Menu
Your Cart

Mufa rapida troliu

Mufa alimentare troliu auto 
Model: rosu
Cablul de alimentare pentru troliu auto este un accesoriu esențial pentru a alimenta și controla un troliu montat pe un vehicul. Acesta asigură o conexiune sigură și eficientă între sursa de alimentare a troliului și bateriile vehiculului. Caracteristici și specificații ale cablului de alimenta..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Model: Conector din cupru de legatura solenoid cu troliu
Conector din cupru de legătură solenoid cu troliuConectorul din cupru de legătură solenoid cu troliu este un component esențial pentru instalarea și conexiunea solenoidului unui troliu. Fabricat din cupru de înaltă calitate, acest conector asigură o conductivitate excelentă și rezistență la coroziun..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Mufă rapidă troliu auto 175A pentru troliu auto 12-24v
Hot -17 %
Model: QC-175A
Mufa rapidă pentru troliu auto de 175A este un dispozitiv esențial pentru alimentarea și conectarea rapidă a troliilor auto. Aceasta oferă o soluție eficientă și sigură pentru conexiunea rapidă a cablurilor de alimentare ale troliului auto la sursa de energie. Iată o descriere detaliată a acestui pr..
100 Lei 120 Lei
Fără TVA:100 Lei
Model: QC-50A
Mufa rapidă de conectare pentru troliu ATV de 50A este un dispozitiv conceput pentru a permite o conexiune rapidă și sigură a troliului la sursa de alimentare a ATV-ului sau a vehiculului pe care este montat. Această mufă este ideală pentru troliile care sunt montate pe remorci auto sau pe alte vehi..
70 Lei
Fără TVA:70 Lei
Se afişează de la 1 până la 4 din 4 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.