Menu
Your Cart

Cuplaje manuale AVM Kia

MRL este prescurtarea de la mecanism de rulare libera. MRL-ul realizeaza cuplarea/decuplarea planetarelor la rotile fata. AVM este cel mai cunoscut brand producator de MRL-uri multumita calitatii exceptionale si finisajului produselor lor.
 
 Acopera o mare varietate de marci 4x4. Este aprobat ca si echipament de prim montaj pentru multe marci de masini cu tractiune integrala nepermanenta si este lider mondial pentru echiparile aftermarket.
 
Exista pentru unele modele si variante AVM HP de inalta performanta destinate competitiilor 4x4 sau conditiilor extreme de exploatare.
 
Pentru aproape orice masina 4x4 exista un produs AVM !
Model: AVM 460
Cuplaje manuale MRL AVM KIA SPORTAGE (AVM460)Suruburi fixare 6Caneluri 26PCD 76mmCompatibil cu :KIA SPORTAGE REXTON 1997+KIA BONGO 4x4 2004+Cuplajele se livreaza numai la set de 2 bucatiKitul contine doua cuplaje suruburi si garnituri de montaj Principala caracteristică a acestor cuplaje manual..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Se afişează de la 1 până la 1 din 1 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.