Menu
Your Cart

Ocheti off-road

Va oferim o gama larga Ocheti off-road  

Model: scripete 10 T
Inelul din aluminiu scripete 10T de multiplicare forță este un accesoriu esențial pentru utilizatorii de sufe sintetice la troliu. Acesta are următoarele caracteristici și specificații:Material: Confecționat din aluminiu de înaltă calitate, asigurând rezistență și durabilitate în utilizare.Capacitat..
130 Lei
Fără TVA:130 Lei
Model: aluminiu/ scripete 4 T
Inel din aluminiu scripete 5T de multiplicare forță pentru sufa sintetică troliuDescoperă inelul din aluminiu scripete de 5 tone, un dispozitiv esențial pentru multiplicarea forței în operațiunile de tracțiune cu sufa sintetică. Fabricat din aluminiu durabil, acest inel îți oferă o soluție eficientă..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Ochete 3/4 cu protecti 4,75T
-22 %
Model: ochete 3/4 cu protecti
Dacă sunteți în căutarea unei descrieri pentru ochetele de dimensiune 3/4 cu protecții, iată un exemplu:Ochetele de dimensiune 3/4 cu protecții sunt soluția ideală pentru a asigura o tractare sigură și fiabilă. Cu o rezistență impresionantă de 4,75 T (tone), aceste ochete sunt construite pentru a fa..
35 Lei 45 Lei
Fără TVA:35 Lei
Ochete aluminiu 10T
-36 %
Model: Ochete aluminiu /4
Ochetele offroad din aluminiu sunt concepute special pentru a asigura o montare sigură a sufei sintetice în aplicațiile offroad. Aceste ochete sunt fabricate din aluminiu de înaltă calitate, care oferă o combinație excelentă de rezistență și ușurință. Cu o capacitate de încărcare de 10 tone, aceste ..
180 Lei 280 Lei
Fără TVA:180 Lei
Ochete offroad din aluminiu pentru sufa sintetica 10t
-37 %
Model: Ochete aluminiu /3
Ochete offroad din aluminiu pentru sufa sintetica 10tCuloare gri ..
170 Lei 270 Lei
Fără TVA:170 Lei
Ochete pentru offroad din aluminiu pentru sufa sintetica si otelita
-40 %
Model: Ochete aluminiu /1
Ochetele pentru offroad din aluminiu sunt accesorii esențiale pentru montarea sigură a sufei sintetice sau a cablului otelit în aplicațiile offroad. Aceste ochete sunt fabricate din aluminiu de înaltă calitate, oferind o combinație optimă de rezistență și ușurință. Cu o capacitate de încărcare adecv..
150 Lei 250 Lei
Fără TVA:150 Lei
Model: Ochete sintetic 10mm X 50cm/B
Descriere produs:Ochetele sintetice de 10mm x 50cm sunt accesorii esențiale pentru operațiunile de tractare și recuperare în aplicațiile offroad. Fabricate din material sintetic de înaltă calitate, aceste ochete oferă o rezistență și durabilitate superioare în comparație cu ochetele tradiționale din..
100 Lei 110 Lei
Fără TVA:100 Lei
Ochete sintetic offroad grosime 10mm si lungime 50 cm+geanta transport
-33 %
Model: Ochete sintetic 10mm X 50cm/A
Descriere produs:Ochetele sintetice offroad cu o grosime de 10mm și o lungime de 50cm sunt accesorii esențiale pentru operațiunile de tractare și recuperare în aplicațiile offroad. Acestea sunt fabricate dintr-un material sintetic de înaltă calitate, cunoscut pentru rezistența și durabilitatea sa. O..
80 Lei 120 Lei
Fără TVA:80 Lei
Protectii din cauciuc pentru ochete 3/4
-17 %
Model: UNI-SP1
Protectie ochete din cauciuc - Asigură-ți siguranța și protejează bara mașinii taleDescrierea produsului:Această protecție ochete din cauciuc are un design special conceput pentru a oferi protecție și preveni deteriorarea barei mașinii tale. Este disponibilă într-o nuanță vibrantă de roșu, care poat..
25 Lei 30 Lei
Fără TVA:25 Lei
Model: Ochete sintetic + genta
Scripete sintetic 10T pentru sufa sintetică + ochete sintetică și geantă de transportDescriere:Scripetele sintetic 10T pentru sufa sintetică + ochete sintetică și geantă de transport este un kit complet conceput pentru a oferi o soluție de ridicare și tracțiune eficientă și ușor de utilizat. Kitul c..
200 Lei
Fără TVA:200 Lei
Model: Suport carlig
Suportul carligului troliului cu prindere pe fanta este un accesoriu util și practic pentru a fixa carligul troliului în mod securizat și convenabil pe fanta existentă de pe vehicul. Acest suport este proiectat pentru a asigura o fixare fermă a carligului troliului și pentru a permite o utilizare ef..
50 Lei
Fără TVA:50 Lei
Model: SS1063
Dacă căutați o soluție fiabilă și durabilă pentru ancorarea sau legarea încărcăturilor grele, ochetele sintetice de 10mm/63cm/9T sunt alegerea perfectă. Aceste ochete sunt concepute pentru a rezista la tensiuni mari și pentru a oferi siguranță și stabilitate în timpul transportului.Caracterizate de ..
130 Lei
Fără TVA:130 Lei
Se afişează de la 1 până la 12 din 18 (2 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.