Menu
Your Cart

Proiectoare auto off-road cu led

Va oferim o gama larga de proiectoare auto  cu led diferite modele si marimi la cele mai mici preturi din Romania 

   
 Faruri cu led OSRAM 160w 7''pentru Jeep,Suzuki,Nissan Patrol y60 ,Land Rover,Mercedes G ,Lada Niva
Indisponibil
Model: UNI-JKHL07
Farurile cu led OSRAM 160W 7" sunt accesorii de iluminare de înaltă performanță, proiectate special pentru vehicule off-road, cum ar fi Jeep, Suzuki, Nissan Patrol Y60, Land Rover, Mercedes G și Lada Niva. Aceste faruri sunt concepute pentru a oferi o vizibilitate excelentă în condiții de conducere ..
550 Lei
Fără TVA:550 Lei
Model: UNI-WRC01
Cablajul pentru instalația electrică a unui LED bar cu telecomandă wireless este un accesoriu esențial pentru a conecta și controla un bar LED în mod convenabil și eficient. Această soluție de cablaj vine însoțită de o telecomandă wireless, care permite utilizatorului să controleze iluminarea LED-ul..
120 Lei
Fără TVA:120 Lei
Model: UNI-JKHL05
Faruri cu LED 7" pentru Jeep, Suzuki, Nissan Patrol Y60, Land Rover, Mercedes G, Lada Niva Farurile cu LED de 7 inch sunt proiectate special pentru a se potrivi pe o varietate de vehicule, inclusiv Jeep, Suzuki, Nissan Patrol Y60, Land Rover, Mercedes G și Lada Niva. Aceste faruri oferă o perfo..
500 Lei
Fără TVA:500 Lei
Model: UNI-1440R2
Faruri cu LED CREE 7'' pentru Jeep Wrangler, Nissan Patrol, Suzuki Samurai, Mercedes, Land Rover Descoperă farurile cu LED CREE de 7" care îți vor transforma experiența de conducere pe timp de noapte. Aceste faruri de înaltă performanță sunt proiectate pentru a se potrivi perfect pe modelele Je..
500 Lei
Fără TVA:500 Lei
Instalatie electrica cu telecomanda Wireless pentru proiectoare sau led bar
Indisponibil
Model: UNI-WRC02
Instalație electrică cu telecomandă wireless pentru proiectoare sau led bar - Optimizați-vă iluminarea cu control facil!Doriți să îmbunătățiți sistemul de iluminare al vehiculului dvs. cu proiectoare sau led bar? Instalația electrică cu telecomandă wireless este soluția perfectă! Cu această instalaț..
150 Lei
Fără TVA:150 Lei
Model: instalatie 1 iesire cu conector
Instalație electrică LED Bar cu o ieșire și mufă pentru proiector" este următoarea:Specificatii Tehnice:Kit Cablaj:Acest kit de cablaj include un cablu cu o lungime de 12ft (aproximativ 3.7 metri), care este conceput pentru a conecta un proiector LED sau o bară LED la sursa de alimentare.Diametrul F..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Model: LB10001/1Led
Instalatie electrica pentru led bar cu o iesire - Asigura-ti iluminarea perfecta!Instalatia electrica dedicata led bar-urilor cu o iesire este solutia ideala pentru a oferi iluminare suplimentara vehiculului tau. Cu acest sistem, vei putea monta si controla cu usurinta un singur led bar pe masina ta..
75 Lei
Fără TVA:75 Lei
Model: LB10002/2Led
Instalatie electrica pentru proiectoare off-road cu doua iesiri - Iluminare puternica si versatila pentru aventurile tale off-road!Cu instalatia electrica pentru proiectoare off-road cu doua iesiri, poti adauga doua proiectoare suplimentare vehiculului tau, oferind o iluminare intensa si directional..
85 Lei
Fără TVA:85 Lei
Kit de 4 bucati lumina ambientala de exterior pentru jeep off-road ,atv ,barci ,camionete
Indisponibil
Model: UNI-16RGB04
Kitul de 4 bucăți de lumină ambientală de exterior este proiectat special pentru vehiculele off-road, ATV-uri, bărci și camionete. Acest kit îți permite să adaugi un efect de iluminare plăcut și atrăgător în jurul vehiculului tău în timpul aventurilor în aer liber. Iată mai multe detalii despre aces..
450 Lei
Fără TVA:450 Lei
Led bar 120w Cree
Indisponibil
Model: Led bar 120w Cree
Proiectorul LED bar off-road 120W Cree este o soluție puternică și fiabilă de iluminare pentru aventurile off-road. Cu o putere de 120W și tehnologia de înaltă calitate Cree LED, acest produs oferă o iluminare excelentă și o performanță remarcabilă. Iată o descriere SEO și specificații detaliate:Spe..
500 Lei
Fără TVA:500 Lei
Led bar 180w Cree
Indisponibil
Model: Led bar 180w Cree
Proiectorul LED bar off-road 180W Cree este o soluție puternică și fiabilă de iluminare pentru aventurile off-road. Cu o putere impresionantă de 180W și tehnologia de înaltă calitate Cree LED, acest produs oferă o iluminare intensă și performanțe superioare. Iată o descriere SEO și specificații deta..
720 Lei
Fără TVA:720 Lei
Led bar off-road 240w Epistar lungime 105cm
-11 %
Model: LB3037-240W
Led bar off-road 240W Epistar este un produs de iluminare puternic și rezistent proiectat pentru a fi utilizat în activitățile off-road. Cu o lungime de 105 cm și specificații tehnice de înaltă calitate, acest led bar îți va oferi o iluminare excelentă și o performanță remarcabilă. Iată o descriere ..
330 Lei 370 Lei
Fără TVA:330 Lei
Se afişează de la 1 până la 12 din 55 (5 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.