Menu
Your Cart

Cricuri auto electrice

Cricurile auto electrice sunt dispozitive esențiale în trusa de scule a oricărui șofer sau pasionat de mașini. Acestea oferă o modalitate eficientă și comodă de ridicare a autovehiculului pentru a permite efectuarea lucrărilor de întreținere, reparații sau schimbarea anvelopelor. 

Cricurile auto electrice funcționează prin intermediul unui motor electric puternic și sunt alimentate de la bateria autovehiculului sau de la o sursă de alimentare externă. Acestea elimină necesitatea utilizării forței fizice pentru ridicarea autovehiculului, oferind o soluție mai ușoară și mai rapidă. 


Caracteristicile comune ale cricurilor auto electrice includ:

1. Capacitate de ridicare: Cricurile auto electrice sunt disponibile în diferite capacități de ridicare, de obicei măsurate în tone. Capacitatea de ridicare variază în funcție de model și poate fi selectată în funcție de greutatea și dimensiunile autovehiculului.

2. Structură robustă: Cricurile auto electrice sunt construite din materiale rezistente, cum ar fi oțelul sau aliajele de aluminiu, pentru a asigura o rezistență și durabilitate sporită. Acestea sunt proiectate să reziste la sarcini grele și să ofere o susținere stabilă și sigură în timpul ridicării.

3. Control și siguranță: Majoritatea cricurilor auto electrice sunt prevăzute cu un panou de control intuitiv, care permite ridicarea și coborârea controlată a autovehiculului. De asemenea, sunt echipate cu sisteme de siguranță, cum ar fi limitatoare de înălțime și mecanisme de blocare pentru a preveni căderea neașteptată a autovehiculului.

4. Portabilitate și ușurință în utilizare: Cricurile auto electrice sunt adesea concepute să fie compacte și ușor de manevrat. Multe modele sunt portabile, ceea ce înseamnă că pot fi ușor transportate în portbagajul autovehiculului și utilizate în caz de urgență pe drum sau într-o locație off-road.


Cricurile auto electrice oferă un mod sigur, eficient și comod de a ridica autovehiculul pentru a efectua diverse operațiuni de întreținere sau reparații. Asigurați-vă că alegeți un cric auto electric de încredere, cu capacitatea de ridicare și caracteristicile adecvate nevoilor dumneavoastră, pentru a vă asigura că aveți întotdeauna un instrument esențial în mașină.

Cric electric 12v hidraulic 5T
Indisponibil
Model: UNI-5SJ
Cu cricul electric hidraulic 12V de 5 tone, ridicarea vehiculelor devine rapidă și ușoară. Acest cric puternic și convenabil este alimentat de o sursă de 12 volți și utilizează sistemul hidraulic pentru a ridica și coborî vehiculele cu o capacitate de până la 5 tone.Principalele caracteristici ale c..
450 Lei
Fără TVA:450 Lei
Cric electric hidraulic 5T auto si cheie de impact electrica
Indisponibil
Model: UNI-5SJ-B01
Cricul electric hidraulic 5T auto și cheia de impact electrică sunt două echipamente esențiale în trusa de unelte a unui pasionat de automobile sau a unui profesionist din domeniul auto. Acestea vă permit să realizați cu ușurință operațiuni de ridicare și strângere în cadrul lucrărilor de întreținer..
550 Lei
Fără TVA:550 Lei
Cric electric hidraulic 5T cu compresor auto  si cheie de impact electrica
Indisponibil
Model: UNI-TT02
Cricul electric hidraulic 5T cu compresor auto și cheie de impact electrică este un echipament versatil și puternic, conceput pentru a oferi soluții complete în situațiile de service auto și de urgență. Acesta combină funcționalitățile de ridicare, compresor de aer și cheie de impact într-un singur ..
700 Lei
Fără TVA:700 Lei
Cric electric hidraulic 5T cu compresor auto 12v
Indisponibil
Model: UNI-YT02
Cricul electric hidraulic 5T cu compresor auto 12V este un echipament versatil și puternic, conceput pentru a facilita schimbul de roți și alte operațiuni de ridicare și umflare în caz de nevoie. Acest cric electric este alimentat de la priza de 12V a vehiculului și oferă o capacitate de ridicare de..
500 Lei
Fără TVA:500 Lei
Se afişează de la 1 până la 4 din 4 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.