Menu
Your Cart

Cutie comanda troliu

Cutie comanda troliu complecta cu solenoid telecomenzi cabluri de alimentare 

Cutie comandă troliu + WIRELESS
-35 %
Model: EJWA-009
Cutia de comandă pentru troliu cu control wireless este un produs inovator și practic, care îți permite să controlezi troliul fără a fi conectat prin fir la troliu însuși. Această tehnologie wireless oferă libertate de mișcare și comoditate în utilizarea troliului, eliminând restricțiile impuse de c..
550 Lei 850 Lei
Fără TVA:550 Lei
Model: Carcasa
Carcasa cutie troliu din plastic pentru solenoid este o componentă esențială în sistemul de control al troliului. Aceasta are rolul de a proteja și de a menține în siguranță solenoidul, care este responsabil de controlul funcționării troliului.Caracteristici și avantaje:1. Material durabil: Carcasa ..
50 Lei
Fără TVA:50 Lei
Model: Kit reparatie telecomanda troliu cu fir
Kitul de reparație pentru telecomanda troliu cu fir este soluția ideală pentru a-ți repara telecomanda defectă și a-ți recâștiga controlul asupra troliului tău. Indiferent de marca sau modelul troliului cu fir, acest kit îți oferă tot ce ai nevoie pentru a reface funcționalitatea telecomenzii.Kitul ..
50 Lei
Fără TVA:50 Lei
Model: Kit telecomanda cu fir si cutie comanda
Kitul de telecomandă cu fir și carcasa de comandă este un set complet pentru a vă permite să controlați dispozitivele electrice sau electronice în mod convenabil și eficient.Kitul include următoarele componente:1. Telecomandă cu fir: Telecomanda cu fir este un dispozitiv compact și ușor de utilizat,..
150 Lei
Fără TVA:150 Lei
Se afişează de la 1 până la 4 din 4 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.