Menu
Your Cart

Cutie comanda troliu

Cutie comanda troliu complecta cu solenoid telecomenzi cabluri de alimentare 

Cutie comandă troliu + WIRELESS
-35 %
Model: EJWA-009
Cutia de comandă pentru troliu cu control wireless este un produs inovator și practic, care îți permite să controlezi troliul fără a fi conectat prin fir la troliu însuși. Această tehnologie wireless oferă libertate de mișcare și comoditate în utilizarea troliului, eliminând restricțiile impuse de c..
550 Lei 850 Lei
Fără TVA:550 Lei
Model: Carcasa
Cutie de comanda carcasa troliu auto pentru solenoid si legaturile elctrice Culoare negru Material rezistentKitul contine numai cutia (fara contacte electrice solenoid sau telecomenzi vezi imagine)..
75 Lei
Fără TVA:75 Lei
Model: Kit reparatie telecomanda troliu cu fir
Kitul de reparație pentru telecomanda troliu cu fir este soluția ideală pentru a-ți repara telecomanda defectă și a-ți recâștiga controlul asupra troliului tău. Indiferent de marca sau modelul troliului cu fir, acest kit îți oferă tot ce ai nevoie pentru a reface funcționalitatea telecomenzii.Kitul ..
50 Lei
Fără TVA:50 Lei
Model: Kit telecomanda cu fir si cutie comanda
Kitul de telecomandă cu fir și carcasa de comandă este un set complet pentru a vă permite să controlați dispozitivele electrice sau electronice în mod convenabil și eficient.Kitul include următoarele componente:1. Telecomandă cu fir: Telecomanda cu fir este un dispozitiv compact și ușor de utilizat,..
150 Lei
Fără TVA:150 Lei
Se afişează de la 1 până la 4 din 4 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.