Menu
Your Cart

Accesorii troliu auto

Accesoriile pentru trolii auto sunt componente importante care îmbunătățesc performanța și funcționalitatea troliului dvs. Aceste accesorii sunt proiectate pentru a face față cerințelor specifice ale utilizării troliului în diverse situații off-road și de recuperare a vehiculului. Iată câteva exemple de accesorii populare pentru trolii auto:


1. Cabluri și frânghii de remorcare: Acestea sunt esențiale pentru a putea trage vehiculele blocate sau pentru a le recupera în situații dificile. Cablurile și frânghiile de remorcare trebuie să fie rezistente, durabile și capabile să suporte greutatea și tensiunea necesare.

2. Carlige de remorcare: Aceste accesorii sunt utilizate pentru a conecta cablurile sau frânghiile de remorcare la vehiculele blocate sau pentru a le ridica. Carligele de remorcare trebuie să fie robuste și sigure pentru a asigura o conexiune solidă și fiabilă.

3. Sufe și chingi de remorcare: Aceste accesorii sunt utilizate pentru a fixa și a securiza încărcătura pe troliu sau pe vehiculul recuperat. Sufe și chingi de remorcare de înaltă calitate sunt esențiale pentru a asigura siguranța și stabilitatea încărcăturii.

4. Role de ghidare a cablului: Acestea sunt montate pe troliu și au rolul de a ghida cablul în timpul operării. Rolele de ghidare reduc frecarea și uzura cablului, asigurând o funcționare lină și eficientă a troliului.

5. Telecomenzi și comenzi: Aceste accesorii permit controlul facil și convenabil al troliului auto. Telecomenzile fără fir sau comenzi cu fir oferă opțiuni de control flexibile și facilitează operațiile de tracțiune și ridicare.

6. Protecții și huse de troliu: Aceste accesorii oferă protecție împotriva murdăriei, prafului, zgârieturilor și altor daune pentru troliul dvs. Protecțiile și husele de troliu pot prelungi durata de viață a acestuia și menține aspectul estetic.

7. Accesorii de iluminare: Acestea includ luminile de lucru, lumini suplimentare și alte sisteme de iluminat care asigură vizibilitate crescută în timpul operațiunilor de tracțiune și recuperare.


Acestea sunt doar câteva exemple de accesorii disponibile pentru trolii auto. Indiferent de nevoile și preferințele dvs., există o gamă largă de accesorii care pot fi alese pentru a vă îmbunătăți experiența off-road și pentru a vă asigura că sunteți pregătit pentru orice situație de recuperare.

Model: Tub pentru cablu troliu 10mm
Bucla din inox pentru cablu troliu Material inox 304Diametru interior tub 12.5mmDiametru exterior tub 16mmPretul este pentru o bucata Aceasta bucla din inox se poate folosi la orice cablu otelit sau sintetic cu un diamtru pana in 12,5mm..
50 Lei
Fără TVA:50 Lei
Model: rosu
Cablul de alimentare pentru troliu auto este un accesoriu esențial pentru a alimenta și controla un troliu montat pe un vehicul. Acesta asigură o conexiune sigură și eficientă între sursa de alimentare a troliului și bateriile vehiculului. Caracteristici și specificații ale cablului de alimenta..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Model: Sufa sintetica troliu/12mm
Cablu sintetic 28mx12mm cu carlig inclus pentru troliu auto electric Lungime cablu troliu 28m Grosime 12mmMaterial UHMWPERezistenta de rupere 6000kg ..
550 Lei
Fără TVA:550 Lei
Model: EJSR008
Cablu sintetic troliu auto - 28m x 10mm - Durabil, rezistent și ușor de utilizatCablu sintetic troliu auto de 28 de metri și grosime de 10mm este o soluție eficientă pentru utilizarea în aplicațiile de tracțiune și ridicare. Acest cablu este fabricat dintr-un material sintetic de înaltă calitate, ca..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Carlig cablu troliu otelit sau sintetic 3/8 Heavy Duty
-40 % Indisponibil
Model: heavy duty 3/8/rosu
Carlig cablu troliu otelit sau sintetic 3/8 Heavy Duty se poate monta atata pe cablu sintetic cat si pe cablu otelit sau la diferite aplicatiiCuloare carlig 3/8 rosu Material otel rezistent de inalta calitate Rezistenta la rupere 33000lbs Carligul vine insotit de bolt si siguranta carlig Video cu ti..
60 Lei 100 Lei
Fără TVA:60 Lei
Model: Carlig remorcare tip J
Carlig J pentru recuperari auto ,tractari auto,asistenta rutiera 5400Lbs Lungime 35 cm Dimeniune carlig 15,5 cm Greutate 1,6kg Guloare galvanizata ..
150 Lei
Fără TVA:150 Lei
Model: Carlig troliu 1/4
Carlig troliu auto cu dimeniunea de 1/4 se poate folosi la cablu sintetic sau otelit Culoare gri Material otel rezistent Dimensiune 1/4Carligul vine cu bolt si siguranta ..
12 Lei
Fără TVA:12 Lei
Carlig troliu Heavy Duty
Indisponibil
Model: Carlig troliu Heavy Duty
Carligul troliu Heavy Duty este un accesoriu puternic și rezistent, proiectat pentru a face față celor mai solicitante operațiuni de tractare și ridicare. Acesta este conceput pentru a se potrivi la diverse modele de trolii auto și oferă o soluție fiabilă și durabilă pentru nevoile dvs. de tractare...
60 Lei
Fără TVA:60 Lei
Model: WTH-3
Carlig universal cablu troliu 5T Heavy DutyCarlig Universal Cablu Troliu cu o capacitate de ridicare impresionantă de 5 tone (5000 kg), fiind soluția ideală pentru proiectele tale de tracțiune și ridicare. Acest carlig este proiectat pentru a face față celor mai solicitante sarcini, indiferent dacă ..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Model: Clema sertizare cablu otelit 10mm
Clema din aluminiu pentru sertizare cablu troliu otelit 10mmMaterial aluminiu Grosime material (in carne )4,20mmLungime toatala clema 36,5mmGrosime gauri pentru cablu otelit 11mmClema din aluminiu pentru sertizare cablu otelit 10mm se poate folosi pt orice model de cablu Pretul este pentru..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Contact general heblu 250A pentru troliu auto
Indisponibil
Model: BIS-N
Conector General Heblu 250A pentru Troliu AutoConectorul general Heblu 250A pentru troliu auto este o componentă esențială în sistemul de alimentare cu energie electrică al troliului auto. Acest conector permite transferul eficient și sigur al curentului electric între sursa de alimentare și troliu...
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Contact general heblu intrerupator on/off 450A 12v-48v
-18 %
Model: 450A
Contactul general Heblu cu întrerupător ON/OFF de 450A și tensiune de 12V-48V este o soluție robustă și eficientă pentru controlul alimentării în aplicații de mare putere, cum ar fi trolii auto, sisteme de alimentare cu energie electrică, vehicule off-road și multe altele. Acest produs este proiecta..
90 Lei 110 Lei
Fără TVA:90 Lei
Se afişează de la 1 până la 12 din 81 (7 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.