Menu
Your Cart

Solenoid bobina troliu

Solenoid bobina troliu  contactor pentru troliu auto electric 12-24v 

Bobina troliu auto /solenoid 600A tensiune 12v
-17 %
Model: 600ah
Bobina troliu auto / solenoid 600A - 12V Asigurați-vă că troliul auto funcționează în mod eficient și fiabil cu ajutorul bobinei de troliu / solenoid de înaltă calitate. Această bobină puternică are o capacitate de curent de 600A și poate fi alimentată la 12V sau 24V, oferindu-vă opțiuni de ali..
250 Lei 300 Lei
Fără TVA:250 Lei
Model: Conector din cupru de legatura solenoid cu troliu
Conector din cupru de legătură solenoid cu troliuConectorul din cupru de legătură solenoid cu troliu este un component esențial pentru instalarea și conexiunea solenoidului unui troliu. Fabricat din cupru de înaltă calitate, acest conector asigură o conductivitate excelentă și rezistență la coroziun..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Model: OR-2
Solenoid bobina de sens pentru troliu auto 12v:Descriere:Asigurați funcționarea eficientă și fiabilă a troliului auto electric 12v cu ajutorul Solenoid-ului (bobinei contactor) de sens pentru troliu! Acesta este un component esențial pentru a controla direcția de rotire a motorului troliului, permiț..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Model: OR-1
Solenoid bobina dublu sens 12v/500ah pentru troliu auto electricDescriere:Asigurați-vă că troliul auto electric funcționează în mod optim și fiabil cu ajutorul Solenoid-ului bobina dublu sens de înaltă calitate! Acest solenoid dublu sens este proiectat pentru a controla direcția de rotire a motorulu..
200 Lei
Fără TVA:200 Lei
Model: ATV300
 Solenoid dublu sens 300ah pentru troliu ATV:Descriere:Asigurați-vă că troliul ATV funcționează în mod eficient și fiabil cu ajutorul Solenoid-ului dublu sens de înaltă calitate! Acest solenoid este proiectat pentru a controla direcția de rotire a motorului troliului ATV, permițându-vă să folos..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Se afişează de la 1 până la 5 din 5 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.