Menu
Your Cart

Cuplaje manuale AVM Kia

MRL este prescurtarea de la mecanism de rulare libera. MRL-ul realizeaza cuplarea/decuplarea planetarelor la rotile fata. AVM este cel mai cunoscut brand producator de MRL-uri multumita calitatii exceptionale si finisajului produselor lor.
 
 Acopera o mare varietate de marci 4x4. Este aprobat ca si echipament de prim montaj pentru multe marci de masini cu tractiune integrala nepermanenta si este lider mondial pentru echiparile aftermarket.
 
Exista pentru unele modele si variante AVM HP de inalta performanta destinate competitiilor 4x4 sau conditiilor extreme de exploatare.
 
Pentru aproape orice masina 4x4 exista un produs AVM !
Model: AVM KIA SPORTAGE (AVM460)
Cuplajele manuale MRL AVM pentru Kia Sportage (AVM460) sunt componente esențiale pentru sistemul de tracțiune integrală al vehiculului dumneavoastră. Aceste cuplaje manuale sunt produse de AVM, un brand recunoscut pentru calitatea și fiabilitatea produselor lor.Cuplajele manuale AVM asigură cuplarea..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Se afişează de la 1 până la 1 din 1 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.