Menu
Your Cart

Portbagaje auto 4x4


În categoria portbagajelor auto offroad 4x4, veți găsi o gamă variată de soluții de transport suplimentare pentru vehiculele dumneavoastră offroad. Aceste portbagaje sunt proiectate pentru a vă oferi spațiu de stocare suplimentar și pentru a vă permite să transportați echipamente, bagaje și alte obiecte esențiale în aventurile dumneavoastră offroad. Iată câteva dintre tipurile populare de portbagaje auto offroad pe care le puteți găsi în această categorie:


1. Bare transversale și sistem de prindere: Acestea sunt componente cheie pentru montarea portbagajului pe plafonul vehiculului dumneavoastră offroad. Acestea oferă o bază solidă și sigură pentru instalarea portbagajului și asigură stabilitatea în timpul deplasării.

2. Portbagaje de plafon: Acestea sunt structuri solide și rezistente care se montează pe barele transversale de pe plafonul vehiculului. Ele oferă spațiu suplimentar de stocare pentru bagaje, echipamente sportive, corturi și alte obiecte voluminoase.

3. Portbagaje laterale: Acestea sunt portbagaje care se montează pe lateralele vehiculului și oferă un spațiu de stocare adițional pe partea exterioară a mașinii. Acestea pot fi utilizate pentru transportul unor echipamente specifice offroad, cum ar fi roți de rezervă suplimentare, rezervoare suplimentare de combustibil sau alte accesorii esențiale.

4. Plăci de protecție inferioară: Acestea sunt componente care se montează sub vehicul pentru a proteja anumite zone vulnerabile, cum ar fi rezervorul de combustibil sau sistemul de evacuare. Aceste plăci de protecție sunt concepute pentru a rezista la impacturile dure și pentru a menține integritatea vehiculului în condiții offroad dificile.

5. Suporturi pentru echipamente suplimentare: În această categorie, veți găsi și suporturi special concepute pentru transportul echipamentelor suplimentare, cum ar fi scări, gantere sau accesorii pentru offroad. Aceste suporturi vă oferă o soluție practică și sigură pentru transportul acestor echipamente în aventurile dumneavoastră offroad.


Portbagajele auto offroad 4x4 vă permit să vă maximizați spațiul de stocare și să transportați în siguranță echipamentele și bagajele necesare pentru aventurile dumneavoastră offroad. Asigurați-vă că alegeți portbagaje compatibile cu modelul și marca vehiculului dumneavoastră pentru o potrivire și o funcționalitate optimă.

Model: Portbagaj auto Mitsubishi Triton 2006-2017 Roof Rack off-road
Portbagajul auto Mitsubishi Triton 2006-2017 Roof Rack off-road este un accesoriu robust și practic, conceput pentru a vă extinde capacitatea de transport și a face față cerințelor aventurilor off-road. Caracteristici principale:Durabilitate și rezistență: Portbagajul este fabricat din material..
1.280 Lei
Fără TVA:1.280 Lei
Model: Portbagaj auto Ford Ranger 2012-17 Roof Rack off-road
Portbagajul auto Roof Rack pentru Ford Ranger 2012+ off-road este soluția perfectă pentru a vă extinde capacitatea de transport și a face față aventurilor off-road. Acest portbagaj special conceput pentru modelele Ford Ranger fabricate începând cu anul 2012 oferă o combinație ideală între durabilita..
1.280 Lei
Fără TVA:1.280 Lei
Portbagaj auto Suzuki Jimny Roof Rack off-road 144x114x23cm
Indisponibil
Model: Portbagaj auto Suzuki Jimny Roof Rack off-road
Portbagajul auto Suzuki Jimny Roof Rack off-road este soluția ideală pentru a vă extinde capacitatea de transport și a vă pregăti pentru aventurile off-road. Conceput special pentru modelul Suzuki Jimny, acest portbagaj oferă o opțiune fiabilă și practică pentru a transporta echipamente, bagaje și a..
1.180 Lei
Fără TVA:1.180 Lei
Model: Portbagaj auto Suzuki Vitara
Acesta este portbagajul auto Suzuki Vitara Roof Rack off-road cu dimensiunile de 125x125cm. Este proiectat pentru a se potrivi perfect pe vehiculul Suzuki Vitara, oferindu-vă un spațiu suplimentar de depozitare și posibilitatea de a transporta echipamente și bagaje în timpul aventurilor off-road.Por..
1.280 Lei
Fără TVA:1.280 Lei
Model: Portbagaj auto Toyota Hilux Vigo 2005-2014 Roof Rack off-road
Portbagajul auto Toyota Hilux Vigo 2005-2014 Roof Rack off-road oferă un spațiu suplimentar de depozitare și este ideal pentru aventurile off-road. Acesta este proiectat special pentru a se potrivi pe modelul Toyota Hilux Vigo, fabricat între anii 2005 și 2014. Caracteristici principale:Culoare..
1.280 Lei
Fără TVA:1.280 Lei
Portbagaj auto universal Roof Rack off-road /125x125cm
Indisponibil
Model: RRS-7
Portbagajul auto universal Roof Rack off-road de dimensiuni 125x125cm este soluția ideală pentru a-ți extinde spațiul de depozitare și a transporta echipamentele și bagajele suplimentare în timpul aventurilor off-road. Acest portbagaj are o construcție robustă din oțel și este vopsit electrosta..
1.280 Lei
Fără TVA:1.280 Lei
Model: Portbagaj auto universal Roof Rack off-road /Toyota LC80
Portbagajul auto universal Roof Rack off-road oferă o soluție practică și eficientă pentru transportul suplimentar de echipamente și bagaje în timpul aventurilor off-road. Acesta este special conceput pentru a se potrivi pe modelele Toyota LC80 și vine cu o lungime de 180cm. Iată o descriere  a..
1.350 Lei
Fără TVA:1.350 Lei
Portbagaj auto universal Roof Rack off-road 180X125cm
Indisponibil
Model: RRS-5
Portbagaj auto universal  Roof Rack off-road 180X125cm Toyota ,Nissan PATROL Y60/61 Jeep , MitsubishiPortbagaj auto universal  Roof Rack off-road 180X125cmCuloare negru Vopsit electrostatic Material otel Dimensiuni 180x125cm Rezista la 600kgKitul contine si su..
1.350 Lei
Fără TVA:1.350 Lei
Model: RRS-8
Portbagaj auto universal  Roof Rack off-road 180X125cm Toyota Nissan Y60/61 Jeep  MitsubishiPortbagaj auto universal  Roof Rack off-road 180X125cmCuloare negru Vopsit electrostatic Material otel Dimensiuni 180x125cm Rezista la 600kgKitul contine si suporti prindere..
1.350 Lei
Fără TVA:1.350 Lei
Model: Portbagaj Volkswagen Amarok
Portbagajul auto universal Roof Rack off-road este conceput pentru a se potrivi pe diverse modele de autovehicule, inclusiv pe Volkswagen Amarok. Aici sunt specificațiile și datele tehnice ale produsului:Culoare: NegruFinisare: Vopsit electrostaticMaterial: Oțel rezistentDimensiuni: variabile în fun..
1.280 Lei
Fără TVA:1.280 Lei
Model: RRS-NVR
Portbagajul auto universal Roof Rack off-road este compatibil cu modelele Mitsubishi Pajero și oferă o soluție practică și versatilă pentru transportul suplimentar de echipamente și bagaje. Caracteristici:Compatibilitate universală: Portbagajul este proiectat să se potrivească pe majoritatea mo..
1.500 Lei
Fără TVA:1.500 Lei
Model: RRS-NVR
Portbagaj off road 135x125cm NISSAN NAVARA D40/NP300 Roof Rack Cautati un portbagaj robust si versatil pentru Nissan Navara D40 sau NP300? Roof Rack off-road este solutia perfecta pentru dumneavoastra. Conceput special pentru modelele Nissan Navara D40 si NP300, acest portbagaj este creat pentr..
1.500 Lei
Fără TVA:1.500 Lei
Se afişează de la 1 până la 12 din 20 (2 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.