Menu
Your Cart

Cric Hi Lift off-road

Hi Lift-ul este un cric cu o constructie speciala pentru a ridica autovehicule de offroad. Are o constructie robusta si este sigur in exploatare

Farm Jack-ul este un cric de tip Hi-Lift, care are rolul de a ridica masinile 4x4, prevazute cu puncte solide de ridicare (bare metalice fata / spate, praguri laterale)

Model: JP-60
Husa de protecție pentru cricul Hi-Lift Jack de 60 de inch (152 cm) este o soluție excelentă pentru a proteja cricul dumneavoastră de uzură, murdărie și condiții meteo nefavorabile. Cumpărați acum husa de protecție pentru cricul Hi-Lift Jack 60'' și asigurați-vă că cricul dumneavoastră este pro..
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
Model: ORC
Când vine vorba de ridicarea vehiculului în situații off-road sau de lucru grele, o bază solidă și fiabilă este esențială. Baza cricului Hi-Lift este proiectată pentru a oferi stabilitate și siguranță în timpul utilizării cricului Hi-Lift.Caracteristici și beneficii:1. Material durabil: Baza criculu..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Model: hi-lift 48''
Farm Jack-ul este un cric de tip Hi-Lift conceput pentru a oferi un suport puternic și fiabil pentru vehiculele 4x4 în timpul operațiunilor de ridicare. Cu o construcție robustă și caracteristici de performanță remarcabile, acesta este un instrument indispensabil pentru pasionații de off-road și pen..
300 Lei
Fără TVA:300 Lei
Model: hi-lift 60''
Cric offroad HI Lift 60" este un dispozitiv special conceput pentru utilizarea în vehiculele off-road și de teren accidentat. Acest cric oferă o capacitate de ridicare mare și poate fi folosit în diverse situații de înălțare și recuperare.Specificatii:Lungime: 60 inch (aproximativ 152 cm)Material: O..
320 Lei
Fără TVA:320 Lei
Cric Pneumatic Cric offroad pentru gazele de evacuare
-17 %
Model: EJ-4
Cric Pneumatic Cric offroad pentru gazele de evacuareCricul pneumatic offroad pentru gazele de evacuare este un echipament special conceput pentru a facilita lucrările de întreținere și reparație a sistemului de evacuare al vehiculelor offroad sau cu înălțime mare de la sol. Acest tip de cric utiliz..
500 Lei 600 Lei
Fără TVA:500 Lei
Suport prindere hi-lift pe roata de rezerva
-10 %
Model: FJM-2
Suportul de prindere Hi-Lift pe roata de rezervă este un accesoriu practic și funcțional, conceput pentru a oferi o soluție de stocare sigură și convenabilă pentru cricurile Hi-Lift de 48" și 60". Acest suport este fabricat din fier rezistent, care îi conferă durabilitate și rezistență în timpul uti..
180 Lei 200 Lei
Fără TVA:180 Lei
Model: FJM-1
Descriere Produs:Descoperiți soluția perfectă pentru transportul și depozitarea cricului off-road Hi-Lift în aventurile dumneavoastră. Suportul de prindere pentru cric pe roata de rezervă din aluminiu este proiectat pentru a vă oferi un mod practic și sigur de a transporta acest instrument esențial ..
250 Lei
Fără TVA:250 Lei
Adaptor cu prindere pe janta pentru cric offroad hi-lift 48''-60''
-25 %
Model: Adaptor hi-lift
Adaptorul pentru cric offroad Hi-Lift 48''-60'' cu prindere de bara este un accesoriu special conceput pentru a permite montarea și utilizarea cricului offroad Hi-Lift pe bara vehiculului.Acest adaptor se montează pe bara frontală sau pe bara de protecție a vehiculului și se potrivește perfect cu cr..
150 Lei 200 Lei
Fără TVA:150 Lei
Adaptor hi-lift 48''-60'' cu prindere de janta masini
-18 %
Model: hi-lift adaptor
Adaptorul Hi-Lift 48''-60'' cu prindere de jantă pentru mașini este un accesoriu special conceput pentru utilizarea cricului offroad Hi-Lift pe jantele autovehiculelor. Acesta oferă o soluție sigură și eficientă pentru ridicarea și susținerea mașinii în timpul activităților de offroad sau de lucru î..
180 Lei 220 Lei
Fără TVA:180 Lei
Model: HK
Suport Blocare Mâner Cric Off-Road Hi-Lift Farm Jack 48''-60''Descriere:Acest suport de blocare pentru mânerul unui cric Hi-Lift Farm Jack de 48''-60'' este un accesoriu esențial pentru iubitorii de aventuri off-road și pentru cei care folosesc cricul în diverse situații. Proiectat pentru a asigura ..
50 Lei
Fără TVA:50 Lei
Model: FJM-3
 Suport Tubular Cric Off-Road 48''-60'' cu Prindere pe Portbagaj sau BulbarAcest suport tubular pentru cric este proiectat pentru a asigura o prindere sigură și convenabilă a cricului off-road de dimensiuni între 48'' și 60''. Cu o opțiune versatilă de montare pe portbagaj sau bulbar, acest sup..
250 Lei
Fără TVA:250 Lei
Husa protectie cric Hi-Lift Jack 48 ''
-20 %
Model: JP-48
Husa de protecție pentru cricul Hi-Lift Jack de 48 de inch este un accesoriu esențial pentru protejarea și prelungirea duratei de viață a cricului dumneavoastră. Această husă este special concepută pentru a se potrivi perfect pe cricul Hi-Lift Jack de 48 de inch, oferindu-i o protecție eficientă împ..
80 Lei 100 Lei
Fără TVA:80 Lei
Se afişează de la 1 până la 12 din 13 (2 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.