lumină intensă de..
60 Lei
Fără TVA:60 Lei
Girofar auto galben cu magnet si 32 led-uri
Indisponibil
Model: Girofar auto galben cu 32 led-uri
Descoperiți girofarul auto galben cu magnet și 32 led-uri - un echipament esențial pentru avertizarea rutieră eficientă și sigură. Cu un design compact și funcționalitate superioară, acest girofar oferă o vizibilitate ridicată și un impact vizual puternic în situațiile de urgență.Principalele caract..
350 Lei
Fără TVA:350 Lei
Girofar auto galben flexibil cu prindere pe brat 80w
Indisponibil
Model: Girofar auto galben flexibil cu prindere pe brat 80w
Girofarul auto galben flexibil cu prindere pe braț de 80W este un dispozitiv de avertizare rutieră versatil și puternic, conceput pentru a oferi o vizibilitate ridicată în situații de urgență sau în condiții de vizibilitate redusă. Iată mai multe detalii despre acest produs:1. Putere: Girofarul are ..
150 Lei
Fără TVA:150 Lei
Se afişează de la 1 până la 12 din 35 (3 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.