Menu
Your Cart

Suspensii 4x4


Suspensiile auto 4x4 reprezintă un aspect crucial pentru performanța și manevrabilitatea vehiculelor offroad. Acestea sunt concepute pentru a absorbi șocurile și vibrațiile în timpul deplasării pe teren accidentat, oferind o conducere confortabilă și stabilă în condiții dificile.


În categoria suspensiilor auto 4x4, veți găsi o gamă variată de opțiuni, adaptate pentru diferite modele și mărci de vehicule offroad. Acestea pot include:

1. Suspensii cu arcuri elicoidale: Acestea sunt suspensii tradiționale, care utilizează arcuri elicoidale pentru a susține greutatea vehiculului și a absorbi șocurile. Aceste suspensii oferă o combinație bună între confort și rezistență și sunt potrivite pentru o gamă largă de terenuri offroad.

2. Suspensii cu arcuri elicoidale ajustabile: Acestea sunt suspensii care permit reglarea înălțimii vehiculului în funcție de preferințe și nevoi. Ajustarea înălțimii poate fi utilă în cazul deplasării pe terenuri accidentate sau pentru a obține un aspect estetic personalizat.

3. Suspensii cu arcuri helicoidale și amortizoare cu gaz: Acestea sunt suspensii care combină arcuri elicoidale cu amortizoare cu gaz pentru a oferi o performanță îmbunătățită în absorbția șocurilor și în controlul vehiculului. Aceste suspensii sunt ideale pentru conducerea agresivă offroad și asigură stabilitate în cele mai dificile condiții.

4. Suspensii cu brațe și amortizoare reglabile: Acestea sunt suspensii care permit reglarea individuală a brațelor și a amortizoarelor pentru a obține o configurație personalizată. Acest nivel de ajustabilitate permite optimizarea suspensiilor pentru terenurile specifice și preferințele de conducere.


Suspensiile auto 4x4 sunt proiectate pentru a face față solicitărilor ridicate ale terenului offroad și pot fi o îmbunătățire semnificativă pentru performanța și manevrabilitatea vehiculului dumneavoastră. Asigurați-vă că alegeți suspensia potrivită pentru modelul și marca autoturismului dumneavoastră, luând în considerare nevoile și preferințele dumneavoastră specifice. Cu o suspensie adecvată, veți putea explora terenurile dificile cu încredere și confort.

Arcuri fata/spate 2 inch lift(50mm) Suzuki vitara
Indisponibil
Model: Arcuri fata/spate 2 inch lift(50mm) Suzuki vitara
Setul de arcuri pentru Suzuki Vitara contine arcuri pentru fata si pentru spate, cu o inaltime de ridicare de 2 inch (aproximativ 50mm). Aceste arcuri sunt proiectate special pentru a imbunatati suspensia vehiculului si pentru a oferi o inaltime suplimentara la sol, ceea ce poate fi util in conditii..
1.200 Lei
Fără TVA:1.200 Lei
Arcuri Toyota LC 77 fata spate 3 inch
-17 % Indisponibil
Model: Arcuri Toyota LC 77 fata spate 3 inch
Arcurile pentru Toyota Land Cruiser 77 cu o ridicare de 3 inch (aproximativ 76mm) sunt concepute pentru a oferi o inaltime suplimentara si o mai buna capacitate off-road. Acestea sunt disponibile pentru atat partea fata, cat si partea spate a vehiculului. Specificatiile produsului sunt urmatoar..
1.000 Lei 1.200 Lei
Fără TVA:1.000 Lei
Bara de stabilizare antiruliu spate Ford Ranger T6 T7 2012-2018
Indisponibil
Model: UNI-BPF12
Bara de stabilizare antiruliu spate pentru Ford Ranger T6 T7 2012-2018 este o piesă esențială pentru sistemul de suspensie al vehiculului dumneavoastră. Această bară de stabilizare are rolul de a reduce rularea caroseriei și de a îmbunătăți stabilitatea vehiculului în timpul virajelor și manevrelor ..
1.000 Lei
Fără TVA:1.000 Lei
Bara de stabilizare antiruliu spate Nissan Navara D40 2005-2014
Indisponibil
Model: UNI-BPN08
Bara de stabilizare antiruliu spate pentru Nissan Navara D40 2005-2014 este o piesă esențială pentru sistemul de suspensie al vehiculului dumneavoastră. Această bară de stabilizare are rolul de a reduce rularea caroseriei și de a îmbunătăți stabilitatea vehiculului în timpul virajelor și manevrelor ..
1.000 Lei
Fără TVA:1.000 Lei
Bara de stabilizare antiruliu spate Toyota Hilux Vigo 05-14
Indisponibil
Model: UNI-BPV05
Bara de stabilizare antiruliu spate pentru Toyota Hilux Vigo 05-14 este o piesă esențială pentru sistemul de suspensie al vehiculului dumneavoastră. Această bară de stabilizare are rolul de a reduce rularea caroseriei și de a îmbunătăți stabilitatea vehiculului în timpul virajelor și manevrelor brus..
1.000 Lei
Fără TVA:1.000 Lei
Bara panhard fata reglabila HD Suzuki Jimny 2018+
New -8 %
Model: JN18-PR-F
Bara panhard fata reglabila HD Suzuki Jimny 2018+Bucurați-vă de o conducere mai precisă și mai controlată cu Bara Panhard Fata Reglabilă HD pentru Suzuki Jimny 2018+. Acest produs de înaltă calitate este proiectat pentru a oferi o soluție eficientă pentru îmbunătățirea manevrabilității și a performa..
550 Lei 600 Lei
Fără TVA:550 Lei
Bara panhard spate reglabila HD Suzuki Jimny 2018+
New -8 %
Model: JN18-PR-R
Bara panhard spate reglabila HD Suzuki Jimny 2018+Bara Panhard spate reglabila Heavy-Duty pentru Suzuki Jimny 2018+ este alegerea perfectă pentru îmbunătățirea performanței și manevrabilității vehiculului dumneavoastră Suzuki Jimny. Concepută pentru a satisface cerințele celor mai exigenți șoferi, a..
550 Lei 600 Lei
Fără TVA:550 Lei
Model: LC90-PR-R
 Bara Panhard Spate Reglabila HD Toyota Land Cruiser Prado J90/95:Setul nostru de bara Panhard spate reglabila HD pentru Toyota Land Cruiser Prado Seria J90/95 este soluția ideală pentru a îmbunătăți performanța și manevrabilitatea vehiculului dumneavoastră. Această componentă de înaltă calitat..
1.000 Lei
Fără TVA:1.000 Lei
Brat superior de corectie directie  Upper Control Arm 2"Lift  Mitsubishi Triton 2006+
-33 % Indisponibil
Model: CA-MT06
Obțineți o direcție precisă și îmbunătățită pe teren accidentat cu ajutorul bratului superior de corecție a direcției pentru Mitsubishi Triton. Acest brat este conceput special pentru a fi compatibil cu modelele Mitsubishi Triton fabricate începând cu anul 2006 și în sus.Beneficiile includ:1. Perfor..
1.000 Lei 1.500 Lei
Fără TVA:1.000 Lei
Brat superior de corectie directie Upper Control Arm 2"Lift  Mazda BT50
-33 % La comanda
Model: Brat superior Mazda B50
Vă prezentăm brațul superior de corecție direcție pentru Mazda BT50, un produs de înaltă calitate conceput pentru a îmbunătăți performanța și manevrabilitatea vehiculului dumneavoastră. Iată câteva caracteristici cheie ale acestui produs:Material rezistent: Brațul este fabricat dintr-un material dur..
1.000 Lei 1.500 Lei
Fără TVA:1.000 Lei
Brat superior de corectie directie Upper Control Arm 2"Lift Ford Everest
-33 % Indisponibil
Model: Brat superior Ford Everest
Dacă sunteți în căutarea unui braț superior de corecție direcție pentru Ford Everest, vă prezentăm Brațul Superior de Corecție Direcție Upper Control Arm 2"Lift. Acest produs de înaltă calitate este conceput special pentru a îmbunătăți performanța și manevrabilitatea vehiculului dumneavoastră. ..
1.000 Lei 1.500 Lei
Fără TVA:1.000 Lei
Brat superior de corectie directie Upper Control Arm 2"Lift Ford Ranger T6 T7 T8
-33 % Indisponibil
Model: CA-RG
Îmbunătățiți performanța și manevrabilitatea vehiculului dumneavoastră Ford Ranger T6, T7 sau T8 cu ajutorul brațului superior de corecție direcție Upper Control Arm 2"Lift. Acest produs de înaltă calitate este proiectat pentru a vă oferi o experiență superioară de condus off-road. Iată câteva detal..
1.000 Lei 1.500 Lei
Fără TVA:1.000 Lei
Se afişează de la 1 până la 12 din 63 (6 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.